selamun aleyküm sevgili abilerim öncelikle tüm avcı dostlarıma selam sevgi hürmetlerimi sunmak isterim.sitede kendimi tanıttım birde güneydoğu bölümünde tanıtmak istedim.ben gaziantepten mustafa çağlayan beşler gurup bünyesindeyim yaklaşık 10 yıldır şu an aynı şirket bünyesinde benzinlikte market sorumlusuyum ama bu hafta sonu yeni açılacak olan nişasta fabrikasının kurulumu için asıl mesleğim olan kaynak ve montaj işi için burdan ayrılıcam tek üzüntüm sizin gibi temiz dostlarımı bu kadar sık görüşemicek olmamdır.ben ayrı yeten kurzhaar meraklısıyım ama henüz kısmet olmadı almak sevgili ismail özdemir abimin o güzel tavsiyesi üzere kemal ve devlet abimle bu konu hakkında görüşmek istedim kısmet önce kemal abimle tanışmakmış kemal abim saolsun daha beni tanımamasına rağmen kurzhaarı hediye edeceğini söyledi okuduğumda inanamadım telefonla görüştüm kendisiyle ve kısmet olursa yarın mekanına gidip siyaret edicem kendisini işyerinde inanın şu an avlanma belgem yok bile ayırdığım bütce hem kurzhaar hemde belge için yetmiyodu yanlış anlaşılmasın asla tüfek doğrultmadım bir canlıya şu ana kadar çünkü benim babam avcıydı yaşlandığı için vede gözü bozulduğu için istemeyerekte olsa bıraktı avcılığı bu meşaleyi ben taşımak istiyorum büyük bir gururla inaşaallah layık bir avcı ve evlat olabilirim.hem bu sebebten hemde çokmu çok yanlış bir davranış olduğu için bohcacılık asla yapmadım ve yapmam ben dedim ki önce kurzhaarım olsun diğer sezona kadar yetiştireyim o zaman kadarda belgem için bütcemi ayarlarım diye düşünüyordum ki yüce rabbim niyetim kadar temiz abilerimi çıkardı karşıma ve bende yarından tezi yok belge içi başvuru yapıcam ama öncesinde kemal abimle görüşüp hem tanışmak hemde bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.bana telefonda hangi kulübe üye olduğumu sordu bende henüz üye olmadığımı söyledim sırf kendi gibi dostlar edinmek adına onun üye olduğu kulübü tercih etmeyi düşünüyorum.devlet abicim ve diğer antepli avcı abilerim kardeşlerim sizlerinde adresini istiyorum tanışmak için saygılar sevgiler YÜCE RABBİMher daim sizlerle olsun inşaallah-u teala.AMİN