Gönderen Konu: Keyifle Gezemedik Avlakları  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Avlak Üye
  • *
Keyifle Gezemedik Avlakları
« : 05 Şubat 2012, 18:40:16 »
Sabah erkenden kalkıp köpeğin karnını doyurdum.Dışarıda acı bir soğuk ,bekliyorum heycanla bizimkileri fazla sürmedi çiftkabinin homurtusu duyuldu.Kısa bir günaydın faslı düştük yollara.Günlerden pazar olduğu için kalabalık olacak avlaklar diye yorum yapıyoruz.Necati neşeli,Ramiz Hoca nekadar kızdırmaya çalışsada Necati gülüp geçiyor...İşte geldik .İlk avlakta birkaç çulluk vuruldu diğer avlağa doğru yoldayız Çulluklar güneşe vermiş kendini ama Dük ve Asya fermaları sıralıyor başka bir keyif
fermaları izlemek, beeperlar öttükce yanaş diyoruz Necati'ye neyseki sağlam tutuyor
tüfeğin sapını iyi atış diyor hoca...Tüm avlaklarda  avcı rahat yok en kötüsü tüfeği kapan gelmiş 14 yaşında çoçuk avlanıyor peşinde kendi yaşlarda arkadaşları hayırlı olsun nediyelim.Biraz kızgınlık biraz üzüntü terk ediyoruz avlağı Malesef denetim şehirden ava gidene köyünde avlananı denetliyen yok.Rastgele
Serhat ÇELEBİOĞLU
1968 ordu
http://www.orduhayatgazetesi.com

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

Keyifle Gezemedik Avlakları
« : 05 Şubat 2012, 18:40:16 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Avlak Üye
  • *
  • www.turkiyekurzhaar.com
    • http://bafraliavci.tr.gg/
Ynt: Keyifle Gezemedik Avlakları
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2012, 21:32:30 »
..Tüm avlaklarda  avcı rahat yok en kötüsü tüfeği kapan gelmiş 14 yaşında çoçuk avlanıyor peşinde kendi yaşlarda arkadaşları hayırlı olsun nediyelim.Biraz kızgınlık biraz üzüntü terk ediyoruz avlağı Malesef denetim şehirden ava gidene köyünde avlananı denetliyen yok.Rastgele

çok haklısın özellikle bu sene çullugun bol olması böyle avcılara gün dogdu köpegi olmayan köpegini bişey sanan tüfegi olmayan yatak altında buldugu tüfegi kapan merada ...
birde şu konu var
çulluk avım 9 dabaşlar 12 de biter benim için çünkü limitim doluyor ayriyetten geri kalanı kendimi dinlenmeme geçiririm..geçen hafta bir avcı gurubu ile karşılaştık ben 12 dedimi avdan çıkarken  beni tanıyan aynen şunu dedi ünlü avcı ismail nereye..çok şaşırdım .. dedim ben zevkimi aldım limitim doldu resmimi çektim fermamı izledim yeter... biz daha arabanın kaputunu doldurmadık dedi pes yani???? sitelerde kendini göstermek için kabutmu doldurması gerekmiş ???.....çok yazık çok ya bana ters yada ben bu işten degişik haz zevk alıyorum
......(dün site nedir avcılık nedir resim nasıl atılır av nedir av yerine köpek vuran herkez çok bilen olmuş)..................demek bizde bu arada ünlü olmuşuz sevindim ;D

« Son Düzenleme: 16 Şubat 2012, 21:36:08 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »
0 532 224 82 98/   bafra
http://www.turkiyekurzhaar.com 05322248298

upload images

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2012, 22:17:48 »

çok haklısın özellikle bu sene çullugun bol olması böyle avcılara gün dogdu köpegi olmayan köpegini bişey sanan tüfegi olmayan yatak altında buldugu tüfegi kapan merada ...
birde şu konu var
çulluk avım 9 dabaşlar 12 de biter benim için çünkü limitim doluyor ayriyetten geri kalanı kendimi dinlenmeme geçiririm..geçen hafta bir avcı gurubu ile karşılaştık ben 12 dedimi avdan çıkarken  beni tanıyan aynen şunu dedi ünlü avcı ismail nereye..çok şaşırdım .. dedim ben zevkimi aldım limitim doldu resmimi çektim fermamı izledim yeter... biz daha arabanın kaputunu doldurmadık dedi pes yani???? sitelerde kendini göstermek için kabutmu doldurması gerekmiş ???.....çok yazık çok ya bana ters yada ben bu işten degişik haz zevk alıyorum
......(dün site nedir avcılık nedir resim nasıl atılır av nedir av yerine köpek vuran herkez çok bilen olmuş)..................demek bizde bu arada ünlü olmuşuz sevindim ;D

Çevrimdışı Recep DÖNMEZ

• Avlak Üye
  • *
  • Adımı '' Tak-Tak'' koyan utansın....
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2012, 10:11:30 »
Sabah erkenden kalkıp köpeğin karnını doyurdum.Dışarıda acı bir soğuk ,bekliyorum heycanla bizimkileri fazla sürmedi çiftkabinin homurtusu duyuldu.Kısa bir günaydın faslı düştük yollara.Günlerden pazar olduğu için kalabalık olacak avlaklar diye yorum yapıyoruz.Necati neşeli,Ramiz Hoca nekadar kızdırmaya çalışsada Necati gülüp geçiyor...İşte geldik .İlk avlakta birkaç çulluk vuruldu diğer avlağa doğru yoldayız Çulluklar güneşe vermiş kendini ama Dük ve Asya fermaları sıralıyor başka bir keyif
fermaları izlemek, beeperlar öttükce yanaş diyoruz Necati'ye neyseki sağlam tutuyor
tüfeğin sapını iyi atış diyor hoca...Tüm avlaklarda  avcı rahat yok en kötüsü tüfeği kapan gelmiş 14 yaşında çoçuk avlanıyor peşinde kendi yaşlarda arkadaşları hayırlı olsun nediyelim.Biraz kızgınlık biraz üzüntü terk ediyoruz avlağı Malesef denetim şehirden ava gidene köyünde avlananı denetliyen yok.Rastgele

Malesef durum böyle abicim.
Bende Ocak ayı sonuna doğru memlemetim Ünye'deydim,
Eline tüfek alan avlaklarda...
Avlaklardaki avcı çokluğunun büyük kısmı belgesiz,pulsuz,
ruhsatsız kişiler.Gerçek avcılar çok azınlıkta kalıyor.
Durum böyle olunca ne limit dinleyen var,nede yasak dinleyen.
Kaputu doldurmadan av bırakılırmı hiç????
Kaputun üstünü doldurup fotoğraf çekinecen ki büyük avcı olasın....
İşte en büyük sorunumuz bu!!!!
Kural,limit,yasak tanımamak,belge,pul,ruhsat almamak...
Sonuçta olan yine bize,yine bizim ülkemize,yine bizim avlaklarımıza,
yine bizim av hayvanlarımıza oluyor...
Recep DÖNMEZ
1971 ÜNYE(Merzifon)
0.505.7823541

Çevrimdışı Recep DÖNMEZ

• Avlak Üye
  • *
  • Adımı '' Tak-Tak'' koyan utansın....
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2012, 10:12:31 »

birde şu konu var

Aynen katılıyorum söylediklerinize....
Recep DÖNMEZ
1971 ÜNYE(Merzifon)
0.505.7823541

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2012, 10:12:31 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN