Gönderen Konu: ''Sonunda Buda Oldu''.... K e K L i K a V ı ... YALNIZ KURT 57  (Okunma sayısı 1847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
Herşey Perşembe akşamı FATİH TÜRE abimin telefonu ile başladı.

Hafta sonu için çok sevdigi arkadaşı Bülent abinin  kendisini ve dostlarını keklik avına davet ettigini , benimde müsait isem gelmemi istediğini söyledi.Bu sanki hastaya yatak sormak gibi bir şeydi.Çünki ekip çok sağlam ve degerli avcı abilerimden oluşuyordu.HAMDİ EREN ve ÇOŞKUN GÜLTEKİN daha ötesi varmı  ;)

Gerekli hazırlıkların yapılması ile birlikte çok heycan dolu yolculugumuz başladı.Öyle bir hazırlık yapılmıştıki arabanın yarısı yiyecek ve giyeceklerle doldu taştı.Sonra anladıkki o hazırlananlar ile 1 ay orada kalabiliriz  ;D

Keyifli yolculuk sonrası BÜLENT abimi merkezden aldık ve köye dogru yol aldık.Hafta sonu yagışlı olacagını havadislerden duymuş ve endişeliydik.Ama çok şükür hiç bir hava muhalefetine rastlamadık.

Cumartesi günü heycan hat safadaydı .Çünkü ekipte HAMDİ EREN abim hariç kimse keklik avı yapmamıştı.Köpeklerde öyle.Bizi davet eden BÜLENT abimde malesef avcı degildi.Sadece önceleri keklik gördügü yerleri gösterdi ve gerisini biz kıvırmaya çalıştık.1 saate yakın gezmemiz sonucu kanat görememiştik.Megersem kuşlar evin yanındaymış :D bu biraz üzücü tecrübe oldu.Çünkü keklikler hazırlıksız yakaladılar bizleri.

Gerçekten zor bir avcılık bu keklik avı.Ama insanı kendine mest eden, aşık eden bir kuş.Kanat sesleri halen kulaklarımda.

1-2 gurup kuş uçurduktan sonra artık heycan yerini avcılıga bıraktı ve güzel av yapmaya başladık.Fakat 3-4 foto çektikten sonra malesef heycandan şarzımız bitti ve çok bereketli geçen avımızın fotolarını çekemedik.

Bizi en çok yorun şey hem acemi olmamız hemde ayaklarımıza saran o çamurlar oldu.Gerçekten  bütün gücümüz çamurlu çizlerimizi taşımakta gitti  ;D ;D

Birde dikkatimi  bölgenin düz olması ve  avcı dostlarımızın anlattıklarından çıkardıgım  ve gözlemledigim bölgede çil kekligin bol olacagıydı.Fakat hiç çil görmek nasip olmadı.Unutmadan birde tavşanın  çok az olması .Gerçi çoktu ama ne hikmetse bizden hep uzak durdu  ;D başına gelecekleri biliyor  galiba  ;D

Akşam oldu avı bitrdik ve başladı muhabbet.Günün yorgunlugu  av sonrası yapıulan muhabbetlerle uçtu gitti.Kanat sesleri kulaklarda çınlıyordu   ;D Birde benim yaptıgım o esrarengiz ve çok konuşulan son atışlarım  ;D Adeta gökten yıldız düşürüyor ve yazılan o güzel destanın son noktasını koyuyordum  ;D

Ve geldik son güne.Erkenden kalkıp son kez çıktık keklige.Artık acemilik kalmamıştı.Daha dikkatli ve tecrübeli geziyorduk.

Şimdi sırada köpekler vardı.Adeta güne damgalarını vurdular.Genç avcı MEX fermaları ile FATİH TÜRE ve ekibi büyülüyordu.ÇOŞKUN abi ise uzaklardan bagırıyordu '' SELMAN koş REİS fermada ''.Bir selman hangi birine yetişsin dimi  ;D Soluk soluga gidiyor , tüfek adeta ellerimde dans ediyor , keklik o muhteşem sesiyle kalkıyor, nişan alıyorum tam tetigi çekiyorum olmadı ikinciyi çekiyorum tüfek patlamıyor  >:( Derken bir keklik kalkıyor FATİH abi uzaktan süper bir atış  , peşine ÇOŞKUN abi den  bir duple  ben ise büyülenmiş gibi izliyorum  :D :D

Ah dostlarım ahh...

Daha neler neler oluyor ve gün bitiyor.Bir hafta sonuda böyle unutulmaz arasına giriyor.

Eski avcıların tabiri ile her adamla oturulmaz her adamla da ava gidilmez . Ne mutlu ki MEVLAM her zman güzel dostlar çıkarıyor karşımıza.Ekibin en küçükleri olmam  ve böyle güzel büyüklerimin olması benim için gururu verici bir olay.

Bu güzel günün mimarı FATİH TÜRE abime , tecrübeleri ile bizlere yön veren HAMDİ EREN abime ve yan yna bol bol tüfek attıgım ÇOŞKUN GÜLTEKİN abime ve av dostlarımız REİS ve MEX e yaşattıkları  güzel anlar için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Başka bir av gününde görüşmek dilegi ile.

YALNIZ KURT 57 Klasikleri tüm hızıyla devam edecek.

« Son Düzenleme: 09 Ocak 2012, 22:39:46 Gönderen: Selman YİĞİT »

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2012, 22:35:30 Gönderen: Selman YİĞİT »

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2012, 22:36:33 Gönderen: Selman YİĞİT »

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Deniz YAŞAR

• Avlak Üye
  • *
ilk yorum benden gelsın kardesıme...Sonunda keklıklede tanıstın be kardesım guzel av olmus tebrıkler  umarım dostlugunuz daım muhabbetınız bol olur... en kotu gununuz boyle olsun

Deniz YAŞAR
1986 AYANCIK - SİNOP

karanlik_cabany@hotmail.com
05447437047

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
Siftahı senden bereketi Allahtan.

Eyvallah sağolasın .

Nece kazasız belasız avlara...

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Avlak Üye
  • *
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
Kardeşim Avların kıralını yapmışsın tebrikler :) Rastgele
Gürkan GÜRSÜL
1985 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Emin OLGAÇ

• Avlak Üye
  • *
  • (Keklik uzmanı)
Eski avcıların tabiri ile her adamla oturulmaz her adamla da ava gidilmez . Ne mutlu ki MEVLAM her zman güzel dostlar çıkarıyor karşımıza.Ekibin en küçükleri olmam  ve böyle güzel büyüklerimin olması benim için gururu verici bir olay.

burası çok önemli ekibindeki kişiler ne ise sen osun mesele burda...
sonunda kekliğin kanat sesi ile tanıştın buna çok sevindim.. işte biz yıllarca o kanat sesinin peşindeyiz o ses çağırır biz gideriz gücümüz sağlımız elverdiğince keklik avında olacağız..... güzel bir konu güzel resimler ve güzel bir anlatım rastgele SELMAN..
M.Emin OLGAÇ     
B Rh + 1967 TEİAŞ / MARDİN / BATMAN

İYİLEŞMEYEN TEK YARA VİCDAN YARASIDIR...

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
Kardeşim Avların kıralını yapmışsın tebrikler :) Rastgele

GÜRKAN'ım seninle yapamadık siftahı ama nasipse devamını beraber yaparız.

Şimdi daha iyi anlıyorum snein keklik sevdanı :D

Nasipse bende sana ormanların sultanını tanıştşrşcam az kaldı hazır ol ...

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
Eski avcıların tabiri ile her adamla oturulmaz her adamla da ava gidilmez . Ne mutlu ki MEVLAM her zman güzel dostlar çıkarıyor karşımıza.Ekibin en küçükleri olmam  ve böyle güzel büyüklerimin olması benim için gururu verici bir olay.

burası çok önemli ekibindeki kişiler ne ise sen osun mesele burda...
sonunda kekliğin kanat sesi ile tanıştın buna çok sevindim.. işte biz yıllarca o kanat sesinin peşindeyiz o ses çağırır biz gideriz gücümüz sağlımız elverdiğince keklik avında olacağız..... güzel bir konu güzel resimler ve güzel bir anlatım rastgele SELMAN..

EMİN abim senin gibi bir ustadan bunları duymak çok güzel.

Gerçekten bu avımda daha iyi anladım keklik sevdasını.

İnşallah tekrarını Mevlam nasip eyler.

RASTGELE.

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
Heyyyt be deli oğlan kırdın sonunda kekliğin kanadını... :) Süper bi ortam olmuş kıskandım wallahi usta...
Bu av seni kesmemiştir....Seneye iyi hazırla kendini... :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON
Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 05442834455

Çevrimdışı Güven SARI

• Avlak Üye
  • *
Ynt: ''Sonunda Buda Oldu''.... K e K L i K a V ı ... YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2012, 23:23:40 »
Selman kardeş tebrikler çok güzel bir av macerası geçirmişsin.Ortam,avlak,köpekler,avcılar,arkadaşlar hepsi mükemmel ama ALLAH AŞKINA ne olur kardeşim şu tüfeği at kendine bir av tüfeği al ben sana demedim mi bıldırcına gidersin çalışır bir uzak ava mesela kekliğe gidersin dalga geçer diye  :) .Neyse görüşmek üzere kendine iyi bak.Rastgele...
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2012, 00:12:14 »
Heyyyt be deli oğlan kırdın sonunda kekliğin kanadını... :) Süper bi ortam olmuş kıskandım wallahi usta...
Bu av seni kesmemiştir....Seneye iyi hazırla kendini... :) :)

BURAK seneye asıl sen hazırla kendini yoksa  ne kulaklarının çınlaması biter nede işin rast gider :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2012, 00:14:04 »
Selman kardeş tebrikler çok güzel bir av macerası geçirmişsin.Ortam,avlak,köpekler,avcılar,arkadaşlar hepsi mükemmel ama ALLAH AŞKINA ne olur kardeşim şu tüfeği at kendine bir av tüfeği al ben sana demedim mi bıldırcına gidersin çalışır bir uzak ava mesela kekliğe gidersin dalga geçer diye  :) .Neyse görüşmek üzere kendine iyi bak.Rastgele...

GÜVEN hocam evdeki hesabı çarşıya uyduramadım gitti.İnan bana bende muzdaribim ama  bekliyorum  o günü.

Artık çantayı taşımayı bıraktık sıra atmaya geldi ee haliylede en kısa zmanda bir  tüfek alma vakti.

İnşallah o vakit önümüzdeki sezon olur :D

Öptüm kocaman.RASTGELE

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2012, 15:07:43 »
sonunda sende MİLLİ OLMUŞSUN SELMAN KARDEŞİM ,, bu iş bitmiş iflah olmassın artık,, rüyalarına bile girer o kanat sesi,,,HAAARRRRRRR.....VİCCAAAKKKK,,VİCCAAAKKKKK,,VİCCAAKKKKKK,,, haa..!! unutmadan söyleyeyim düz ova gibi bu yumuşak meralara zorlu idi diyorsan KEKLİK AVCISI olamassın ona göre ,, ustalar seni yıldırmamak için <<KEKLİĞİ DÜZ OVADA AVLARLAR >> oynatmış daha zorlu meralara ve uzun yürüyüşlere hazırlan... GÜZEL AV OLMUŞ RASTGELE....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Atınç ERGİN

• Avlak Üye
  • *
  • herkez nasibini alır.............
« Yanıtla #14 : 10 Ocak 2012, 16:46:29 »
Tebrikler selman güzel organizasyon olmuş
rast gelsin..
Atınç ERGİN
1976-Samsun

Çevrimdışı Enis KIRAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 10 Ocak 2012, 16:59:25 »
Selman güze bi av yapmışsınız.O kanat sesleri kulağıdan silinmez artık :) ara durursun kanat seslerini :) şimdi seni bıldırcında kesmes desene :) maşallah ortamda güzel.HAdi mevlam kazasız avlar nasip ederde bol bol devamını getirirsin kardeşim.
Avcı
1980 Kdz Ereğli

Çevrimdışı Ahmet KÖKSAL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 10 Ocak 2012, 20:30:10 »
tebrikler çok güzel kareler eline sağlık avınız ve dostluğunuz daim olsun.rasgele...
Ahmet köksal
1985   SAMSUN ÇARŞAMBA
0541 308 07 77

Çevrimdışı Berk KEMİK

• FREE ÜYE
  • Tavşancı
« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2012, 09:42:12 »
Daim olsun abi çok güzel görüntüler . Sezon başı daha iyi olurdu çamurda zor olmuştur . Kazasız belasız avlar dilerim . Sinopa selamlar ...
Berk KEMİK       
1990      ANKARA / BARTIN
0534 863 15 32

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Avlak Üye
  • *
    • www.avcimusti.somee.com
« Yanıtla #18 : 11 Ocak 2012, 10:08:02 »
Daim olsun kardeşim,,,Bartın dan selamlar...
www.avcimusti.somee.com
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız avci_musti74@hotmail.com

Çevrimdışı Fatih TÜRE

• Avlak Üye
  • *
  • SİNOP
« Yanıtla #19 : 11 Ocak 2012, 12:31:57 »
Hersey muhteşemdi.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2012, 12:33:00 Gönderen: Fatih TÜRE »
Fatih TÜRE/SİNOP
Tel:0 535 382 0402    SİNOP 

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2012, 12:46:25 »
sonunda sende MİLLİ OLMUŞSUN SELMAN KARDEŞİM ,, bu iş bitmiş iflah olmassın artık,, rüyalarına bile girer o kanat sesi,,,HAAARRRRRRR.....VİCCAAAKKKK,,VİCCAAAKKKKK,,VİCCAAKKKKKK,,, haa..!! unutmadan söyleyeyim düz ova gibi bu yumuşak meralara zorlu idi diyorsan KEKLİK AVCISI olamassın ona göre ,, ustalar seni yıldırmamak için <<KEKLİĞİ DÜZ OVADA AVLARLAR >> oynatmış daha zorlu meralara ve uzun yürüyüşlere hazırlan... GÜZEL AV OLMUŞ RASTGELE....

İki gecedir uykusuz geçiyor geceler :D

Güzel bir av deneyimi oldu ve keklik favoriler arasına girdi :D

İnşallah bir kez daha yapmak nasip olur.

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 61

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2012, 12:50:03 »
vay kardeşim benim ben böyle muhabbete hastayım işte avlıkla ilgili herşey mevcut muhabbet on numara avda var daha ne olsun  selam olsun orda dostlara
Mustafa ÇİL
1979-Trabzon
0532 598 68 94

Çevrimdışı Hakan YENILMEZ

• Avlak Üye
  • *
  • avların kralı keklik
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2012, 13:10:23 »
İşte olay bu Selman,keklik avı kralların avı..süperrr
Hakan YENİLMEZ
Karşıyaka İZMİR1968
Uçan balon

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #23 : 11 Ocak 2012, 13:24:40 »
vay kardeşim benim ben böyle muhabbete hastayım işte avlıkla ilgili herşey mevcut muhabbet on numara avda var daha ne olsun  selam olsun orda dostlara

Abim ben artık bu kekligin tadını aldım :D önümüzdeki sezon peşindeyim ona göre :D kovsan gitmem :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • Avlak Üye
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #24 : 11 Ocak 2012, 16:28:01 »
Daim olsun abi çok güzel görüntüler . Sezon başı daha iyi olurdu çamurda zor olmuştur . Kazasız belasız avlar dilerim . Sinopa selamlar ...

BERK kardeşim zorda ne demek öldük öldük :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #24 : 11 Ocak 2012, 16:28:01 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN