Selam dostlar ördek avına gücümüz zamanımız yettiğince gitmeye devam ediyoruz.
Hergeçen gün av daha da bollaşacak diye beklerken neyazıkki bu aralar tam tersi oluyor ve avda yaşadığımız pozisyon sayısı ve gördüğüm ördek sayısında azalma var, bunu havaların sakinliğine veriyorum sanırım ördek göllerde ve denizde yatıyor.
Neyse gelelim avımıza sabah girdik saza beklemeye başladık şafak daha sökmemişti , gölde tekbir veeek sesi yoktu,avın zayıf olacağının işaretiydi sanki derken bir karartı sezdim ani bir gölge atışı.....ŞŞŞaaaaapppp... sesi geldi allahtanki saza değil suya düşmüştü, gittim aldımki GER , oh dedim ümitlendim birşeyler geçecek heralde dedim geçmede bile bir ördeğim vardı belimde rahattım:)
Hava attı attı atttı gün iyice aydınlandı ne gelen var nede giden

nede civardan atılan fişek , 1-2 tanede yüksek atıştan sonra av bitti dönüşe koyuldum artık av sahasını ortalamış çıkışa yakınlaşmıştım ki , tam ters istikametten 2 ördeğin meraya hızlı bir giriş yaptığını gördüm hallerinden belliydi konmaya yer arıyorlardı Başladım KART SESİMLE ötmeye VVEEEKK VVEEEKKKK '' geliin geliin bura güzel Arkadaşlar ''' demeye çalıştım ve kandırdım ördekleri direkt üzerime döndüler 76 namlu ile çok yakın bir atış oldu ama yakın oluncada güzel çekim oldu, yeşilide belime takarak zayıf bir av gününü bence mükemmel tamamladım,
İYİ SEYİRLER
rastgelsin..........