heyt kardeşime bak hem vuruyorsun hemde seyrettiriyorsun yusufta gezmeye geldi galiba oraya avınız daim olsun
Sağolasın hasan abi , elimizden geleni yapıyoruz....,
Atınç kardeşimizle bu hafta Yusuf kardeşimizin dükkanında tanıştık. Çektiği videolar en az kendisi kadar yakışıklı. Bana videoların yüklenme zorluklarından söz etti, dinleyince avlanmanın daha kolay olduğuna karar verdim. Bu görüntüleri çektiği ve bizlerle paylaştığı için kocaman bir teşekkürü hak ediyor. Ama kendisine de söyledim avlanan var avlanamayan var. Kıskançlık olur sonra. Tabi bu şakaydı. Devamını dört gözle bekliyoruz.Elinize emeğinize sağlık rasgele.
Bu güzel sözler için çok teşekkür ediyorum atilla abi,Bende çok memnun oldum tanıştığıma
ama artık en güzel ördek fotograflarını senden bekliyorum, Piyasanın en kral ördek tüfeğini aldın nede olsa, allah kazasız kullanmak nasip etsin bol avları olsun....
rastgele.....
Atınç kardeşim çekimlerini büyük keyifle takip ediyorum.Seyrederken kendim avdaymışım gelen ördeklere ben atıyormuşum gibi oluyor buda bana çok zevk veriyor.Ama o iki ördeğin ikisinide vurman lazımdı.Şaka şaka.Çekim yapmak zor oluyor gerçekten.Bizde düşünüyoruz ama bir türlü gerçekleştiremedik.İyi avlar ve güzel çekimler diliyorum.
Çok teşekkürler cemal, video olayını bu farkı var işte resme bakmaktan çok farklı, parlamadan ziyade geçit ördeğini çekmek ve seyretmek daha keyif veriyor bana, ah birazdaha yakın gelseler çekimler ve seyri daha keyif verecek.....Birde Bu videoları 110 ekran led HD televizyonda seyrettim işte ozaman tam olayın içine giriyorsun...
iki kuşu vurmaya gelince aslında haklısın ama inan birinci kapandımı aklım hep onda 2. fişek laf olsun diye atılıyor sanki ,vurulma ihtimali herzaman yüksek ama bulma konusunda aynı şeyi diyemeyecem.....mera ortada...
görüşmek üzere rastgelsin.....