Gönderen Konu: KAYSERİDE TRAP YARIŞMASI 10 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ TÜM AVCI VE ATICILARI BEKLERİZ  (Okunma sayısı 1629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• Avlak Üye
  • *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
 O0                                                                                                                      O0
BU YIL KAYSERİ HER SENE OLDUĞU GİBİ ADINA YAKIŞIR BİR YARIŞMA YAPACAKTIR.

1ciye 1 adet safkan setter yavru 1 adet Ata marka otamatik tüfek

2ciye Ata  marka otamatik tüfek

3cüye Huğlu marka 20 Kal.Çifte tüfek

4cüye 1 koli trap fişeği

5ciye 5kutu trap fişeği

Yarışma 10-07-2011 tarihinde SALUR  kasabasında yapılacaktır.....

Yarışma saat 10.30 da başlayacaktır.

Yarışmada 25 atış yapılacaktır.

Yarışma katılım bedeli 70 tl dir.

NOT:Yeme içme İhtiyaçlarının karşılanması için atış alanında soguk su kola ayran vb.Yemek olarak ızgara köfte,anlaşmış olduğumuz kişiler tarafından uygun olarak satışı yapılacaktır.

Sosyal bir ortam olacağını bildiğimiz bu alanda tanışma dayanışma ve dost buluşması olarak güzel bir etkinlik olacağını umud ediyoruz.Saygılarımla.

TÜM AVCI CAMİASI DAVETLİDİR.

TÜM ATICILARA BAŞARILAR DİLERİZ.

KAYSERİ AVCILIK VE ATICILIK KLÜBÜ (1938)
 O0                                                                                                                       O0
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
Şimdiden yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim...İnş hayırlısıyla güzel bir organizsayon olur ki umutlarımız o şekilde..Ne diyim iyi olan (MUSTAFA ÖZKOL) kazansın ;)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ-0532 130 33 61
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimiçi Kenan TEKİN

• Avlak Üye
  • *
organizasyonu düzenleyen ve oranizasyona katılan arkadaşları tebrik edip başarılar  diliyorum
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Kayhan KARABEY

• Avlak Üye
  • *
  • BİZ KARŞIYAKALIYIZ
organizasyonu düzenleyen ve oranizasyona katılan arkadaşları tebrik edip başarılar  diliyorum
Kayhan KARABEY fizik öğretmeni
1970 KARŞIYAKA

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• Avlak Üye
  • *
    • av avlak avcı
Teşekkür ederiz yarışmaya herkesi bekliyoruz.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• Avlak Üye
  • *
    • av avlak avcı

Yarışmada kullanılacak makine budur.Atış menzili 85mt.dir.plak çıkış hızı keklik kalkış hızının 1.5 Katıdır.Yarışmacılara başarılar dilerim.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
Ben işte ondan vuramıyorum keklik avcısı olduğum için,ama genede idda ediyorum keklik uckunda oldugu zaman bu traptan hızlı gidiyor ama psikolojik olarak o kanat sesini (harrrrrrrrrrrrr) sonra kalkerkende ötüşünü (vıcıkkkkk vıcıkkkk) duymadımmı ben bu trabı vuramıyorum arkadaş

YARISMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Yakup EKER

• Avlak Üye
  • *
yarismaya katilacak arkadaslara basarilar diliyorum ins video cekimide yaparsiniz biz uzakta olup katilamayanlar da seyrederiz
Yakup EKER
1972-Amerika

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
  • hayat güseldir yaşamayı bilelim. Ava gidelim :D
Ben işte ondan vuramıyorum keklik avcısı olduğum için,ama genede idda ediyorum keklik uckunda oldugu zaman bu traptan hızlı gidiyor ama psikolojik olarak o kanat sesini (harrrrrrrrrrrrr) sonra kalkerkende ötüşünü (vıcıkkkkk vıcıkkkk) duymadımmı ben bu trabı vuramıyorum arkadaş

YARISMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR...

:D :D :D :D :D :D hahahahaha

bundan sonraki yarışmada keklik sesini her atışta arkadan fon olarak verelim sana her yarışta birinci olursun artık  :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
Sevgili Hasan Abi

Senide gördük trap atıslarında.Millet ne kadar heyecan yaptıysa haftalarca atıs yapmıslar ve 3 hafta boyunca o makine orda durmuş.Bizde antrenman yok,hırs yok gene ben 5.oldumki İzmirden misafir trap yarıscıları bile vardı.Trap tüfeğimiz bile yokki S55 le ancak o kadar oluyo.Sen ata otomatikle bile vuramadın ne diyon anlamadım
:D :D :D :D

İlk 5 e girmisiz emmiyle beraber,sen sonuncu ile olamadın 0 etkisis eleman :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2011, 11:03:39 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
ŞOK...ŞOK...ŞOK...HASAN ŞAHİNE YAPILAN TORPİL AMA SONUÇ GENE SIFIR...

[/b]

Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
Sevgili Hasan Abi

Senide gördük trap atıslarında.Millet ne kadar heyecan yaptıysa haftalarca atıs yapmıslar ve 3 hafta boyunca o makine orda durmuş.Bizde antrenman yok,hırs yok gene ben 5.oldumki İzmirden misafir trap yarıscıları bile vardı.Trap tüfeğimiz bile yokki S55 le ancak o kadar oluyo.Sen ata otomatikle bile vuramadın ne diyon anlamadım

İlk 5 e girmisiz emmiyle beraber,sen sonuncu ile olamadın 0 etkisis eleman :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D bilip bilmeden konuşma bendeki tüfek ata değil vursandı tüfeği ilk defa kullandım. kendi belçika çiftem olsaydı sorardım sana :D siz yarışırken bizde burda atış yaptık 25 te 23 yaptım çifteyle neyse sana özel bıldırcına geldiğimde trap makinesini yanımda getircem bi kutuda plak alıcam o zaman görüşürüz kardeşim elmi yaman beymi yaman :D :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
ŞOK...ŞOK...ŞOK...HASAN ŞAHİNE YAPILAN TORPİL AMA SONUÇ GENE SIFIR...

[/b]

:D :D :D bi kere ben bu karelerde yoktum bunları siz bu hafta çektiniz ben bir önceki hafta ordaydım. yanılmıyorsam ben o tüfekle kendi aramızda yaptığımız yarışmada ilk kullanmama göre 25 te 6 yapmıştık sende 9 yapmıştın :D :D :D haa bide o s55 benim olucak sözün var bıldırcına geldiğimde hazırla tüfeği temizle akla pakla :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• Avlak Üye
  • *
    • av avlak avcı
BU TRAP İŞİ BENDE BİRAZ GÜLÜMSEME YAPTI.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
:D :D :D :D :D :D bilip bilmeden konuşma bendeki tüfek ata değil vursandı tüfeği ilk defa kullandım. kendi belçika çiftem olsaydı sorardım sana :D siz yarışırken bizde burda atış yaptık 25 te 23 yaptım çifteyle neyse sana özel bıldırcına geldiğimde trap makinesini yanımda getircem bi kutuda plak alıcam o zaman görüşürüz kardeşim elmi yaman beymi yaman :D :D :D :D

Kendi belçikası olsa vururmuşş muşş muşşş :D :D :D :D Dar geldi sana Ankara :D :D :D :D  Çoban soparı değilya oda tüfek buda tüfek yaşlanınca bastonlada vurun sen :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
Kendi belçikası olsa vururmuşş muşş muşşş :D :D :D :D Dar geldi sana Ankara :D :D :D :D  Çoban soparı değilya oda tüfek buda tüfek yaşlanınca bastonlada vurun sen :D :D

ewet oda tüfek buda tüfek dimi :D hele bekle sen zamanı var herşeyin :D :D :D o bastonu yutturcam sana :D :D :D :D :D hahahahaha
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
Nette konusmak kolay,agzı olan konusuyo agzı olan konusuyo klavyede hepsini vuruyosunuz Maşallah amma meralarda icraat yok :D :D :D

Ben ete sıkarım arkadaş,trap yerine atın 3 5 köfte bak nasıl vuruyorum :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Mehmet ŞAKİROĞLU

• Avlak Üye
  • *
gruptaki arkadaslarımızdan dereceye girenler oldu ama umutlarımızı bagladıgımız mustafa abimiz bizi hayal kırıklıgına ugrattı heyecandan dizlerinin bagı çözüldü yinede medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum :))) ama bi yemek ısmarlaman lazım mustafa bi bize bu hayal kırıklıgını atlatabilmemiz için o kadar gazı hasan abiye versek 1. olurdu kayseriyi bırak dünyaya acılırdı ( medeni cesaret göstermeyip altını caldırmayan  sabri & mehmet ) selamlarrr :) :) :)
Mehmet ŞAKİROĞLU
1983 KAYSERİ/MERKEZ

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
Bu arada;

O kadar cekim yapıldı,fotoğraf cekildi,ama herkezin morali bozuk konuya ilgi kalmadı bununda sebebini ben anlamıyorum.Benim tanıdıgım avlak ailesindki arkadasların hepsi avcı bence.

Öğrenmişler kendilerinin avcılıgını trap ile kıyas ediyolar.Sket atısı,trap atısı ayrı bir iş.Antrenman yaparsın,trap tüfeği alırsın,ustaları takip edersin vs...Biz avcıyız arkadas trap atıcısı değilizzzzzzzz.Kabul edin bunu.

Çifteler,otomatikler,pozeler, bior tapa keçe tapa fişekler,trap yanndan atılıyo,karsında güneş bu sadece avcıların av sezonu acılmadan önce bir arada olması için yapılmış bir organizasyon,şenlik,sohbet,muhabbet.

Merak emeyin,o yarısmadaki trapcıları keklik die askılıga takarız dagda
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
gruptaki arkadaslarımızdan dereceye girenler oldu ama umutlarımızı bagladıgımız mustafa abimiz bizi hayal kırıklıgına ugrattı heyecandan dizlerinin bagı çözüldü yinede medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum :))) ama bi yemek ısmarlaman lazım mustafa bi bize bu hayal kırıklıgını atlatabilmemiz için o kadar gazı hasan abiye versek 1. olurdu kayseriyi bırak dünyaya acılırdı ( medeni cesaret göstermeyip altını caldırmayan  sabri & mehmet ) selamlarrr :) :) :)

heytttt ver gazııı :D :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
Nette konusmak kolay,agzı olan konusuyo agzı olan konusuyo klavyede hepsini vuruyosunuz Maşallah amma meralarda icraat yok :D :D :D

Ben ete sıkarım arkadaş,trap yerine atın 3 5 köfte bak nasıl vuruyorum :D :D

hahaha :D :D :D :D  ete sıkarmış mış onuda gelince görcez senin için hamburger köftesi alıcam en donmuşundan plak yerine haha :D :D :D :D 
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI

Hasan Abiye gaz tankıda yükslesen o 1. olamaz onu gecte  :D ,Mustafa abi cidden hayal kıraklıgına ugrattı  :(
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• Avlak Üye
  • *
    • av avlak avcı
Ahmet şu yağ tenekesi olayını atta Hayalkırıklığının sebebini anlayalım.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
Hasan Abiye gaz tankıda yükslesen o 1. olamaz onu gecte  :D ,Mustafa abi cidden hayal kıraklıgına ugrattı  :(

:D :D :D haha ahmet haklısın o iş olmaz mustafadan benimde umudum vardı ama nasip değilmiş demekki :D  bu arada sen bizim yaptığımız yarışmada 7 vurmuşsun :D 9 değil :D :D atıp tutma arkamdam yoksa .... anladın sen onu :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

Çevrimdışı Hasan ŞAHİN

• Avlak Üye
  • *
Ahmet şu yağ tenekesi olayını atta Hayalkırıklığının sebebini anlayalım.

bünyamin oraları karıştırman yoksa emmi sizi ne yapar bilmem :D :D :D
Hasan ŞAHİN
1978 ANTALYA
A RH (-)

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN