Gönderen Konu: MUHABBETSEVER TAVŞAN, ZÜLKARNEYN DOMUZ…  (Okunma sayısı 1151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Avlak Üye
  • *
MUHABBETSEVER TAVŞAN, ZÜLKARNEYN DOMUZ…
« : 03 Ocak 2012, 00:12:26 »
Cumartesiden baktım bizim telefon sabırsız sabırsız çalıyor. Kimdir o dedim ? Ahmet. --------  
-           Aloooo!
-           Hocam nediyon?
-   Ne edeyim hava soğuk, evde taş gibi oturuyorum.
-   Yarın nediyoz dever bakam?
-   Valla gidecez de benim kekliğe pek niyetim yok.
-   Niden?
-   Oğlum kar her taraf, oralarda arazi sarp, düşeriz şaşarız. Bir tarafımızı kırarız. Bak ne düşündüm. Kopayları alam tavşana gidem.
-   Ok…
Neyse uzatmayalım sabah düzüldük yola. Az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik. Önce kopayları aldık. Ahmet dedi ki şunları işetip sıçıralım. Arabadan bir indik, amanın bir rüzgar adamın kulaklarını kopartacak. Çarli Çaplin’in filmlerindeki gibi hızlı çekim Ahmet’in kamyonetin kasasına  kopay itlerini atıverdik. Düştük yollara yollara. Aştık dağları dağları. Vardık bizim meraya. Arabadan indik amanın bir koku, bir koku. Bir de baktık Ahmet’in itler kamyonetin arkasını Taksim helasına çevirmiş. :) :) :) Temizlik kısmını anlatmayayım yeni yemek yemişsinizdir :) :) :)
Neyse, saldık itleri maçın 5. dakkasında kopaylar kıyameti kopardı çamların içinden. İki üç halı saha uzunluğunda boş bir alanı ortaladım. Çıksa nakavt edecem tavşanı çıkmaz bir türlü. Ahmet dedi ki ileri yürü Hoca, ilerden kalktı tavşan oraya döner. Ahmet dedim burada kalayım çamın içindedir, kalkmıyor bu ib….!      (İbrahim Müteferrika:Türkiye’ye ilk matbaayı getiren kişi. Yanlış anlaşılmasın:)  Yok sen git git dedi. Kılavuzumuz karga ya, hadi uyalım dedik. 100 metre ileri kaydık. Ana bir baktım demin benim bulunduğum yerden tavşan çıkmasın mı? Ulan Ahmet! Aha da gözün kör olmasın.Geçti bayır yukarı sarıyor çift kulak. Ahmet de atamayınca “Yuh!” dedim. Deli oldum, gireceği çalının içine iki tane sıktım uzaktan. Ana sen tavşan dön benim üstüme.(Dayım hep söylerdi bunu ama bin kere attım bir kere döneceği tuttu, iki tane mi atar insan?) Sıkı çıkartana kadar 15 metro önümden bana çalımı attı, solladı geçti. Yetiştiremedim. Yuf olsun dedim. Ahmet’in gülümseyerek çamın içinden çıkışını görecektiniz. Nasıl hınzır hınzır gülüyor anlatamam…  >:(  >:(
Neyse kılavuzumuz karga ya burnumuza bulaştı bir şeyler. Ne yapalım ölümün çaresi yok. Devam!
Öğle oldu.Köpekler çıktı sırta, kav kuv yine koptular aşağı doğru gidiyorlar. Gidiş o gidiş bekle babam bekle. Dedim Ahmet ben acıktım. Sırtımızda duracağına midemizde dursun. Hadi yemek yiyem. Açtık bizim çilingir sofrasını, ye babam ye. Konuş babam konuş.Vurduk muhabbetin dibine. Yaklaşık 20- 25 dakika. Karnımız Arabistan davulu gibi gerildi.Hadi dedik kalkalım köpekleri kaybetmeyelim. Ahmet dedi ki Hoca bir de elma yiyelim, iyice hafifleyelim. Yiyelim bakam, katur kutur elmaları da götürdük. Tüfekleri aldık, tam 10. adımı  atacaz. Sen tavşan fart diye fırla önümüzden Ahmet’ten TAN, TUN! Ahmet vurdu, tavşan sallanıyor yıkılacak. Ama yemezler kaçar maçar Oğuz Hoca, TAN! İşi şansa bırakmaz. Ahmet’e dedim,
-Abi biz burada oturmadık mı?
-OturduuUUUuuuk.
- 25 dakika muhabbet etmedik mi?
-Ettiiİİiiik.
-Eh bu herif burada ne halt ediyor?
-Demek ki muhabbetsever bir tavşan Hocaaa! :) :) :)
 Neyse bastık tavşana bıçağı, keyifler yerine geldi. Oh ne güzel ne güzel!

Bu arada bizim kopay itleri kayıp.  Çıktık bir sırta, kesik kesik kef kef sesleri gelmeye başladı dişi kopaydan. Dedim şimdi tavşan çıkacak,  Ahmet solumda. Amanın karşıdan bir şey çatır çutur geliyor. Ses var görüntü yok. Çöktüm iki tane kulak gördüm ama dikey değil yatay. Sonra çirkin mi çirkin bir surat. Kocaman, kart,çift diş çıkarmış, Zülkarneyn bir domuz. Eyvah! Bende kurşun yok ve bana doğru geliyor.! (G…tüm  3.5 atmakta!) Mesafe 25 metro. Kısık sesle AHMEEEEEEEET! Zülkarneyn Domuz gördü beni, Ahmet’e doğru sola kırdı dümeni. Atmadım. Ahmet bir çaktı. DAAAN! Zülkarneyn Domuz yerde DUUUN! Olum nasıl düşürdün lo? Saçmayla düşmez Hocaaa! Köpeğin sesinden anladım ben domuz olduğunu. Kurşunu gattım, dedi. Valla helal olsun, başka ne denir bilmem ki. Köpek ısırdı domuzu ama çift diş çıkarmış korkuyoruz köpeğe bir zarar vermesin.Neyse Ahmet bir ara denk getirip kafaya sıktı. Bizim Zülkarneyn Domuz nakavt…

Allah’tan yola yakın bir yer. Çağırdık Şakir Dayımı. Bağladı traktörün arkasına bizim Zülkarneyn Domuzu doooğru eve. Eh ne de olsa sağlıklı leziz,GDO'suz  bir köpek maması :) :) :)

İşte o haftaki avımız böyle geçti.Bu maceranın üzerine ne söylenir ki…

Dedem Korkut geldi boy boyladı soy soyladı ve günün anlam ve önemini belirten şu maniyi düzdü.

Tavşanı torbaya koydunuz
Ahmet de vurdu bir domuz
G…ü çizdirmek istemiyorsanız
Mutlaka kurşun bulundurunuz !

Meraklısına Notlar:
 Zülkarneyn :  Saka Türklerine ait Şu Destanı’nda Makedonyalı İskender’e Türkler tarafından takılan ad. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı  boynuzları uzadığı için ona “Zülkarneyn” ( Çift Boynuzlu) adını takmışlardır.

Tekrar buluşmak  dileğiyle…
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2012, 14:36:31 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Oğuz BABAÇOĞLU
1971-Denizli

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

MUHABBETSEVER TAVŞAN, ZÜLKARNEYN DOMUZ…
« : 03 Ocak 2012, 00:12:26 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Berk KEMİK

• FREE ÜYE
  • Tavşancı
Ynt: MUHABBETSEVER TAVŞAN, ZÜLKARNEYN DOMUZ…
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2012, 08:15:20 »
Mükemmel anlatım , mükemmel av . Bundan iyisi can sağlığı .  Paylaşım için teşekkürler...
Berk KEMİK       
1990      ANKARA / BARTIN
0534 863 15 32

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2012, 09:44:29 »
Mükemmel anlatım , mükemmel av . Bundan iyisi can sağlığı .  Paylaşım için teşekkürler...
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı İsmail GÜLPERİ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2012, 10:20:54 »
kalemine sağlık hoca avında muhabetinde daim olsun
İsmail GÜLPERİ
1960-Uşak

Çevrimdışı Merter DURMAZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2012, 12:27:48 »
hacı zülkarneyn kimdir biliyormusun domuza yakıştırdın o adı :Zülkarneyn veya Zü'l-Karneyn (Arapça: ذو القرنين), İslam dininin kutsal kitabı Kur'an'ın Kehf Suresi'nde geçen bir kişilik. Peygamber olup olmadığı tartışmalıdır. Kendisiyle ilgili anlatı Yecüc ve Mecüc'ü de içerir ki bu bağlamda benzeri anlatılar Tanah'ta da bulunur. Kur'an'daki anlatıda kim veya ne oldukları açıklanmayan Yecüc ve Mecüc'ü engellemek için bir set inşa ettiğinden söz edilir. Hangi çağda yaşadığı belirtilmemiştir. bu yüzden adı kuran da kehf suresinde geçen peygamber olup olmadığı tartışılan  biri için bu yakıştırmanızı benzetmenizi beğenmedim kusura bakmayın bu yanlışı düzeltmenizi temenni ediyorum.
Merter DURMAZ
1974 İZMİR

Çevrimdışı Özcan KUYUCU

• Avlak Üye
  • *
    • sirinakvaryum64@hotmail.com
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2012, 13:18:39 »
hacı zülkarneyn kimdir biliyormusun domuza yakıştırdın o adı :Zülkarneyn veya Zü'l-Karneyn (Arapça: ذو القرنين), İslam dininin kutsal kitabı Kur'an'ın Kehf Suresi'nde geçen bir kişilik. Peygamber olup olmadığı tartışmalıdır. Kendisiyle ilgili anlatı Yecüc ve Mecüc'ü de içerir ki bu bağlamda benzeri anlatılar Tanah'ta da bulunur. Kur'an'daki anlatıda kim veya ne oldukları açıklanmayan Yecüc ve Mecüc'ü engellemek için bir set inşa ettiğinden söz edilir. Hangi çağda yaşadığı belirtilmemiştir. bu yüzden adı kuran da kehf suresinde geçen peygamber olup olmadığı tartışılan  biri için bu yakıştırmanızı benzetmenizi beğenmedim kusura bakmayın bu yanlışı düzeltmenizi temenni ediyorum.
aynen katılıyorum kardeşim yanlış duymuş olabilirsin ama doğruyu araştır derim uyarmak tır  görevimiz
Özcan KUYUCU
1975-Uşak

Çevrimdışı Enis KIRAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2012, 13:24:54 »
Bu domuz ne böyle ya :) telefondan büyük dişler adamı bırak arabayı bile parçalar bunlar ya :9 maşallah iyi av yapmışsınız nasipli insanlarmışsınız neye niyet neye kısmet olmuş buda.Maşallah
Avcı
1980 Kdz Ereğli

Çevrimiçi Özhan KELEŞ

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2012, 14:39:33 »
Muhteşem bir anlatım keyifle okudum,teşekkürler avınız bol dostluğunuz baki olsun.

RASTGELE
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Avlak Üye
  • *
  • C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2012, 16:08:27 »
Muhteşem bir anlatım keyifle okudum,teşekkürler avınız bol dostluğunuz baki olsun.

RASTGELE

Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• Avlak Üye
  • *
  • Gonyalı
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2012, 16:27:15 »
ZÜLKARNEYN
Adı Kur'ân'da geçer. Allah ondan övgü ile bahsetmiştir. Peygamber mi, yoksa veli mi olduğu ihtilâf konusu olmuştur.
Zülkarneyn kelimesi Arapçadır. Zü ve karneyn kelimelerinin birleşmesinden meydana gelmiştir. Zü, sahip ve malik demektir. Karn ise, boynuz, perçem, tepe, zaman, güneş anlamlarına gelir. Karneyn, karn'ın tesniyesi yani iki tanesi demektir. Buna göre Zülkarneyn kelimesi iki boynuz sahibi şeklinde tercüme edilir (el-Firuzabadî, el-Kamusu'l-Muhît, Kahire 1332, IV, 257 vd).

Zülkarneyn'in kim oluğu ve neden kendisine bu lakabın takıldığı konusu, eskiden beri tartışmalı bir husus olarak devam etmiştir. Kendisine Zülkarneyn denilmesi, alimler tarafından, başının iki yanında iki boynuza benzer çıkıntıların bulunması, dünyanın şark ve garbını dolaşması, başının iki yanının bakırdan olması, örülmüş iki deste saçı olması, Allah'ın kendisine nur ve zulmeti musahhar kılması (emrine vermesi), yürürken nurun önünden, zulmetin ise arkasından gelmesi, şecaatı dolayısıyle bu lakabı almış bulunması, rüyasında gökyüzüne çıktığını ve güneşin iki tarafına asıldığını görmesi anlamlarında yorumlanmıştır.

Zülkarneyn'in kim olduğu hususu da, çok farklı şekillerde yorumlanmıştır. Bilindiği gibi Zülkarneyn kelimesi onun esas adı değil, lakabıdır. Onun esas adı hakkında değişik görüşler ileri sürülmüştür. Birçok kişi, onun Büyük İskender (M.Ö 356-323) olduğunu iddia etmiştir. Fakat Kur'ân'da söz konusu olan Zülkarneyn ile Büyük İskender'in vasıfları birbirini tutmamaktadır. Zülkarneyn, Allah'a inanan, dürüst bir hayat süren ve peygamber olduğu bile ileri sürülen bir kişidir. Büyük İskender ise, tek tanrı inancından uzak, girdiği şehirleri yerle bir edecek kadar zalimve barbar bir insandı.

Oyakıştırma bence iyi olmamış araştırmanızı tavsiye ederim saygılar

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2012, 17:50:34 »
Valla arkadaşlar edebiyat ve dilbilginize kurban olayım. Konuyu nerden nereye çekmişsiniz.Helal olsun. O kadar alıntılar yapmışsınız maşallah bir taneniz kelime anlamını kopyalayıp yapıştırmamış. Buyrun kelime anlamı. Ansiklopediden aynen alıntı.

"İsmin etimolojik kökeni Zülkarneyn kelimesi Arapçadır. Zü ve karneyn kelimelerinin birleşmesinden meydana gelmiştir. Zü, sahip ve malik demektir. Karn ise, boynuz, perçem, tepe, zaman, güneş anlamlarına gelir. Karneyn, karn'ın tesniyesi yani iki tanesi demektir. Buna göre Zülkarneyn kelimesi iki boynuz sahibi şeklinde tercüme edilir."

Şimdi müsadenizle benim mesleğim Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği affınıza sığınarak küçük bir İSİM ve SIFAT bilgisi vericem size.

Zülkarneyn sözcüğünü tek başına kullanırsam bu isim olur. Yani sizin sözünü ettiğiniz peygamberi kastedebilir. O zaman kullanım yanlıştır.

Zülkarneyn Domuz dersem,yani ismin önüne getirirsem o zaman da sıfat olur.O vakit sadece ve sadece çift boynuzlu anlamı taşır. Başka bir anlama çekilemez. Bu konuda anlaştık mı?

Şimdi bakın bakalım yukarıya metnin içinde Zülkarneyn Domuz sıfat tamlamasının dışında tek başına kullanılmış mı?
Bunun yanlış bir anlama çekilebileceğini önceden düşünerek bir de hangi anlamda (çift boynuzlu) kullanıldığını da açıklamışım. Değil mi?

İbrahim, Büyük İskender'in Zülkarneyn adını aldığını ben söylemiyorum. Kaşgarlı mahmut Divan ü Lügat 'it Türk adlı  eserinde söylüyor.(En eski Türkçe Sözlük)Zaten Zülkarneyn sözcüğünü Araplarla Türkler ortak kullanıyorlar İskender için, Çünkü  Büyük İskender dünyanın her iki yanına, doğusuna da batısına da hükmettiği için bu unvanı almıştır. İki boynuzun simgelediği şey bu iki taçtır. Bir diğer rivayete göreyse Büyük İskender zamanında iki nesil savaşlar sonucu ortadan kalktığı için bu isim ortaya atılmıştır. Bir baska olasılıksa İskender'in yendiği pers kralinin unvanını almış olması. Pers kralı Darius, iki boynuzlu koç olarak anılırdı. İskender, onu yendikten sonra pers imparatorluğunun yeni varisi olmasını, bu unvanı alarak vurgulamış.

Geldik sözün özüne: Neyi kastettiğimizi açıklamışız.Benim kastettiğim çift boynuz kelimesiyle Kuran_ı Kerim'de geçen kişinin uzaktan yakından alakası yoktur.

O yüzden kusura bakmayın ama öküz altında buzağı aramanın gereği yok.

« Son Düzenleme: 03 Ocak 2012, 18:03:32 Gönderen: Oğuz BABAÇOĞLU »
Oğuz BABAÇOĞLU
1971-Denizli

Çevrimiçi Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • yönetici
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #11 : 03 Ocak 2012, 23:35:03 »
:) Rast gele Oğuz bey

Alıntı
Tavşanı torbaya koydunuz
Ahmet de vurdu bir domuz
G…ü çizdirmek istemiyorsanız
Mutlaka kurşun bulundurunuz !
Tuncay KANDEMİR
1971 ANKARA 5052152298
SAMSUN Elektronik Öğretmeni
Site Yönetici & Teknik Sorumlu

"Yumuşak başlıysam sanma uysal koyunum,kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum"

Çevrimdışı Yakup ŞENTÜRK

• Avlak Üye
  • *
  • Zaman bir olma zamanı bizim için...
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2012, 10:43:29 »
Rastgele Oğuz Hocam, anlatımınız da avınızda harika olmuş.
Yakup ŞENTÜRK
A Rh + 1977 ANKARA
Ankara Gölbaşı

Çevrimdışı Muharrem ÇEVİK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2012, 11:20:58 »
Maşşallah Sevgili meslektaşım güzel av olmuş, anlatım, betimlemeler harika, Edebiyat öğretmeni olduğunuzu yazınızın her köşesinde hissettiriyorsunuz, tebrik ederim.
Ancak arkadaşların öküz altında buzağı aradığı kanaatinde değilim, hüsnü zan etmek lazım. Güzel bakan güzel görür, güzel düşünen hayatından zevk alır derler, muhtemelen yanlış anlaşılma olmasın, bilmeyerek yanlışa düşmeyelim diye düzeltme ihtiyacı hissetmişlerdir. Bu forumdaki dostluk, muhabbet  av doğa sevgisi bizi hayatın stresinden, çekişmelerinden uzaklaştırıyor, tabiri caizse kafamızı dağıtıyor. O nedenle buradaki dostluk ortamını gereksiz tartışmalara girmekten özenle kaçınaraktan, hepbirlikte çaba göstererekten devam ettirmeye çalışalım.
Edebiyatçı en büyük sanatçılardandır ve sanatçı için eleştiri kendini geliştirmede ve ustalaşmada en büyük kazançtır, eleştiriye açık olmak edebiyatçı için vazgeçilmezdir.
Sizden insanı okurken oradaymış gibi hissettiren, dünya klasiklerinden bir pasaj okuyormuşuz tadında daha nice anlatımlar bekliyoruz..
Selam ve dua ile..

Muharrem ÇEVİK
1978-Nallıhan/ANKARA
İkamet Mudurnu/BOLU

Çevrimdışı Özcan KUYUCU

• Avlak Üye
  • *
    • sirinakvaryum64@hotmail.com
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2012, 16:07:41 »
helal hoca bi tahtaya kaldırıp cetvelle dövmediğin kaldı :) :) sen ne dersende bizim bildiğimiz zülkarneyn kimi rivayete göre peygamber kimine göre Allah dostu bizim hassasiyetimiz bunun içindi  öküz altında buzağı aramaya gelince biz köylü çocuğuyuz neyin nerde olduğunu biliriz sen içini ferah tut sen en başından yanlış anlaşılacağını biliyordun niye zülkarneyn yazacağına çift dişli domuz yazsanda bu türkçesi kıt arkadaşlarını yormasaydın ;D ;D
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 16:13:35 Gönderen: Özcan KUYUCU »
Özcan KUYUCU
1975-Uşak

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2012, 18:48:39 »
Yukarıdaki konuyu sanırım gerektiğinden fazla uzattık. Gerekenler söylenmiştir uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Muharrem güzel dileklerine ben de katılıyorum. Sende o Mevlana hoşgörüsü var.

Yazıya art niyetsiz bakan diğer arkadaşlarıma da güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Allah sizlere de nice güzel günlerde bol avlar nasibeylesin. En kötü günümüz böyle olsun ...
Oğuz BABAÇOĞLU
1971-Denizli

Çevrimdışı Memduh KESKİN

• Memduh KESKİN
  • Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2012, 20:16:29 »
Hocam çok güzel av olmuş ve çok güzel bir anlatımla da paylaşmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Size izlemeye devam edeceğiz:))RASTGELE
Memduh KESKİN 1972-Aydın/Atça

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2012, 21:21:40 »
En zevkle okuduğum anlatımlardandı. Ben çarli çaplin tarzı koşuşturmanız kısmına takıldım. Gözümde canlandı da :) Çantadakiler miğdeye inince ağır çekim çarli çapline dönmüşünüzdür :D Rastgele
Volkan KOYDEMİR
1968 İZMİR

Çevrimdışı Merter DURMAZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 08 Ocak 2012, 20:17:01 »
edebiyat öğretmeni olabilirsinin bu dahada acı burda herkez bir meslek sahibi zaten ve kimse cahil değil sizin açıklamanız sizi bağlar tatmin olmayanlar içindeyim kötü niyetli olmayabilirsiniz kötü niyetlisiniz demiyorum ama insanların gösterdiği tepkileri öküz altında buza aramak,art nitet ve uzatmak olarak görmeniz bir eğitimciye yakışmıyor önce herkezin fikrine saygı duymak gerekir kimse sizin gibi düşünmek sizin gibi görmek zorunda değil isim sıfat ve türk dili konusundaki engin bilgileriniz bizi hayrete düşürdü burdaki inançlı insanlar adına ve kendi adıma rahatsızım oğuz babaçoğlu sen ne dersende açıklama yapman burda birşeylerin birilerini rahatsız ettiği anlamına geliyor demek düzelmeniz bu rahatsızlığı ortadan kaldırmanız dileklerimle allaha emanet ol inşallah.....................
Merter DURMAZ
1974 İZMİR

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• Avlak Üye
  • *
  • Gonyalı
« Yanıtla #19 : 08 Ocak 2012, 21:52:32 »
Art niyet aramıyoruz yanlış bir anlaşılma olmuş onu söylüyoruz.
Düzeltmeniz dilegi ile Konya dan selamlar

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2012, 23:36:04 »
Kıymetli arkadaşlarım. Sizi rahatsız eden kelime hakkındaki rahatsızlığınızı anlayışla karşılayabilliriz. Elbette herkesin hassas olduğu bir konu, yer, söz vardır. Bunun konu sahibi tarafından dikkate alınıp alınmaması onun tasarrufundadır diye düşünüyorum. Çünkü buradaki paylaşımı forum kurallarına aykırı değil.

Oğuz Bey konunun içinde kullanıldığı yeri ve sebebini de açıkça yazmış. Herhalde Oğuz Bey'in Kur'an'da geçen kişiyi kastettiğini düşünmüyorsunuzdur. Bu arkadaşın böyle bir kastı olduğuna da inanmıyorsunuzdur umarım. Böyle mi zannediyorsunuz? Zannetmiyoruz diyorsanız, lütfen arkadaşımızı da üzmeyelim. Kastetmediği anlamları kastetmiş gibi düşünerek ne kendinizi ne onu üzmeyin bence. Kendimizi ve başkasını üzerek zulmetmeyelim.

Bunlar kişisel düşüncelerimdir. Yönetici olarak yazmadım. Herkesten anlayış, hoşgörü, iyi görüşler diliyorum. Saygı ve selamlarımla
Volkan KOYDEMİR
1968 İZMİR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2012, 21:04:06 »
Volkan kardeşim, anlayışından ötürü teşekkür ediyorum...
Oğuz BABAÇOĞLU
1971-Denizli

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2012, 21:04:06 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN