0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
masallah cengiz daim olsun...
çok güzel paylaşımlar cengiz abi emeyine sağlık her ava gidişinde CASANOVA da sana eşlik etsin ben işlerimin yoğun olmasından dolayı ava gidemiyorum kafesinde yatacağına dağda bir kaç kuş kaldırması ona ilerleyen günlerinde tecrübe sahibi eder yok ben ava götürmem diyosan dediğim gibi köpeyi satışa koyarım satış sebebim sen olursun benden sana söylemesi avın bol olsun leydiyede ALLAH uzun ömürler versin
3 ayın 12 dıyosun videoda ava kapalı sezonda av yapılıyo bravo
masallah cengiz avın ve av cılığın zevkini çıkarıyorsunuz dostluğunuz ve muabbetiniz daim olsun
tebrikler abi videolarını keyifle izliyoruz
maşallah ... avınız daim olsun ... rastgele
Maşallah Cengiz güzel videolar yakaladın bu sene. Zevkle izledim hepsini, rasgelsin kardeşim....
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN