Gönderen Konu: Hangi ırk ?Neden?  (Okunma sayısı 4408 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Avlak Şefi
Ynt: Hangi ırk ?Neden?
« Yanıtla #75 : 24 Ocak 2012, 13:29:35 »
Arkadaşlar tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz
herkse göre güzel değişiktir.
Ama Artık teknolojide bile büyük icatlar giderek her şey küçülüyor
ilk bilgiasayarlar bakın nasılda küçüldüler, masa tipleri önce notbook oldu sonra Ipad oldu ve cebe bile girdi.
onun için teknolojiyi takip eden herkes bir gün bretoncu olacak.
Neyse şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi herkese göre güzel değişiktir.
Herkes gönlüne göre önce sevecek sonra iklim arazi bölge ve zevkine göre bir cinsi seçeçek.
ben yaklaşık tüm avcılık yaşantımda hertürlü ırkla avlandım 1990 yılların başında Türkiyedeki secereli köpek sayısı sayılı iken ben secereli köpeklere de sahip oldum. Kişiye göre Her ırıkın pozitif ve negatif yönleri vardır. benim hiç bir ırkla problemim yokgüzel olan her köpekle iklimime arazime uyuorsa avlanırım.Ancak bu yıl bretoncuyum herhalde bretoncu kalacam görünüyorum. Görüntünün yanında av yapıyorum. memnunum.
HERKESE RASGELE
http://www.avlak.com/forum/index.php/topic,145193.0.html

Nuri abi süper bi anlatım olmuş Breton ve teknoloji bağı  mükemmel :D :D :D :D :D :D :D :D

Emin VURAL 1972-AYDIN 0.533.313 33 53
Lütfen Akşam Saatlerinde Aramayın.

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #75 : 24 Ocak 2012, 13:29:35 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Avlak Üye
  • *
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #76 : 24 Ocak 2012, 21:34:32 »
RIDVAN cım Airbus 380 üretildi ama her hava alan'ına inemiyor.
Herkese göre güzel değişiyor.
Tabiki kan olayı çok önemli kan varsa sonuç var tabiki.
ben 1992 doğumlu Kurzhaar'ımla yaptığım avı daha başka köpekle yapmadım ve inan öyle bir kurzhaar da görmedim. belki vardır bana rasgelmedi. Aynı avı yapan kangal olsa yine taşırım yanımda.
Avcılıkta arayışlar ve araştırmalr hiç bir zaman son bulmaz. zaten bu arayışlar olmasa avcılık hobimizde çabuk söner. yeni tüfek yeni köpek hep devam edip gidecek.Bu forumda bile arayışlar tartışmalar hep renk katıyor.
Herkesin sevdiği ırkla heyacanlı ve bol avlar dilerim.
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ
<a href="http://4.imgland.net/oDWyP.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]

Çevrimdışı Taner ŞENOL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #77 : 27 Ocak 2012, 02:46:03 »
Tabiki setter avcılık yapmaya setter ile başladıysan başka ırk aramazsın başka bir ırk beslerken settere dönersen o zaman farkı daha iyi anlarsın ;-)
Taner ŞENOL
1983 istanbul

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• Avlak Üye
  • *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
« Yanıtla #78 : 12 Şubat 2012, 14:19:54 »
Öncelikle Herkese selamlar Ben avın olmasa olmazı av köpegi derim benim zevk aldım durum köpegin evirip cevirp arkasında oldugu ayvanı havlayarak kovalaması yakın meralardakı cokgu tavşanı vurmamışımdır köpeyin yaptıgı şöleni bozmamak adına  avcı arkadaşlarım kısada amac herzaman et dildir banagöre tabiki avın durumuna göre ırk secimleri olabilir bennim son göz arılarım olan PETİT GASGON.
Ses desibeli ve Koku alması gayet tatminkar ve güclü cok uysal ve eyitime yatkın olmalarının yanı sıra avda durum degişiyor hırslı ve inat petit gasgonu secmemdeki amac gırat bulu gasgonlar kadar iri olmamaları bizim kupay boyutlarında DOMUZ,TAVSAN Hangısıne alıştırılırsa avı yapması. Diyer bir özellikleride avı bizim kupaylar kadar sert ve suratlı kovmamaları  avı meradan cıgdırmıyor yani mera aştırmıyor Eski avcılar nedemek istedimi anlarlar yavas yavas av iki dinler beş yür halde yanınıza gelir. herkeze kazasız belasız rastgeleee

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #79 : 12 Şubat 2012, 19:55:23 »
hepsi nin ayrı bir özelliği vardır tercihler değişir ama ben de setter e hastayım :)
Ahmet YILDIZ
1981 KOCAELİ KARTEPE

Çevrimdışı Serkan SERT

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #80 : 13 Şubat 2012, 19:42:25 »
avcı köpek setterdir gerisi lakırtı
Serkan SERT
1980-Bursa umurbey

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #80 : 13 Şubat 2012, 19:42:25 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN