Gönderen Konu: '' SAYILI GÜN ÇABUK GEÇERMİŞ...KÜLLİYEN YALAN :)  (Okunma sayısı 2740 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan EKER

• Avlak Üye
  • *
Ynt: '' SAYILI GÜN ÇABUK GEÇERMİŞ...KÜLLİYEN YALAN :)
« Yanıtla #75 : 30 Aralık 2011, 15:02:00 »
tebrikler yine güzel avlar yapmışsın şafak kardeşim...... eee bende 18 ocak tarihini  bekliyorum malum izin ... sayılı güzn zor geçiyor... az kaldı bafra ve ördekler.... geliyorum...,

« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011, 15:03:32 Gönderen: Volkan EKER »
Volkan EKER
1978 ordu

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #75 : 30 Aralık 2011, 15:02:00 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Özgür TAŞ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #76 : 30 Aralık 2011, 18:35:09 »
Burak kardeşim sen öğrenciyken zaman bulup bu kadar ortalığı şenlendiriyorsun,okul bitince artık avlara kurtuluş hiç kalmaz, neyse inşallah o günlerinide görürüz,güzel av olmuş drahtarın da maşallah süper görünüyor rasgele
Özgür TAŞ
1977-ADANA
[/U

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #77 : 02 Ocak 2012, 19:21:44 »
BURAK KARDEŞİM DEMEKKİ EFSANE GERİ DÖNDÜ ARTIK ZAMANINDA VAR KORKSUN ÖRDEKLER SENDEN.AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM BU ÖRDEKLER NEZAMAN GELECEK DAHA UMDUĞUMUZ KADAR ÖRDEK YOK.NASİP SANA RASTGELE SELAMLAR

Ahmet abi inan şuan gölde çok ördek var ama hareketli değil hayvan...Fırtına olmadan tur atmıyor hayvan..Sazın içinde yatıyor..
Bakalım umutlarımız havalara bağlı... :)

canım kardeşim resimleri hep kendin atıyorsun. hani biz vurmayalım ama bırakta bizim oğlanda toplasın arada şu sizin göllerden ördekleri.ama biz sizin gölleride bilmeyiz.senin ava olan hırs sevgi ve özlemlerini okuyunca 17 18 sene eskiye gidiyorum.hayranlıkla okuyorum.o duyguları iyi bilirim ama yine öyleyim ama artık memlekette ordu da fatsa dayımavın bol şansın açık bahtın iyi olsun iyiyllarve bol avlar

Fethi bey gelin misafirim olsun hem beraber vuralım hemde beraber toplatalım ördekleri... ;)

MAŞAALLAH BİN KERE DAİM OLSUN BURAK KARDEŞ ARABA KARAVANIN ÖNÜNDEYDİ DOM DOM ATAN SEN MİYDIN

Yok Mustafa abi ben o ara karavanda uyumakla meşguldum... :) :)
Keşke uğrasaydın yanımıza niye gelmedin...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON
Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 05442834455

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #78 : 02 Ocak 2012, 19:22:42 »
tebrikler yine güzel avlar yapmışsın şafak kardeşim...... eee bende 18 ocak tarihini  bekliyorum malum izin ... sayılı güzn zor geçiyor... az kaldı bafra ve ördekler.... geliyorum...,

Sağolasın Volkan abi..
Benim yarıyıl taili de 18.nde başlıyor..Belki karşılaşırız göllerde ;)

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #79 : 02 Ocak 2012, 19:24:00 »
Burak kardeşim sen öğrenciyken zaman bulup bu kadar ortalığı şenlendiriyorsun,okul bitince artık avlara kurtuluş hiç kalmaz, neyse inşallah o günlerinide görürüz,güzel av olmuş drahtarın da maşallah süper görünüyor rasgele

eheheh sağolasın Özgür hocam birşeyler yapıyoruz işte..
Daha güzel avlar sizlerede nasip olur inşallah..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı Volkan EKER

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #80 : 03 Ocak 2012, 16:32:14 »
karşılaşırız inşallah hafta sonu soğuk hava geliyor... hareket başlar sanırım... rastgele...
Volkan EKER
1978 ordu

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #81 : 03 Ocak 2012, 19:51:48 »
karşılaşırız inşallah hafta sonu soğuk hava geliyor... hareket başlar sanırım... rastgele...

Hadi bakalım ağzının duası Volkan abi.. :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
  • ASİİİİİİ 05467730013)
« Yanıtla #82 : 04 Ocak 2012, 10:06:37 »
ben adamıı yanımaa getırırım mısafır dagına sokarım ustune ben duz yerden gıderım senı yamac cıkartırım pestılını cıkartırım kus gormeden gerıı gonderırırrım :D :D
vallahiii benım sucum yok mustafa kankamm olee dedıı surtt sunun burnunu dedıı kardesım yoksa bılıyosun hahahah
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #83 : 04 Ocak 2012, 11:16:10 »
ben adamıı yanımaa getırırım mısafır dagına sokarım ustune ben duz yerden gıderım senı yamac cıkartırım pestılını cıkartırım kus gormeden gerıı gonderırırrım :D :D
vallahiii benım sucum yok mustafa kankamm olee dedıı surtt sunun burnunu dedıı kardesım yoksa bılıyosun hahahah

Hahhaah asıl haini içimizde beslemişiz haberimiz yok...
Ben diyorum Eşref buralara gelip avlanmazdı ama bizi niye getirdi buralara :) :)
Olsun kardeşim gün gelir bende seni gölün en dip köşesine sokarım meke bile vuramazsın :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Avlak Üye
  • *
  • Bozkurtdun gezdiği yerde çakal gezemez
« Yanıtla #84 : 06 Ocak 2012, 18:12:30 »
maşallah güzel kareler ,avınız daim olsun rastgele
Ramazan HAK
1971 ARh +

muğla bodrum   
    Uploaded with ImageShack.us

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #85 : 07 Ocak 2012, 20:26:36 »
maşallah güzel kareler ,avınız daim olsun rastgele

Teşekkür ederim Ramazan bey..
Daha güzel avların sizlere nasip olması dileğiyle..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı Enis AKÇAY

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #86 : 10 Ocak 2012, 00:16:54 »
aklımızı alıp duruyosun be burak kardeşim av güzel köpek BİBLO gibi maşallah avınız daim köpeğin uzun ömürlü olsun inşallah
Enis AKÇAY
1977 ORDU

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #87 : 10 Ocak 2012, 18:24:34 »
aklımızı alıp duruyosun be burak kardeşim av güzel köpek BİBLO gibi maşallah avınız daim köpeğin uzun ömürlü olsun inşallah

Teşekküre ederim Enis bey..Daha güzel avların sizlere nasip olması dileğiyle rasgele...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı İlhan GÜNEN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #88 : 10 Ocak 2012, 20:34:53 »
Maşallah bizim bir sezonda vurduğumuzu siz bir günde vuruyorsunuz. 2012 yılı içinde kazasız belasız bol avlar dilerim.  Rastgele.
İlhan GÜNEN
1984 ORDU

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #89 : 10 Ocak 2012, 22:26:26 »
Maşallah bizim bir sezonda vurduğumuzu siz bir günde vuruyorsunuz. 2012 yılı içinde kazasız belasız bol avlar dilerim.  Rastgele.

Sağolasın İlhan hocam..İrtibatı kesmeyelim ilerleyen zamanlarda bir organizasyon yapalım ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı İlhan GÜNEN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #90 : 12 Ocak 2012, 20:24:28 »
Estağfurullah Burak, hocalık yaşla olmaz. Asıl sen bizim hocamızsın. Helede  bu ördek konusunda.
Ömrümü yediler bunlar. Biz Orduda melet ırmağına sabah bekine gideriz. 5 dönümlük yerde En az 40 avcı ve  en az yüz metreden geçen 2 veya en fazla 3 ördekdir.

Sabah ışıyıp herşey bittiğinde atılan fişek sayısı 100, düşen ördek sayısı ise genelde sıfır .  İnanın aynı ördeğe mesafe 100 metre kala ilk adam atar. Ve ördekler üzerimizden  en az 150 metreden geçer bek avımız boşa gider.  Bizim buralar ördek avı bu rezillikten ibaret.

( Kısaca bir anımı anlatayım. bu kasım ayında bir çarşamba günü yine bu mekana ördek bekine geldim. ve Oh nihayet bir tane boz ördek vurdum dedim ve inanın çocuklar gibi sevindim. ırmak içinde çıtır dediğimiz yere düştü. tabi köpekde yok yaklaşık 500 metre aşağı tarafta ırmakta botla balık tutmağa çalışan birini gördüm ve durumu anlattım. Irmakta biraz akıntı var, yüzme biliyorsan sen git dedi bende heyecanla atladım bota başladım kürek çekmeye. 30 dakikada anca vardım. ördeği görünce sevindim. tam ördeği tuttum derken, ördek canlıymış meğer ördeğin sadece elimde tüğü kaldı. ördek bir daldı dalış o dalış. sizin anlayacağınız. bu ördeklerle benim aram nasrettin hoca fıkraları gibi).

Valla sizin resimlerinizde olmasa krize gireriz herhalde. Burak, İnşallah seninle av yapmayı çok isterim. Muhasebe işiyle uğraşmamız nedeniyle işler bu ocak ayında o kadar yoğunki inşallah şubat ayında  bir organizasyon yapıcaz seninle, herşey gönlünce olsun. Rastgele.

İlhan GÜNEN
1984 ORDU

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #91 : 12 Ocak 2012, 20:37:16 »
Estağfurullah Burak, hocalık yaşla olmaz. Asıl sen bizim hocamızsın. Helede  bu ördek konusunda.
Ömrümü yediler bunlar. Biz Orduda melet ırmağına sabah bekine gideriz. 5 dönümlük yerde En az 40 avcı ve  en az yüz metreden geçen 2 veya en fazla 3 ördekdir.

Sabah ışıyıp herşey bittiğinde atılan fişek sayısı 100, düşen ördek sayısı ise genelde sıfır .  İnanın aynı ördeğe mesafe 100 metre kala ilk adam atar. Ve ördekler üzerimizden  en az 150 metreden geçer bek avımız boşa gider.  Bizim buralar ördek avı bu rezillikten ibaret.

( Kısaca bir anımı anlatayım. bu kasım ayında bir çarşamba günü yine bu mekana ördek bekine geldim. ve Oh nihayet bir tane boz ördek vurdum dedim ve inanın çocuklar gibi sevindim. ırmak içinde çıtır dediğimiz yere düştü. tabi köpekde yok yaklaşık 500 metre aşağı tarafta ırmakta botla balık tutmağa çalışan birini gördüm ve durumu anlattım. Irmakta biraz akıntı var, yüzme biliyorsan sen git dedi bende heyecanla atladım bota başladım kürek çekmeye. 30 dakikada anca vardım. ördeği görünce sevindim. tam ördeği tuttum derken, ördek canlıymış meğer ördeğin sadece elimde tüğü kaldı. ördek bir daldı dalış o dalış. sizin anlayacağınız. bu ördeklerle benim aram nasrettin hoca fıkraları gibi).

Valla sizin resimlerinizde olmasa krize gireriz herhalde. Burak, İnşallah seninle av yapmayı çok isterim. Muhasebe işiyle uğraşmamız nedeniyle işler bu ocak ayında o kadar yoğunki inşallah şubat ayında  bir organizasyon yapıcaz seninle, herşey gönlünce olsun. Rastgele.

Estağfurullah abim..Daha öğreneceğimiz çok şey var... :)

Yaşadığın sıkıntıları anlayabiliyorum..Avlandığınız meranın kısıtlı olması nedeniyle av günlerinde bir yığılma oluyor.Tabi tüfek atmayı bilen de orda bilmeyende..Haliyle av da verimsiz geçiyor..
İşlerinde kolaylıklar dilerim..Hele işlerini bitir şubatta misafir ederim seni..Doya doya fişek atarsın.. ;)
Yanlız benim av partilerim iki günlük olur ona göre ayarla kendini abim.. :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Çevrimdışı İlhan GÜNEN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #92 : 12 Ocak 2012, 21:09:39 »
İnşallah sevgili Burakcım. Valla çok iyi olur. bir gün bulamazsak ikinci gün garanti inşallah.
ben cumartesi günleri de çalışmıyorum. Sadece bu ay çok yoğunuz. İzin konusunda sıkıntı yok
sen 18 ocakda  yarı yıl tatili var galiba okulda tatil kaç gün. inşallah yapıcaz güzel bir av. Bu sıcak tavrından ve nezaketinden dolayı da çok teşekkür ederim. Bu arada gelirken kaç kişiyle gelim. Ona göre arkadaş seçicem. izin alabilenlerden ( eşinden korkmayanlardan). Valla şimdiden heyecanlanmaya başladım.  Kendine iyi bak. Rastgele.
İlhan GÜNEN
1984 ORDU

Çevrimiçi Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #93 : 12 Ocak 2012, 21:36:29 »
İnşallah sevgili Burakcım. Valla çok iyi olur. bir gün bulamazsak ikinci gün garanti inşallah.
ben cumartesi günleri de çalışmıyorum. Sadece bu ay çok yoğunuz. İzin konusunda sıkıntı yok
sen 18 ocakda  yarı yıl tatili var galiba okulda tatil kaç gün. inşallah yapıcaz güzel bir av. Bu sıcak tavrından ve nezaketinden dolayı da çok teşekkür ederim. Bu arada gelirken kaç kişiyle gelim. Ona göre arkadaş seçicem. izin alabilenlerden ( eşinden korkmayanlardan). Valla şimdiden heyecanlanmaya başladım.  Kendine iyi bak. Rastgele.

18 Ocakta bitiyor benim okul..Şubatın sonuna kadar boşum..O zamana kadar yaparız bir plan.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #93 : 12 Ocak 2012, 21:36:29 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN