Gönderen Konu: VEDA BUSESİ...  (Okunma sayısı 1676 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Avlak Üye
  • *
Ynt: VEDA BUSESİ...
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2011, 20:16:32 »
MAŞALLAH,GÜZEL AV OLMUŞ
Ahmet GÜCLÜ
1980-Tavas-DENIZLI
guclu20@hotmail.de

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2011, 20:16:32 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Mustafa ÇAĞLAYAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 17 Ekim 2011, 22:02:01 »
selamun aleyküm sevgili abilerim öncelikle tüm avcı dostlarıma selam sevgi hürmetlerimi sunmak isterim.sitede kendimi tanıttım birde güneydoğu bölümünde tanıtmak istedim.ben gaziantepten mustafa çağlayan beşler gurup bünyesindeyim yaklaşık 10 yıldır şu an aynı şirket bünyesinde benzinlikte market sorumlusuyum ama bu hafta sonu yeni açılacak olan nişasta fabrikasının kurulumu için asıl mesleğim olan kaynak ve montaj işi için burdan ayrılıcam tek üzüntüm sizin gibi temiz dostlarımı bu kadar sık görüşemicek olmamdır.ben ayrı yeten kurzhaar meraklısıyım ama henüz kısmet olmadı almak sevgili ismail özdemir abimin o güzel tavsiyesi üzere kemal ve devlet abimle bu konu hakkında görüşmek istedim kısmet önce kemal abimle tanışmakmış kemal abim saolsun daha beni tanımamasına rağmen kurzhaarı hediye edeceğini söyledi okuduğumda inanamadım telefonla görüştüm kendisiyle ve kısmet olursa yarın mekanına gidip siyaret edicem kendisini işyerinde inanın şu an avlanma belgem yok bile ayırdığım bütce hem kurzhaar hemde belge için yetmiyodu yanlış anlaşılmasın asla tüfek doğrultmadım bir canlıya şu ana kadar çünkü benim babam avcıydı yaşlandığı için vede gözü bozulduğu için istemeyerekte olsa bıraktı avcılığı bu meşaleyi ben taşımak istiyorum büyük bir gururla inaşaallah layık bir avcı ve evlat olabilirim.hem bu sebebten hemde çokmu çok yanlış bir davranış olduğu için bohcacılık asla yapmadım ve yapmam ben dedim ki önce kurzhaarım olsun diğer sezona kadar yetiştireyim o zaman kadarda belgem için bütcemi ayarlarım diye düşünüyordum ki yüce rabbim niyetim kadar temiz abilerimi çıkardı karşıma ve bende yarından tezi yok belge içi başvuru yapıcam ama öncesinde kemal abimle görüşüp hem tanışmak hemde bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.bana telefonda hangi kulübe üye olduğumu sordu bende henüz üye olmadığımı söyledim sırf kendi gibi dostlar edinmek adına onun üye olduğu kulübü tercih etmeyi düşünüyorum.devlet abicim ve diğer antepli avcı abilerim kardeşlerim sizlerinde adresini istiyorum tanışmak için saygılar sevgiler  YÜCE RABBİMher daim sizlerle olsun inşaallah-u teala.AMİN
Mustafa ÇAĞLAYAN
1983 gaziantep

Çevrimdışı Oktay AYÇAKMAK

• Avlak Üye
  • *
  • Bir tutkudur av..
« Yanıtla #27 : 21 Ekim 2011, 20:55:01 »
aferim koçuma yakışır bravo bukadar kısa zamanda ilerlemen takdire şayandır.tebrikler devlet

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #28 : 26 Ekim 2011, 09:39:17 »
güzel av oldu yemeğimiz çok harika olmuştu burdan Fatih ÖZDOĞAN tşk ediyorum artık keklik ve tavşan yemeklerine icabet etmelerini isteriz inş...

fatih kardeşimizin eline sağlık hem avcılığı hemde  aşcılığı çok sağlam bir dostumuz...
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #29 : 26 Ekim 2011, 09:40:48 »
    O0   Ağam bıldırcında böyleyse tavşan ve kekliğe hacim olarak tır lazım oda bende ha ha ha şakası biyana ellerinize sağlık insana oh dedittirecek kareler  ve avlar yapmışsınız daim olsun şimdi sıra bende pazarı bekliyorum acemiliğimi konuşturayım bakalım müsağde ederseniz acemi JEEEEEEEEEEET KEKLİK AVCISI BOZO 121 rastgele sizleri seviyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D  O0
eyvallah bozo beraber av yaptığımızda tır lazım olur ancak oda göçmen kuşda kekliğe ve tavşana kesinlikle kıyamam
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #30 : 26 Ekim 2011, 09:42:07 »
he maşallah be usta....

yemek fotolarıda dahada güzel geldi akşam akşam gözüme...
inşallah bir gün bu avlaktaki tüm dostlarla bir yerde bir araya gelmek ve yemek yapıp yemek nasip olur inşallah...
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #31 : 26 Ekim 2011, 09:43:23 »
cok guzel bır av olmus tabı yemekte cok guzel gozukuyor...rastgele
kardeşim mersin şuras buyur bir gün davetlimiz ol yemekte avda emrin olur ,göndermiş olduğum eniğe iyi bak mersin i sallayacak inşallah...
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #32 : 26 Ekim 2011, 09:46:11 »
MAŞALLAH,GÜZEL AV OLMUŞ
eyvallah kardeşim
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #33 : 26 Ekim 2011, 09:47:20 »
selam mustafa kardeşim kemal abimi bulduysan benide bulursun tanışmaktan mutluluk duyarım
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #34 : 26 Ekim 2011, 10:08:48 »
aferim koçuma yakışır bravo bukadar kısa zamanda ilerlemen takdire şayandır.tebrikler devlet
eyvallah komtan daha çooook çalışmam gerek çoooooookkk
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #34 : 26 Ekim 2011, 10:08:48 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN