Sabah altı gibi telefonum çaldı Ramiz Hoca yoldayım geliyorum diyordu telefonda Hocam
gel bekliyorum dedim.Köpeği hazırladım.Arabanınfarları evin camına yansıdı hoop dışardayım.Kuşlar beklemez....Soğolsun hocam sabahın köründe simitçi bulmuş mis gibi kokuyorlar ikisi senin,sana aldım dedi.Rota belli heycan dorukta,ilk avlağa geldiğimizde kısa bir kritik yapıyoruz,ortak bir karar ile pas geçiyoruz diğer avlağa.Yolda sohpet koyu
biraz sonra avlaktayız :köpekler bizden heyecanlı fakat bu avlağın ilk bölümü boş kokuda yok....ve devam kararı ile ilerliyoruz ...Asyanın güzel fermasına Ramiz Hocam
hakkını veriyor çulluk tamam..Bizim Dük aramaya devam derken Dük'te fermada Yeni aldığım Ata Neo 12 nin ilk atışı olacak veee kuş kalkıyor atış tamamdır...Öğlen saatlerine kadar fermalar ile devam ediyoruz.Bu arada Tuğrul ve misafiri Murat beyle karşılaşıyoruz avlakta onlarda dahil oluyorlar bize devam ediyoruz başka bir avlakta biraz daha kuş
vurduktan sonra Tuğrul ve Murat beyden ayrılıyoruz.Ramiz hoca ve ben devam ediyoruz avlanmaya fakat öğleden sonra kuşlar tedirgin fermaya fırsat vermiyor uzak uzak kalkıyorlar.Fakat köpeklerin ustalığı kısa süre sonra dahada beliginleşiyor.Fermalar başlıyor Asya önde Hoca arkasında isabetli atışlar çulluklarla buluşuyor.Bende iyi günümdeyim mazeretsiz atışlar yapıyoruz.Güzel bir avgünü daha yaşanan güzel anılarla geride kalmaya hazırlanıyor ...Köpekler yorgun,Biz yorgun günün kritiğini yaparak dönüyoruz evlerimize...Tabiiki yarında avda olacağız.Tüm dostlara rastgele.