0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DEVLET 3. resimde güneydoğu avcı folklör ekibi gibisiniz oktay başçavuşunda dediği gibi demedi deme ben demiştim bunları eğitirsek iyi avcı olur bunlar oktay demiştim hızlı ve iyi gelişme var birkaç eksik var ama onuda zamanla öğretiriz )Devlet dikkat et birşeyler öğreneyim dersin öğrene bileceğin tek şey uzun kulak nasıl kaçırılır ama bu sene tek tük vurmaya başladılar nede olsa hocaları Serkan ERTENLİCE seneye dahada iyi olacaklar
dağın eteğinde gezerken kısmetimize düşenleri almak nasip oldu
devlet avınız daım bereketlı olsun paylasım ıcın tesekkurler
Çırak ustayı geçmesse o sanat ölür...
çok güzel av olmuş hepinizin eline saglıkk
ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL AV YAPMIŞSINIZ AVINIZ DAİM OLSUN
Bu dağın eteği böyleyse kendisi nasıl acaba Hangi dağ bu Gavurdağ mı?
Av olsada olmasada ortamın güzelliği her şeyi değiştiriyor. Dostluklarınızda avlarınızda daim olsun.... Rasgelsin...
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN