0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rasgele avınız daim olsun
geçmiş olsun ,işallah yeni bir can dostu bulursunuz ,rastgele
çok güzel kareler dostum ama tek üzücü yanı fındığı kaybetmen gerçekten çok üzüldüm ne diyelim hayırlısı olsun daha iyileriyle karşılaşman dileğiyle ....
Mustafa bey maalesef yaşantımızda bu tip üzücü hadiselerlede karşılaşabiliyoruz. Fındık için üzüldüm. Bir avcının çocuklarının yanısıra köpeğide can dostu avda yoldaşıdır. Bu konuda bir çok avcının kaderinde bu tip üzücü şeyler oluyor. Allah bir daha göstermesin hepimize.Rastgele
İyi sezon olmuş Mustafa, Fındık için üzüldüm. Selamlar.
rastgele avın bol olsun gesmiş olsun
kardeşim senin canın sagolsun görüyorsun hayat devam ediyor çok şık avlar yapmışsın daimi olsun..
mustafa kardeşim geçmiş olsun inşallah güzel bir av arkadaşı daha yetiştirirsin. bu sezonda fena geçmemiş resimler çok güzel.
Sevgili Mustafa, üzülme artık yenisini yetiştir ve onun adınada FINDIK koy,daha nice avlara
Fýndýðýn ölümüne bnde çok üzüldm:( acýn ava gttkce dahada artýyr avda belli ediyosn bnu ama napalým sn saðlýklý olduðun sürece birçok fýndýklar yetiþtireceðine eminim snle daha bol avlar yapacaðz takma kafana fazla;)ördeðe devam:D
rasgele avýnýz daim olsun
Daim olsun Mustafa güzel avlar çýkartmýþsýn . Gelecek sezonda da kazasýz belasýz avlar dilerim . Rast gele ...
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN