Gönderen Konu: AV KÖPEĞİ SATICILARI  (Okunma sayısı 1778 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yalçın YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
AV KÖPEĞİ SATICILARI
« : 18 Aralık 2011, 00:16:09 »
SELAM ARKADAŞLAR BEN YABAN TV DE PROGRAMA ÇIKAN BURAK KABAKÇIDAN 5000 TL YE BİR AV KÖPEĞİ SATIN ALDIM. BU KARAKTERSİZ ŞAHSİYET KÖPEK AV YAPMAZSA GERİ GETİR DEDİ. AV KÖPEĞİ İÇİN O KADAR YALAN ATTIKİ SAYDIKLARININ HİÇBİRİ ÇIKMADI AV KÖPEĞİNDE.KÖPEK BİR SOKAK KÖPEĞİNDEN FARKSIZ ÇIKTI. KÖPEĞİ GERİ GETİRMEK İSTEDİĞİMDE KÖPEĞİ GERİ ALMADI, SAKIN BU ŞEREFSİZİN LAFINA BAKIPDA KÖPEK SATIN ALMAYIN AVCI KARDEŞLERİM
ADIM YALÇIN YILDIZ.
TELEFON NUMARAM 05335913135
ŞEREFSİZİN ADI; YABAN TVDE PROGRAM YAPAN BURAK KABAKÇI
Yalçın YILDIZ
1976 İSTANBUL

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

AV KÖPEĞİ SATICILARI
« : 18 Aralık 2011, 00:16:09 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Yusuf BUNCUK

• Avlak Üye
  • *
Ynt: AV KÖPEĞİ SATICILARI
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2011, 00:21:32 »
Karsıya söz hakkı düşen ,çok tatsız bir durum....Her konu altına bunu yazmanızın anlamı yok..  5.000 tl verılen bır kopek denenmeden alınırmı?

Yanlış anlama ama, Istanbul avcısı olarak istanbulda bir kopek bulamadınızmi?

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 00:24:41 Gönderen: Yusuf BUNCUK »
Yusuf BUNCUK
1967-Sakarya

Çevrimdışı Burhan KESKİN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2011, 00:31:21 »
yalçın bey aldığınız köpeğin cinsi nerdir? bu kadar çok para vermişsiniz umarım bu siteminizi burak kabakçı duyarda cevap verme hakkı doğar! yoksa bu kötü referans onun için iyi olmaz!! selamlar

Burhan KESKİN
1967 BİLECİK

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2011, 00:37:31 »
Birincisi 5binlira verip ve görmeden etmeden köpek alıcaksın ikinciside kimsenin inanıp inanmayacağı meçhul adama ş..... yazıcaksın  benim kendisiyle çok ama çok alışverişim oldu hiç bir yalnışını görmedim etrafımdakilere olmadı ben yarın kendisini arayıp durumu anlatıcam mutlaka yorum yazacaktır gerçekten üzücü bir tablo.
Kemal BOZKURT
1987 İSTANBUL / RİZE
(sınırlı vardiya zabiti)

image upload

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2011, 00:47:37 »
Yalçın kendisi bu bölgenin iyi köpek üreticisi ve bu işi elit yapan kişilerden biridir bildiğimiz kadarıyla..Belki davanda haklısındır,aranızda geçen mevzu nedir,bilemeyiz ancak karşı tarafıda bir dinleyelim bakalım..ama 5 bin lirada iyi para..
Ahmet ÖZTÜRK
1976 Gönen BALIKESİR  (Yeşilbaşa bir başka atarım)

Çevrimdışı Kürşad UYANIK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2011, 00:48:52 »
  ??? ???
Kürşat UYANIK
1976 Niksar TOKAT   bundan sonra BOLU

BAYRAĞIMIN DALGALANDIĞI HER YER MEMLEKETİMDİR

Çevrimdışı Berk KEMİK

• FREE ÜYE
  • Tavşancı
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2011, 00:56:43 »
Olayın doğruluğu konusunda bir yorum yapamam ama Burak Kabakcı yarısmalardan tanıdığım kadarıyla çok kaliteli bir insandır . Burada 5 , 6 konu açmakla ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Burak Kabakçı sizi mahkemeye verse   şahsını küçük düşürmekten ceza alabilirsiniz . Bu işlerin yeri burası değil ...
Berk KEMİK       
1990      ANKARA / BARTIN
0534 863 15 32

Çevrimdışı Yalçın YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2011, 01:17:55 »
GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYORUM  SOKAK KÖPEĞİNİ YALAN UYDURUP YEMİNLER EDEREK BANA SATTI.

TELEFONUMU VERDİM İSTERSENİZ TELEFONDADA AÇIKLAYABİLİRİM
Yalçın YILDIZ
1976 İSTANBUL

Çevrimdışı Yalçın YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2011, 01:20:58 »
GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYORUM.TELEFONUMU YAZDIM ORDADA AÇIKLAYABİLİRİM.BENİ DOLANDIRDI.
Yalçın YILDIZ
1976 İSTANBUL

Çevrimdışı Yalçın YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2011, 01:30:56 »
KURZHAAR CİNSİ AV KÖPEĞİ.BANA YETİŞTİRDİĞİM EN İYİ KÖPEKLERDEN BİRİ BU DEDİ VE BİR DÜNYA MEZİYET SAYDI.AVA ÇIKTIĞIMDA İSE BİLDİĞİN SOKAK KÖPEGİ ÇIKTI.BANA BEĞENMEZSEN GERİ GETİR AL PARANI DEDİ. AMA BEN BU KÖPEK SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ ÇIKMADI DEDİĞİMDE . BENDEYKEN YAPIYORDU BEN KÖPEĞİ GERİ ALMAM DİYECEK KADAR KARAKTERSİZ BİRİ BU  İSTERSENİZ TELEFONUMU VERDİM ARAYIN BENİ CANLI CANLI ANLATAYIM BU KARAKTERSİZ YALANCIYI SİZE
Yalçın YILDIZ
1976 İSTANBUL

Çevrimdışı Hakan IŞIK

• Avlak Üye
  • *
  • ŞÜKRETMEYİ BİLELİM...
« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2011, 01:35:14 »
Abi köpek alırken kimse yokmuydu yanında,eğer şaidin varsa açarsın davanı alırsın paranı,yoksa vay haline 5 bin iyi para
Hakan IŞIK 28
1986 GİRESUN ÜNİ.BİYOLOJİ

Çevrimdışı Tarkan ÖZHENDEKCİ

• Avlak Üye
  • *
Ynt: SİZCE EN KEYİFLİ AV HANGİSİ ? ( ANKET )
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2011, 01:39:43 »
Hocam üzücü bir olay ama kim olursa olsun, ne kadar tanınırsa tanınsın, köpeği merada denemeden almamak lazım. Belki üstüne düşerseniz geri verirsiniz inşallah köpeği..
1977 - BOLU
İkamet İstanbul..

Çevrimdışı Hakan GÜR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2011, 02:05:57 »
yalçın bey 5000 liraya nasıl bir köpek aldın.bukadar para verilirmi bir köpeğe.yaban tv nin avcılara zararı var bunun avcılar farkında değiller zamanla göreceksiniz bakın.
Hakan GÜR
1978 İZMİR

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2011, 04:37:10 »
köpek avcıdan alınır eğitimciden değil hem nasıl bir köpektir bu 5000 tl.Ben o kadar para verdim mi köpeğin bana göveci falan hazırlaması lazım
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Aralık 2011, 07:33:19 »
Köpek alacak kişi iseniz rastgele köpek almıyacaksanınız. Köpeği meraya çıkaracaksınız, gezmesini, aramasını sahibi ile uyumunu, fermasını aportunu göreceksiniz öyle alacaksınız.

Eğer köpek satan birisi isenizde rastgele insanlara köpek satmayacaksınız.

Burada Burak bey'ede söz hakkı düşüyor. Tek taraflı dinlediğiniz zaman konuyu açan  haklı gibi gözüksede işin asıl boyutu diğer taraf dinlendiği zaman ortaya çıkıyor. Ben bu sitelerde yada başka yerlerde haksız karalama çok gördüğüm için Yalçın bey'e şimdilik hak veremeyeceğim.
Burak bey cevap hakkını kullanmadan olumsuz bir şey yazmak kimseye yakışmaz.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 13:24:31 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ
1980 Antalya - İkamet Yalvaç / ISPARTA

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Avlak Yönetici
  • NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 28.02.1969 EŞME/UŞAK
« Yanıtla #15 : 18 Aralık 2011, 09:28:58 »
Yalçın Bey; Sitemize üye olurken Forum kurallarını okumadığınız anlaşılıyor.
http://www.avlak.com/forum/index.php/topic,3.0.html
Sitemizde 24 mesajınız var, 24 ü de aynı. Yani aynı konuyu 24 ayrı bölüme açmışsınız. Diğer konu başlıklarını siliyorum ve konunun buradan devam etmesi için bu kısmı bırakıyorum.

İhlal ettiğiniz forum kurallarını aşağıya sıralıyorum. Bu durumda Forum kuralları gereği üyeliğiniz 10 gün askıya alınacaktır. Ancak, bu konuda karşılıklı söz haklarının doğabileceğini düşünerek şimdilik bunu erteliyoruz. Bu konu bir neticeye bağlandıktan sonra üyeliğiniz 10 gün süreyle askıya alınacaktır. Bilginize...

FORUM KURALLARI HERKES İÇİN GEÇERLİDİR.......

1. Forum'da siyasi içerikli yazı,siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerlerini alenen aşağılayan mesajlar yazılamaz.

2. Forum katılımcıları yeni bir konu başlıgı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.

4. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anla****a geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

10. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz !

14. Forum kurallarına uymayan katılımcıların forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• Avlak Üye
  • *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2011, 09:30:33 »
Valla Yalçın bey gerçekten ciddi bir suçlama.Yanlış anlamayın durduk yere neden böyle bir şeye ihtiyaç duyasınızki.Burak KABAKÇI denilen şahıs da,gördüğümüz kadarıyla Kurzhaar ırkının Türkiyedeki en popüler ismi.Gerçektende şaşılacak bi durum.Burak bey neden böyle bir şey yapıp adını lekeletsin bu 1.Siz farz edelimki neden yalan söyliyesiniz,çünkü oldukça iddalı konuşup Tlf'nuzu bile vermişsiniz bu 2.Umarım karşı tarafın makul bir açıklaması olur,yoksa böyle durumlar prestij kaybetmesine neden olur.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Soner KEÇECİ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #17 : 18 Aralık 2011, 12:15:20 »
öncelikle herkeze selam bende burak tan 2 defa köpek aldım yavru büyüttüm takır takır av yaptı ama bu durum farklı yetişkin köpek almışsınız bide burak tan inşallah burada yorum yazar da  durumu anlarız daha fazlası bizlere düşmez
Soner KEÇECİ
1970 DÜZCE - 0 532 204 10 77

Çevrimdışı Erol SÜMER

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 18 Aralık 2011, 12:33:34 »
 :o >:( ??? >:(
Erol SÜMER
1974 ANKARA ETİMESGUT

Çevrimdışı Nazmi ALKAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 18 Aralık 2011, 12:57:03 »
Yaptığınız suçlama gerçekten çok ağır. Burak hocam benim gerçekten değer verdiğim biridir insan olarak öncelikle! bunun dışında bu ırk için gerçekten verdiği emeklerde takdire şayandır. Ben kendisi ile iletişime geçtim sitemizin adresinide verdim ziyaret etmesini açıklık getirmesini rica ettim avda olduğunu ve akşama mutlaka bakacağını söylemiş yazdığı mesajda. Ama şunu bilin şeref,haysiyet,namus bizim en büyük değerlerimizdir gelenek göreneğimizin içinde en üst sıradadır birine alenen bunları yazarken ben sizin yerinizde olsam 2 kere düşünürdüm.Saygılar,
Nazmi ALKAN
1989 çorlu

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Avlak Üye
  • *
  • www.turkiyekurzhaar.com
    • http://bafraliavci.tr.gg/
« Yanıtla #20 : 18 Aralık 2011, 13:08:39 »
yalçın bey ilk önce yazdıgınız kelimeler çok agır itham ediyor .şu an burak bey i aradım  kendisiyle konuştum bu aldıgınız kurzhaar ın av video ları oldugunu söyledi sizin bir kez daha burak beyi aramanızı isterim .gereginin yapılacagını tahmin ediyorum.burda bir sorun var bu da sizlerin aranızda .ama yazdıgınız başlık bile yanlış ?.?.?.?. köpeginizin ismini yazarmısınız  size zahmet
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 13:10:14 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »
0 532 224 82 98/   bafra
http://www.turkiyekurzhaar.com 05322248298

upload images

Çevrimdışı Bülent HAZIR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 18 Aralık 2011, 13:12:42 »
sitedeki arkadaşları anlıyamıyorum dediğiniz şahıs iyi biri olabilir lafım yok ama burda mağdur durumda bı arkadaşımız var. bır kopek ıcın 5000tl alması çokmu doğru. yaptığı hareket mantıklı gibi adamı savunuyorsunuz. ıkıncısı yalçın yıldızı tanımam ama yalan söylediğinede ınanmıyorum. yalan soyleyen adam aynı konuyu 24 kere açmaz. vede kendi numarasını vermez.  birde KEMAL BOZKURT o şahısla konuşacagını ve o kişinin bu konuyu cevaplamasını isteyecekti. KEMAL BOZKURT  daha görüşmedinmi ???? bi zahmet gelsinn buraya açıklasın bu durumu.
Bülent HAZIR
1981 DENİZLİ şuan şemdinli

free image hosting

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #22 : 18 Aralık 2011, 13:17:58 »
sitedeki arkadaşları anlıyamıyorum dediğiniz şahıs iyi biri olabilir lafım yok ama burda mağdur durumda bı arkadaşımız var. bır kopek ıcın 5000tl alması çokmu doğru. yaptığı hareket mantıklı gibi adamı savunuyorsunuz. ıkıncısı yalçın yıldızı tanımam ama yalan söylediğinede ınanmıyorum. yalan soyleyen adam aynı konuyu 24 kere açmaz. vede kendi numarasını vermez.  birde KEMAL BOZKURT o şahısla konuşacagını ve o kişinin bu konuyu cevaplamasını isteyecekti. KEMAL BOZKURT  daha görüşmedinmi ???? bi zahmet gelsinn buraya açıklasın bu durumu.

Bülent kardeş fiyat alıcı ile satıcı arasındadır. Bu ne seni ne de beni ilgilendirir. Yetişkin bir köpek için 5000 tl demek 2000 euro bile değilki Almanyada bu köpeği alacak olsan 5000 euro ödeyeceksin. Türkiye şartlarında yarısı bile alınmamış. Bir köpek için 5000 tl çok diyorsun olaya başka bir boyut ve tartışma getirmeye çalışıyorsun.
Olay burada çözülecek kimin haklı kimin haksız olduğunu göreceğiz. Kesin hüküm vermiyoruz burada.

Rıdvan KOCATAŞ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 18 Aralık 2011, 13:22:22 »
ıkıncısı yalçın yıldızı tanımam ama yalan söylediğinede ınanmıyorum. yalan soyleyen adam aynı konuyu 24 kere açmaz. vede kendi numarasını vermez. 

Ayrıca yetişkin köpeklerin önceki sahibinin yanında verdiği performansı öbür sahibinin yanında veremeyeceğini continental ırk bakanlar bilir. Eski sahibi gibi av yapması aylar sürebilir.
İlk mesajımda da dediğim gibi herkese köpek satılmaz. Bir kişi eğer bu detayları bilmiyorsa trilyonlar verse yavru bile vermem ben olsam.
Burak bey videolar olduğunu söylemiş eğer o videoları buraya yüklerse durum değişik bi hal alacak o zaman.

Rıdvan KOCATAŞ

Çevrimdışı Nazmi ALKAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #24 : 18 Aralık 2011, 13:23:42 »
İyide Bülent bey işin maddiyat kısmı bizi niye ilgilendirir. Allah insanlara akıl-mantık-düşünme gücü ihsan etmiş öyle değilmi? Benim de beğendiğim takip ettiğim çok iyi kanlar var inanın getirmeye kalksam aynı maddiyat yükünün altına girmem gerekiyor. Ha burda ben ücretini karşılayamam dediğim zaman olay bitiyor. Arkadaşın silah zoruyla o parayı verdiğini sanmıyorum yada Türkiye'nin her bir köşesinde bu ırktan sayısız satılık varken onları tercih etmemesi onun kendi şahsi kanaatidir öyle değilmi. Arkadaş mağdur durumda evet ama bakın ne güzel hakkını arıyor eminim kendine muhatapta bulacak konu bir açıklığa varacaktır.Saygılar,

Bu arada kimseyi koruduğum da yok savunduğumda. Bu ülkede ifade özgürlüğü var ama bu hakaret etme özgürlüğünü hiçbirimize vermiyor problem burda.
Nazmi ALKAN
1989 çorlu

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #24 : 18 Aralık 2011, 13:23:42 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN