0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler çok güzel av olmuş
MAŞALLAH süper ekip süper av olmuş böylesini görmemiştim rastgele
maşallah ahmet bey ,süper av olmuş daim olsun rastgele
ABDÜLKADİRCİM SENLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM TABİKİ AV YAPMAYIDA,YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Daim olsun , Hafta sonu kar varmıydı karpuzluda ?
tebrikler izmir gibi ılıman bir yerden gelerek ipsala soğu insanı çok çarpar .dikkat etmek lazım ..tebrikler rastgele
çok güzel av olmuş ahmet abi ...mehmet biraz üşümüş gibi duruyor..
İBRAHİMCİM MEHMET ZATEN MÜMKÜN OLSA YANINDA SOBA GÖTÜRCEK.ADAM ÜŞÜYO ,NAPAYIM AMA ALIŞMAYA BAŞLADI ARTIK.
İkiniz beni çekiştiriyorsunuz öylemi... İbrahim sende mi.. Ahmet abiye bakma sen gümede az ısıtmadım onu
ahmet abımm burdan sana seslenıyorum bana kapak atmak varya sana conta yaktırcam merak etme haftayı bekle ruyalarınaa gırsın
EŞREFİM SEN HAYATIN BOYUNCA TOPLASAN BİLE BU SAATTEN SONRA BİZE CONTA DEĞİL SU BİLE KAYNATTIRAMASSIN.SENİ SEVİYORUM
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN