0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avınız daim olsun ibo yavrunu beğendim rastgele
İBRAHİMCİM,GÜZEL AV OLMUŞ YA BİRBİRİMİZE ÇOK YAKINIZ BİR AVA GİTMEK NASİP OLMADI İRTİBAT KURALIM BERABER BİR AV YAPALIM.MEHMET GÖKSU YUDA ARAYA BİLİRSİN.DEVAMLI FORUMDAN GÖRÜŞMEYELİM SEVGİLER
Kısa zamanda bu kadar kuş bulmak çok iyi.Ellerin dert görmesin İbrahim.
bizim buralardada bu sene randıman yok ibrahim kekliklere ne oldu anlamadım ,bu hafta sonu kısmet olursa muğla tarafına gideceğiz nasip ,işallah bir gün beraber güzel bir merada bol fermalı avlar yaparız ,,bodrumdan selamlar
Ramazan abi bunların kümesleri var
tavsıye etmıyorum abiiii avda muhabbete dalıpp keklıklerıı unutabılıyor ahmet abı yuzunden adam konusurken avı bırakıyorum ben
desene avda muhabbet var kuş yok olsun oda güzel inşallah seninlede bir gün karadeniz avı yaparız eşref kardeşim..
haniii ben bastan uyarimm sonraa vukatlar gelıyorr ozledım onu yakında ızmıre gıdıcem
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN