Gönderen Konu: AV KÖPEĞİ SATICILARI  (Okunma sayısı 1778 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Avlak Üye
  • *
Ynt: AV KÖPEĞİ SATICILARI
« Yanıtla #25 : 18 Aralık 2011, 13:26:24 »
İşin aslına bakarsanız ben bu işin içinde başka nedenler görüyorum.
Yalçın bey ilk üye oluyor ve sıralıyor konuları. Beni dolandırdı diye.
Yalçın bey birilerinin fena gazına gelmiş.

Rıdvan KOCATAŞ
1980 Antalya - İkamet Yalvaç / ISPARTA

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #25 : 18 Aralık 2011, 13:26:24 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Yalçın YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 18 Aralık 2011, 13:48:59 »
DOĞRU SÖYLÜYORUM BEYEFENDİ.BENİ DOLANDIRDI HEMDE YALAN SÖYLEYEREK
Yalçın YILDIZ
1976 İSTANBUL

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Aralık 2011, 16:27:25 »
SEVGİLİ BÜLENT HAZIR KARDEŞ O KADAR ACELECİ OLMA DERİM SANA BEN YORUM YAZDIĞIMDA DÜN GECEYDİ BAK SABAH OLDU AHADA AKŞAM OLDU BENDE YORUMUMU YAZIYORUM BİZ İŞ GÜÇ SAHİBİ ADAMLARIZ ÖYLE AKŞAMA KADAR TIK TIK KLAVYE BAŞINDA DURANLARDAN DEĞİL BU BİR İKİNCİSİDE BURAKLA KONUŞTUM ADAMI DAHİ TANIMADIĞINI VE KENDİSİNİ HİÇ ARAMADIĞINI SÖYLÜYOR HEE ŞÖYLE BİR ŞEYDE VAR İNANMAK ZORUNDA DEĞİLİZ BABAMIZIN OĞLU DEĞİL AMA BU MERTEBEDE OLAN AKIL MANTIK SAHİBİ BİR İNSAN BUNU YAPMAZ YORUM YAZ DEDİM TELEFONDA GÜLÜVERDİ E NAPSIN ADAM CEVABIDA ŞU OLDU BEN HER HAKKIMDA  NETTE YAZI YAZANA CEVAP YAZSAYDIM  ŞU AN BURDA OLMAZDIM DEDİ BENCE GAYETTE GÜZEL DEDİ NASIL BİR AVCIDIRKİ BU ABİMİZ 5BİNLİRA VERECEK  SOKAK KÖPEĞİ ALACAK VE SONRASINDADA GİDİP BALIKESİRDE HAKKINI ARAMAK YERİNE BURDA AĞIR İTHAMLARDA BULUNACAK VALLA BANA İNANDIRICI GELMEDİ ÖYLE DÜŞÜNÜYORUMKİ BURAK KABAKÇININ ADINI KULLANARAK BİR BAŞKASININ BİR OYUNU OLABİLİR BİR ZAMANLAR KÖPEK DEĞİL AMA BAŞKA BİR KONUDA AYNI SIKINTIYI BENDE YAŞAMIŞTIM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜR.
Kemal BOZKURT
1987 İSTANBUL / RİZE
(sınırlı vardiya zabiti)

image upload

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
  • NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 28.02.1969 EŞME/UŞAK
SON UYARI
« Yanıtla #28 : 18 Aralık 2011, 16:57:56 »
FORUM KURALLARI HERKES İÇİN GEÇERLİDİR.......

4. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anla mına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

14. Forum kurallarına uymayan katılımcıların forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #29 : 18 Aralık 2011, 17:05:30 »
Konunun muhatabı Burak Beyin cevap hakkını kullanmayacağı belirtildiği için konuyu ileride silinmek üzere kilitliyorum.

Bu konuda cevap hakkı doğan ya da yazacakları olan arkadaşlar özel mesajla bana ulaşırlarsa konunun altına eklerim.

DOĞRU SÖYLÜYORUM BEYEFENDİ.BENİ DOLANDIRDI HEMDE YALAN SÖYLEYEREK

Yalçın Bey; Bizler ne hakimiz ne de savcı. İddialarınız doğruysa, Lütfen bunu adli mercilerde hallediniz.

İlk mesajımda belirttiğim nedenlerden dolayı üyeliğiniz 10 gün süreyle askıya alınmıştır.
[/color][/b][/size]
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 17:06:58 Gönderen: Alkan YOKSUL »

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #30 : 18 Aralık 2011, 17:30:05 »
alkan abi  bu burak kabakcı nın meselesinde bir video atacaktım siz kitlemişsiniz burak kabakcı ben den rica etti sattıgı köpegin video sunu atmamı iletti size zahmet moli alex keklik video sunu atarmısınız yada konuyu açın ben video atıp kitleyiniz

<iframe frameborder="0" width="480" height="393" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x5pnk4"></iframe>
<a href="http://www.dailymotion.com/video/x5pnk4_moli-ve-alex-keklik-avy_animals" target="_blank">Moli ve Alex Keklik Avı[/url] ile  <a href="http://www.dailymotion.com/Bora_Pir" target="_blank">Bora_Pir[/url]

bu video yu atarsanız sevinirim burak ben den rica etti siz kitlemişsiniz bu video yu atıp öyle kitleyiniz
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 17:32:24 Gönderen: Alkan YOKSUL »

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #31 : 18 Aralık 2011, 18:47:06 »
alkan abi konuya bakarsan bana söz hakkı doğdu. o yuzden bu mesajı kemal bozkurtun görmesini istıyorum

(KEMAL BOZKURT  -burak kabakçı'yı aradığını öyle bir şey olmadığını söyledi diyorsun. ismail özdemir'de
bu konuyu burak kabakçıyla görüştüğünü ve videolarını yolladıgını soyleyıp paylaşıyor. artık yazdığın
cevabı oku bir daha yaz istersen. komiksin??)
(RIDVAN KOCATAŞ'a fiyat konusunu yazma sebebim gerçekten boyle bı fıyat konusu var ıse burak kabakcının
en azından burda bırseyler yazması gerekır. ortadakı rakam 250tl-500tl olsa burda boyle bı tartısmaya gırmemız
bıle bence gereksiz. dediğiniz gibi her kopek herkesın yanında aynı avı yapacak dıye bırsey yok buna bende
katılıyorum. şimdi vıdeolarda atıldı yonetım tarafından. bakalım yalçın yıldız ne dıyecek!! ) benim yalçın yıldızı 
savunma nedenım burak kabakçıyı sucluyor burak kabakcı neden buraya kadar gelıp suclandıgı bı konuda kendını
savunmuyorum?? ama yalçın yıldızın hakaretlerını bende mantıklı bulmuyorum ve savunmuyorum)

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #32 : 18 Aralık 2011, 18:48:58 »
Yalçın Bey yasaklı olduğu için cevap hakkını kullanamayacaktır. Bu hususu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum...
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 18:50:07 Gönderen: Alkan YOKSUL »

Çevrimiçi Özhan KELEŞ

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #33 : 21 Aralık 2011, 11:13:56 »
Bu konu ile ilgili Burak KABAKÇI ile görüştüm ve aralarında yaşanmışları tüm detayları ile bana aktardı bende kendisinden bana söylediklerini kaleme almasını ve bana e-mail yolu ile ulaştırmasını rica ettim.
Aşağıda bu konuya ait Burak KABAKÇI'nın yorumu mevcuttur.
Yalçın YILDIZ beyin 1 cevap hakkı vardır.Cevap hakkını bildiren yazıyı başka bir topic açarak değil bizzat yönetici arkadaşlara iletmesi gerekmektedir.

Merhaba değerli site üyeleri;

böylesine çirkin bir meseleyle yazıyor olmaktan ne kadar üzüntü duyduğumu kelimelerle anlatmam mümkün değil. Haberini aldığım bu densizlikten sonra (öfkemi kelimelere dökmek istemiyorum zira buna da kelimeler yetmez) sakinleşip Özhan bey aracılığıyla durumun doğrusunu anlatma ihtiyacı hissettim.

Bu zat-ı muhterem iki yıl önce beni arayıp yetişkin her şeyiyle usta bir köpek sahibi olmak istediğini söyledi. Ben o dönemde yazlık evde idim. Vermeyi düşündüğüm öyle bir köpeğimde yoktu, olmadığını söyledim. Birkaç gün sonra Hüseyin arkadaşım Bora Pir’den aldığı Alex adlı köpeği askerlik görevini yaptığı için ve anne-babasının köpeği zaptedemediğinden vermek istediğini söyledi. Alex, ava gidemediğinde çılgına dönen bir köpektir. Sakin ve mazlum bir köpek olsaydı anne babası rahatlıkla besleyebilirdi ancak hırslı bir köpek ve gidemediğinde sürekli havlar bunu tüm köpek besleyen avcılar bilirler. Birkaç gün sonra zat-ı muhterem tekrar aradı ve ben bu köpeğin uygun olduğunu söyledim. Gerçekten de bulunmaz bir fırsattı. Alex, Doğu’da harikalar yaratan bir köpek (zaten videoları da mevcut). Ayrıca bu köpek uluslar arası FCI hakemleri tarafından DK Derneğinin üretim izni imtihanını başarıyla bitirmişti. ( bu imtihanda köpeğin ferması, kanatlı ve kürklü aportu, iz takibindeki başarısı, su avı, cesareti, av hırsı test edilir). Belgelerini de teslim ettim zaten. Kendisine köpeğin gerçek avda çekilmiş ferma, aport ve av esnasında arama stilini gösteren videolarını gönderdim. Gelip köpeği aldı. O sırada zannediyorum av sezonu açılmamıştı meraya götürmedik fakat apotrunu gösterdim. Köpek daha bir gün önce gelmişti bana ve bana muazzam şekilde aport ettiğini kendisi de gördü. Benim o sırada tek endişem aşırı av hırsı olan bu köpeği bu zat-ı muhteremin zaptedebileceğimiydi. Köpekten anlamadığı gün gibi aşikardı çünkü.

Aradan koskoca bir bıldırcın sezonu geçti, keklik sezonunda beni arayıp “ankaraya keklik avına gittiğini fakat köpeğin arkasından önüne bile geçmediğini!!!” söyledi. Bu inanılmazdı. Bu köpeği, videoları izleyenler zaten anlayacaktır durdurmak mümkün değil. Bunu köpeği bilen kişilere söyledim sade kahkahalarla güldüler. Daha sonra tekrar aradığında “bu köpeği geri almamı yoksa bunun bedelini benden başka yollarla misli misli çıkaracağını” söyledi. Ben de neredeyse adresini vermesini oraya geleceğimi, bedel nasıl ödetilirmiş göstereceğimi öfkeli bir şekilde elbette bu tehdit üzerine bağırarak söyledim. Hemen alttan alıp özür diledi!. Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki yazmak, arkadan konuşmak sadece hüner ister. Yüzüne karşı konuşmak ise yürek ister. Bunu birçoğunuzun yaşadığı kanaatindeyim.

Mesele şudur:

Bu köpeği bu zat-ı muhterem avda vurdu veya köpek açıldığı için veya söz geçiremediği için (zira köpek av hırslı ve şahıs köpekten zerrece anlamıyor) çok kötü bir şey yapıp köpeği bitirdi!

O dönemde beni aradığında arkasından önüne geçmediğini söylemişti, şimdiyse yazdıklarında “fermasını ve aportunu dahi görmediğini” ifade ediyormuş halbuki ben apotrunu o anda göstermiştim. Ayrıca beni aradığı tarih koskoca bir bıldırcın sezonu bittikten sonra keklik sezonunda, Ankara dönüşüne rast geliyor. Bıldırcın sezonunda sorun yoktu, keklik sezonunda sorunlar oluştu! Arkadaşlar durum ve yaşanmışlar bundan ibaret. Sükutun erdemini her zaman boş konuşmaya yeğlemişizdir. Sözlerle değil, yapılanlarla konuşulmayı dilemişizdir ancak böylesine bir durumda gerçekleri yazmak ve sizleri bilgilendirmek şarttı.

Saygı ve sevgilerimle, rasgele…

Burak Kabakcı

<iframe frameborder="0" width="480" height="393" src="
"></iframe>
<a href="
" target="_blank">Moli ve Alex Keklik Avı[/url] ile  <a href="http://www.dailymotion.com/Bora_Pir" target="_blank">Bora_Pir[/url]

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2011, 12:22:45 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #33 : 21 Aralık 2011, 11:13:56 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN