Gönderen Konu: ''KART SESİME'' inan ÖRDEKLER :)  (Okunma sayısı 2043 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih ÇAYIR

• Avlak Üye
  • *
Ynt: ''KART SESİME'' inan ÖRDEKLER :)
« Yanıtla #25 : 14 Ocak 2012, 16:26:18 »
 abi güzel av olmuş sesin de baya güzel baksana babaçlar koşa koşa geliyor maşallah ;D
Fatih ÇAYIR
1983 sakarya

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #25 : 14 Ocak 2012, 16:26:18 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Arif ÇÖPOĞLU

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Ocak 2012, 21:56:46 »
Atınç öncelikle tebrikler,tek kişilik ordu gibisin:gizleme kamuflaj süper,avı kendine çekmek ona söze gerek yok on numara(bu arada sabahları kalkınca yumurtanın sarısı iyi gelir daha yanık çağırırsın :) )avı bulma maşşallah süphanallah allahım nazarlardan saklasın,o ördeği kankam CEMAL TUNA  vuracaktı onun düşünemiyorum o sazdaki halini  :) sonuç:bundan iyisi şamda kayısı daha ne olsunki almışsın nasibini ayırmamışsın çifleri birbirinden ger,yeşil iyi adamsın vesselam.Bu arada videoda büyük bi eksiklik YUSUF KARDEŞİM iz vardı yaramaz bi durum yoktur inşallah,iki forvetli oynuyodunuz her hafta gerçi her ne kadar yusuftan gol göremeseke  :) onun sesi , varlığıda güzel oluyordu videolarında.bu çekim işlerini su altındada bekliyoruz zıpkınla balık avlarken.bundan sonraki haftalarda sana bol şanslar diliyorum avın daim şansın ve bahtın açık olsun kardeşim... saygılar
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2012, 21:59:24 Gönderen: Arif ÇÖPOĞLU »
Arif ÇÖPOĞLU
1973 samsun

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #27 : 16 Ocak 2012, 10:48:29 »
Bence size en iyisindien bi dahtar lazım..İnanın daha bu yıl tanıdım bu ırkı..Labradoru aratmaz..FAzlasını verir ferma vs vs..

Çevrimdışı Atınç ERGİN

• Avlak Üye
  • *
  • herkez nasibini alır.............
« Yanıtla #28 : 16 Ocak 2012, 16:05:08 »
Atınç öncelikle tebrikler,tek kişilik ordu gibisin:gizleme kamuflaj süper,avı kendine çekmek ona söze gerek yok on numara(bu arada sabahları kalkınca yumurtanın sarısı iyi gelir daha yanık çağırırsın :) )avı bulma maşşallah süphanallah allahım nazarlardan saklasın,o ördeği kankam CEMAL TUNA  vuracaktı onun düşünemiyorum o sazdaki halini  :) sonuç:bundan iyisi şamda kayısı daha ne olsunki almışsın nasibini ayırmamışsın çifleri birbirinden ger,yeşil iyi adamsın vesselam.Bu arada videoda büyük bi eksiklik YUSUF KARDEŞİM iz vardı yaramaz bi durum yoktur inşallah,iki forvetli oynuyodunuz her hafta gerçi her ne kadar yusuftan gol göremeseke  :) onun sesi , varlığıda güzel oluyordu videolarında.bu çekim işlerini su altındada bekliyoruz zıpkınla balık avlarken.bundan sonraki haftalarda sana bol şanslar diliyorum avın daim şansın ve bahtın açık olsun kardeşim... saygılar

Arif güzel yorumun ve temennilerin için çok teşekkürler, kamerayı dalış sezonu sonrası aldım inşallah yeni sezonda bol bol kullanıcam inşallah .
Sizin Cemalle olan ördek resimleride iç çektiren cistendi ama bu sene pek göremedik , sessiz ve derinden gidiyorsunuz :):)
Rastgelsin.................
Atınç ERGİN
1976-Samsun

Çevrimdışı Mehmet KARATEPE

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2012, 10:04:13 »
Atınç bey tebrikler o şartlarda çok başarılı bir av olmuş sakıncası yoksa avlandığınız göl, sazlık tam olarak neresi öğrenebilirmiyiz teşekkürler
Mehmet KARATEPE
1981-Samsun

Çevrimdışı Arif ÇÖPOĞLU

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #30 : 18 Ocak 2012, 22:52:50 »
Arif güzel yorumun ve temennilerin için çok teşekkürler, kamerayı dalış sezonu sonrası aldım inşallah yeni sezonda bol bol kullanıcam inşallah .
Sizin Cemalle olan ördek resimleride iç çektiren cistendi ama bu sene pek göremedik , sessiz ve derinden gidiyorsunuz :):)
Rastgelsin.................
Eyvallah kardeşim daha iyi avları ve daha iyi yorumları hakediyosun çünkü yaptığın işi layıkı ile yapıyosun.ALLAH nasip ederde nisan mayıs ayları o levreklerin kafalarına sıkarkenki videolarını bekliyorum :) bu sene kankamla beraber dehşet ördek avları yaptık limitler dahilinde :)  sitede cemal bi çulluk avı mevzusundan bi tatsızlık yaşadı ondan  resim atmama kararı aldık millet çuvalla götürür her yerden tebrik yağar,kimse limit sormaz bizimki limitler dahilinde yazdığı halde herifi yerin dibine vurdular sağlık olsun ne diyelim sizin resimleri videoları takip ediyoruz bizde .avın kanlı olsun kardeşim rasgele
Arif ÇÖPOĞLU
1973 samsun

Çevrimdışı Hüseyin ZENGİN

• Avlak Üye
  • *
  • Avlanmak,Doğa İle İç İçe Olabilmektir.
« Yanıtla #31 : 18 Ocak 2012, 23:12:29 »
yeşile ikinci attığınız mermi ağır doluydu sanırım. iyi tepti sizi. onu iyi hissettim. :D ayrıca ilk attığınız  ördek düştü mü düşmedi mi onu seçemedim ben?
Hüseyin Zengin, 1979 Küçükçekmece/İstanbul-Malatya/Arapgir

Tam çakmak çifte sevdalısı....

Çevrimdışı Atınç ERGİN

• Avlak Üye
  • *
  • herkez nasibini alır.............
« Yanıtla #32 : 19 Ocak 2012, 08:39:44 »
yeşile ikinci attığınız mermi ağır doluydu sanırım. iyi tepti sizi. onu iyi hissettim. :D ayrıca ilk attığınız  ördek düştü mü düşmedi mi onu seçemedim ben?

Hüseyin bey s.poze ile ağır dolu atmam attığım fisek 33 gr rc idi, 33 gr poze ile attığın en yüksek doludur ideaim ise yazın 28 gr kışın 32 gr dır.
Rastgelsin..........
Atınç ERGİN
1976-Samsun

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #33 : 19 Ocak 2012, 09:04:48 »
rastgele abi...güzel atış....
serkan çakar 1979 BALIKESİR-ANKARA
05423436587

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Avlak Üye
  • *
  • '' FRANÇAİS BRAGUE ''
« Yanıtla #34 : 19 Ocak 2012, 21:36:59 »
Avlarınız daim olsun.
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ

Çevrimdışı Murat YILDIRIM 52

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #35 : 24 Ocak 2012, 13:42:27 »
selamlar rastgele ben ordudan murat nerede avlanıyosun bizide misafir etme şansın olurmu oralara ????
Murat YILDIRIM
1977 ORDU

Çevrimdışı Hasan ÖZTÜRK 55

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #36 : 25 Ocak 2012, 16:00:28 »
atınç senin sesin benim çaldığım ördek düdüğünden daha iyi çıkıyor bir ara benimle gelde ördeklere bağırda gelsinler
Hasan ÖZTÜRK
1964-Samsun

Çevrimdışı Arif ÇÖPOĞLU

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #37 : 25 Ocak 2012, 20:20:10 »
atınç senin sesin benim çaldığım ördek düdüğünden daha iyi çıkıyor bir ara benimle gelde ördeklere bağırda gelsinler
muhahahahahahahaaha  :)   hasan abi sende anladın en sonunda senin düdüğün çağırmayıpta kovduğunu   :)    puhahahahaha
Arif ÇÖPOĞLU
1973 samsun

Çevrimdışı Ozan LEVENT

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #38 : 26 Ocak 2012, 00:03:25 »

tebrikler, çok güzel paylaşım.biz de yaşadık o anları sayenizde...

yeri mimleme tekniğiniz de tam usta işi... helal olsun. Rasgele
Ozan LEVENT
1973 ADANA

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #38 : 26 Ocak 2012, 00:03:25 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN