Gönderen Konu: FLAŞTAN İLK KEKLİK FERMASI VE ÇARŞAMBA AVIM  (Okunma sayısı 1611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zafer KESENDURAN

• Avlak Üye
  • *

Arkadaşlar keklik avı açıldığından  beri seferihisar olarak meralarımız çok yoğun avcı baskısı altında ezilmekte aldığım duyumlar neticesinde kalabalık gurupların toplu olarak avcı kolunda tabiri caizse süpürerek avlandıklarını öğreniyoruz tabiiki kimseys gelmeyin avlanmayın deme şansımız olamaz sadece isteğimiz iki veye üç kişi olarak avlanılması aksi taktirde avımızın kurtuluş şansı olmamaktadır
     Bugün gene aynı şekilde bir çok yerden gelen avcılarımızla meralarımızın dolup taştığına şahit olduk gerek meradaki çobanlardan gerekse yakın yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızın şikayetlerinden aldiğimiz haberler neticesinde kendi yerel avlaklarımıda avlanmama kararı aldım inşallah tüm avcılarımız avlarına sahip çikma düşüncesiyle toplu avlanmaktan uzak dururlar
     Bu düşünceyle öğleden sonra yalnız olarak uzakça bir köyün merasına gittim on beş li bir parti kekliği bir kaç kez kaldırdıktan sonra pusturabildim ilk defa keklikte  net bir fermasını gördüğüm flaş ın fermaladığı kekliği avlamanın sevincini yaşadım iki fermada Rass tan geldi güzel bir av günü yaşamış olduk tüm dostlara rastgelsin

« Son Düzenleme: 26 Ekim 2011, 21:21:19 Gönderen: Zafer KESENDURAN »
zafer kesenduran 1963 seferihisar izmir

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

Çevrimdışı Yaşar AKKAYA

• Avlak Üye
  • *
  • 1974 DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR..
Ynt: FLAŞTAN İLK KEKLİK FERMASI VE ÇARŞAMBA AVIM
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2011, 22:41:31 »
Zafer ustam öncelikle şansın bol olsun güzel av bulmuşsun.Dediğin gibi çoklu guruplardan bizde madur durumda kalıyoruz.2 Haftadır ava gidiyoruz avlanamadan geri dönüyoruz.Sabah erkenden kalkıp gidiyoruz ötüm dinledikten sonra tam bugün av yapacağız derken bir gurup avcı gelip bizim avlanacağımız merada hava daha sıkı çalımı olmadan yürümeye başlıyorlar tabiki bizde duruma bakıp geri dönmek zorunda kalıoruz.Çünkü kaza çıkmaması içten bile deyil.Biz bu avı et için deyil zevk ve sipor amaçlı gidiyoruz istediğimiz köpeğimizin güzel fermalar vermesi  vurursak getirmesi yada vuramayıp nasıl kaçırdığımızı düşünmek. Bence güzellik burada Tüm avcı doslara rasgele diyelim.Kazasız belasız.
DEĞER VERDİĞİN İNSAN SENİN DEĞERİNİ BİLMİYORSA BIRAK KENDİ DEĞERİYLE KALSIN
       Yaşar AKKAYA AYDIN/KÖŞK  0553 313 2040

Çevrimdışı Nazım AKGÜN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2011, 23:09:39 »
maşallah flaşa ve rass ha zafer abi ara sıra rass hın ve flaşın o güzel ferma fotolarını da at abi rastgele.
Nazım AKGÜN  12.03.1984 ortakentyahşi /BODRUM 0537.439.61.82

Çevrimdışı Erhan ACAR

• Avlak Üye
  • *
  • [IMG]http://i54.tinypic.com/nb4qhs.jpg[/IMG]
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2011, 23:42:42 »
Zafer abim Güzel Setterlerinin Mükemmel Estetik fermalarını bekliyoruz.. Gözümüz gönlümüz bayram etsin.. Selamlarımla.. Avların daim olsun.
Erhan ACAR
BODRUM MUĞLA/İstikamet Diyarbakır

[url=ht

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2011, 09:15:36 »

Sağ olun dostlarım Nazım Erhan keklıkler o kadar tedirgin ve gerginki neredeyse bir kaç saniye bile beklemeden kalkıyorlar dolayısıyla foto çekmek oldukça zor uğraşıyorum inşallah çekeceğim.

Çevrimdışı Serkan DAĞDELEN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2011, 09:44:36 »
zafer abi sana katılıyorum domuz avlar gibi sürek yapılıyor köpeksiz yazık daha acı olan sezon açılmadan meraları dövmüşler bu işin sonu hüsran kendi elimizle ipimizi çekiyoruz tabi tuzakçılarıda  unutmazsak gelecek yıllar bizi bekleyen tablo ortada herkesi bu konuya duyarlı olmaya çağırıyorum herkese selamlar saygılar
Serkan DAĞDELEN
1975 İZMİR 05497231313   
BABA ŞEF

Çevrimdışı Hüseyin YUVANÇ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2011, 10:22:03 »
süper  olmuş  zafer  setterin  güzelmiş  maşallah   evet  bu  günlerde  duyum   aliyorum  seferihisar  çok  dövülüyor  rastgele
Hüseyin YUVANÇ (ZAZA hüseyin)
1954 Buca İZMİR            0537 2567299

Çevrimdışı Ali BAL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2011, 10:24:41 »
Rastgele Zafer abi...
Ali BAL
1977 Alaşehir MANİSA 05367269624-05428366183

Çevrimdışı Ahmet KAZICI

• Avlak Üye
  • *
  • keklik düşmanı
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2011, 10:59:39 »
zafer abi nasibini almışın yine abi bizim buraların bazı yerleri ava kapalı olunca sizin oralara hücüm olmuş gibi geliyor bana. hersene aynı muhabbet aslında fazlada konuşmak istemiyorum.rasgele abi.
Ahmet KAZICI
1970 Söke AYDIN

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Ömer KÜLCÜ

• Avlak Üye
  • *
  • HER AVCININ GÖNLÜNDE BİR POİNTER YATARMIŞ..
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2011, 11:02:54 »
maşallah flaşa ve rass ha zafer abi ara sıra rass hın ve flaşın o güzel ferma fotolarını da at abi rastgele.
Rastgele Zafer abim..
Ömer KÜLCÜ MANiSA&Alaşehir: tel :0532 7712712  "Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez.."

Çevrimiçi Özhan KELEŞ

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #10 : 27 Ekim 2011, 11:10:34 »
Herkez aynı dertten muzdarip Allah vicdan ihsan eylesin nediyelim.
Herkez avına karşı say duyulu olabilse
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 27 Ekim 2011, 11:23:39 »

Avcıyı kısıtlı av günleriyle  belli bir bölgede avlanmaya mahkum eden zihniyete yazıklar olsun en sonunda yerel ve bölgesel haklar savaşı çıkacak

Çevrimdışı Selçuk GÖKHAN

• Avlak Üye
  • *
  • av keklik köpek ise pointer
« Yanıtla #12 : 27 Ekim 2011, 11:24:35 »
Zafer ağbicim bereketli av yapmışsın maşallah, seterlerine diyeçek söz yok mükemmeller... düğüne gider gibi ava gidenlerden herkez şikayetçi...
Selçuk GÖKHAN
1975 MANİSA AKHİSAR  A(RH)+

selcukefe_45@hotmail.com  0532 623 22 98

Çevrimdışı Müşteba MUTLU

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 27 Ekim 2011, 12:08:12 »
ellerine salık zafer usta güzel kareler devamını diliyorum raskele
MÜŞTEBA MUTLU

18/09/1983

MANİSA MERKEZ      cep       0536 882 7002

Çevrimdışı Serkan YILMAZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #14 : 27 Ekim 2011, 13:40:04 »
  Zafer bey öncelikle yaptığınız av için sizi tebrik ederim.Bu konuda bir kaç kelimede ben yazmak isterim geçen hafta eskişehirde bir meraya gittik ilk defa gittiğimiz bir meraydı kuş bulabilirmiyiz diye tereddüt ederek gittik baya bir gezdikten sonra  güzelde kuş bulduk ama kuşlar karşı tepeden seni görünce fırlıyor.Av sonunda tarlasında çalışan bir köylü ile muhabbet ettik.Onlarda avcıdan bıkmış burası sezon açıldığı andan itibaren avın açık olduğu hergün doluyor dedi siz gene iyi gelmişsiniz dedi (biz iki kişiydik) bu meraya 10 kişi aynı anda giren var kuşun hiç kaçma şansı yok dedi.Ama en üzüldüğüm nokta kendilerine göre çözüm bulmuşlar biz dedi her sene avcılar gelmeden bize düşen hakkımızı alabilmek için sezon açılmadan giriyoruz meraya vuracağımızı vuruyoruz dedi hemde kuşu dağıtıyoruz ki avcılar fazla vuramıyorlar diyor.Gülermisin ağlarmısın hem fazla vuramasınlar diye kuşu dağıtıyorlar iyi bişey yapmak için ama sonuçta kendileride sezon açılmadan vuruyorlar.Sözün kısası meralar ciddi anlamda baskı altında şuan  tek istediğim sezonun bir an önce kapanması böyle heryer yasaklanıp belli bölgeler açık olunca avcılarımızda mecburen açık bölgelere yığılıyor.bir bölgedeki kuş popülasyonu düzeltilmeye çalışılırken araştırılmadan düşünülmeden yapılmış yanlış yasaklamalar yüzünden açık yerlerdeki popülasyon neredeyse yok oluyor.İnşallah bizim çocuklarımızda kekliği,bıldırcını üveyiği avlama şansına sahip olurlar.kitaplardan ,dergilerden bakıpta bu ne kuşu demezler.
Serkan YILMAZ
1976 İSTANBUL/KDZ.EREĞLİ

Çevrimdışı Berk FAFAL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2011, 01:43:48 »
Hay ağzına sağlık zafer abicim abicim adamlar geçen cumartesi 5 araba gelmişler 20 kişi varlar ve abartmıyorum 30 tane köpek indirdiler kamyonetlerden şimdi bu avcılıkmı bunlar kendinı avcımı zannediyor !!! dediğin gibi avcının belli yere yığılmasına sebep olan bölgesel av yasağına lanet olsun tek kuş bırakmadılar ne varsa süpürdüler kendini avcı zanneden katliamcılara sesleniyorum birazcık elinizi vicdanınıza koyun can alıyorsunuz bununda bi usulü bi adabı var onada bi kaçma şansı vereceksin günahtır !!!
Berk FAFAL
1985 İZMİR

Çevrimdışı Ahmet AGAT

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2011, 10:01:56 »
zafer abicim güzel av olmuş.dediğin gibi avcıları bu zihniyetle yönetenlere yazıklar olsun,yapacak birşry yok bu işler yasaklarla olmuyor,yasaklar insanları bu duruma sokuyor,sevgilerimle .
Ahmet AGAT
1970-TİRE-İZMİR
05556537935-05425819731

Çevrimdışı Osman YAPRAK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2011, 17:30:06 »
         Rass ve Flaş'ın maşallahı var Abi.  Tek başına yapılan avlarda yaşadığım yüksek konsantrasyon hep olumlu neticeler vermiştir. Kısaca dostlarla yapılan avlar kadar makbuldur benim için. Daim olsun abi...
Osman YAPRAK
1977-Manisa/Salihli

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Avlak Üye
  • *
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #18 : 28 Ekim 2011, 20:25:32 »
Seterlerin maşallahı var zafercim ileride inşallah dahada iyi olacaklardır.
Kalabalık avlanmaya gelince maalesef diyecek bir şey yok bu yasaklara ve mak kararlarına bağlı olsada bizim avcılığında bir vicdanı olması gerek ama hem ucuza gelsin masraflar düşsün zihniyeti hemde süpürme olayı hakikaten avcılığın özüne yakışmayan şeyler. Ama herkes elini vicdanınına koyarak avlanmalı.
İnşallah bizden sonrakilere birşeyler kalır.
Nazilli den geçerseniz bekliyorum geçen sefer olmadı ikİ muhapbet kıralım
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ
<a href="http://4.imgland.net/oDWyP.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2011, 20:38:31 »

Seterlerin maşallahı var zafercim ileride inşallah dahada iyi olacaklardır.
Kalabalık avlanmaya gelince maalesef diyecek bir şey yok bu yasaklara ve mak kararlarına bağlı olsada bizim avcılığında bir vicdanı olması gerek ama hem ucuza gelsin masraflar düşsün zihniyeti hemde süpürme olayı hakikaten avcılığın özüne yakışmayan şeyler. Ama herkes elini vicdanınına koyarak avlanmalı.
İnşallah bizden sonrakilere birşeyler kalır.
Nazilli den geçerseniz bekliyorum geçen sefer olmadı ikİ muhapbet kıralım
RASGELE

Nuri ağbim bende bekliyorum herzaman

Çevrimdışı Kadir MEMİŞ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2011, 19:24:41 »
yakisir kardesime guzel fermalar guzel setterlerle rasgele
Kadir MEMİŞ
1964-Greece/Kos

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2011, 03:14:43 »
Rastgele Zafer abi...
Ahmet GÜCLÜ
1980-Tavas-DENIZLI
guclu20@hotmail.de

Çevrimdışı Ali GÜZEL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2011, 16:30:28 »
Arkadaslar bende bu Seferihisar polimigini sanal aleme tasimayi düsünüyordum ki bir baktim Zafer abimiz bu konuyu acmis.....
Deyinildigi gibi yerel ve bölgesel haklar savaşı çıkti cikacak derken bahsedilen Seferihisar meralarinda arabalarimiz
kundaklandi ve gecen hafta arkadasin av köpegi merada  zehirlenerek öldü (bunun yaninda bircok yaban hayvani telef edildi 3 tilki zehirlenmis olarak bulundu!!!)
Umarim bu zihniyetsiz, beyinsiz kalles  kisi veya kisiler kisa sürede ortaya cikarilir........

Limitler ve kurallar dahilinde yapılan hertürlü av nerde, nasıl ve kaç kişi ile yapılırsa yapılsın serbesttir.

Bu sebep ile  köpeğine av göstermek ve avlanmak isteyenin  MAK'ın anlamsızca ve bilinçsizce aldığı kararlarla zaten bunalan avcı arkadaşlarımızın bu tür yasak taleplerinin de bir
o kadar yersiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum....

Ali GÜZEL
1967 İzmir

adult image hosting

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2011, 18:13:12 »
Arkadaslar bende bu Seferihisar polimigini sanal aleme tasimayi düsünüyordum ki bir baktim Zafer abimiz bu konuyu acmis.....
Deyinildigi gibi yerel ve bölgesel haklar savaşı çıkti cikacak derken bahsedilen Seferihisar meralarinda arabalarimiz
kundaklandi ve gecen hafta arkadasin av köpegi merada  zehirlenerek öldü (bunun yaninda bircok yaban hayvani telef edildi 3 tilki zehirlenmis olarak bulundu!!!)
Umarim bu zihniyetsiz, beyinsiz kalles  kisi veya kisiler kisa sürede ortaya cikarilir........

Limitler ve kurallar dahilinde yapılan hertürlü av nerde, nasıl ve kaç kişi ile yapılırsa yapılsın serbesttir.

Bu sebep ile  köpeğine av göstermek ve avlanmak isteyenin  MAK'ın anlamsızca ve bilinçsizce aldığı kararlarla zaten bunalan avcı arkadaşlarımızın bu tür yasak taleplerinin de bir
o kadar yersiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum....

Demekki korkum yersiz değilmiş olaylar araba kundaklamaya köpek zehirlemeye kadar geldiyse vay halımıze yalnız zehirlenme olayı biraz karışık etrafı telle çevrili bir çiftlığın bekçi  köpekleri zehirlendi çiftlik sahibi avcıları suçladı olay biraz büyüdü seferihisar avcılar derneğini suçlayarak yargıya intikal etti  çevrede çok sayıda tilki ölüsüne rastlandı fatura şimdilik zehirle avlanan kürk avcılarına kaldı bu arada duyduğumuza göre bir kaç kopay da zehir alarak ölmüş işin aslı çiftliğin hırsızlık için  köpeklerinin  öldürülmesi gibi görünüyor umut ediyoruzki bu konunun asıl suçluları yakalanır

Diğer yönden avcılarımızın mak kararlarına göre avlanma şekli ve kişi sayısı kendi hür vicdan ve fikirlerine kalmış bir tercihtir...
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2011, 20:19:10 Gönderen: Zafer KESENDURAN »

Çevrimdışı Arif KAŞLIOĞLU

• Avlak Üye
  • *
  • (0532 452 78 44) 0Rh+ ORTAKENT/BODRUM
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2011, 09:08:43 »
Maşallah zafer abi avın daim olsun.Ve tabiki süpürgeçiler bunlardan kalan olursa inşallah bizlerde av yaparız .Biz bu avı et için deyil zevk ve spor amaçlı gidiyoruz istediğimiz köpeğimizin güzel fermalar vermesi  vurursak getirmesi ve buda bizim gibi avcılara yeterde artar bile BODRUM'dan saygılarla  RASGELE

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI DİYE"

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2011, 09:08:43 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN