Estağfurullah Burak, hocalık yaşla olmaz. Asıl sen bizim hocamızsın. Helede bu ördek konusunda.
Ömrümü yediler bunlar. Biz Orduda melet ırmağına sabah bekine gideriz. 5 dönümlük yerde En az 40 avcı ve en az yüz metreden geçen 2 veya en fazla 3 ördekdir.
Sabah ışıyıp herşey bittiğinde atılan fişek sayısı 100, düşen ördek sayısı ise genelde sıfır . İnanın aynı ördeğe mesafe 100 metre kala ilk adam atar. Ve ördekler üzerimizden en az 150 metreden geçer bek avımız boşa gider. Bizim buralar ördek avı bu rezillikten ibaret.
( Kısaca bir anımı anlatayım. bu kasım ayında bir çarşamba günü yine bu mekana ördek bekine geldim. ve Oh nihayet bir tane boz ördek vurdum dedim ve inanın çocuklar gibi sevindim. ırmak içinde çıtır dediğimiz yere düştü. tabi köpekde yok yaklaşık 500 metre aşağı tarafta ırmakta botla balık tutmağa çalışan birini gördüm ve durumu anlattım. Irmakta biraz akıntı var, yüzme biliyorsan sen git dedi bende heyecanla atladım bota başladım kürek çekmeye. 30 dakikada anca vardım. ördeği görünce sevindim. tam ördeği tuttum derken, ördek canlıymış meğer ördeğin sadece elimde tüğü kaldı. ördek bir daldı dalış o dalış. sizin anlayacağınız. bu ördeklerle benim aram nasrettin hoca fıkraları gibi).
Valla sizin resimlerinizde olmasa krize gireriz herhalde. Burak, İnşallah seninle av yapmayı çok isterim. Muhasebe işiyle uğraşmamız nedeniyle işler bu ocak ayında o kadar yoğunki inşallah şubat ayında bir organizasyon yapıcaz seninle, herşey gönlünce olsun. Rastgele.