Gönderen Konu: bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....  (Okunma sayısı 4208 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat KÜÇÜKKOÇUM

• Avlak Üye
  • *
Ynt: bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....
« Yanıtla #50 : 26 Ekim 2011, 11:19:06 »
yaban tv başından beri sadece kar amacı gütmektedir.avcıya hizmet etmek gibi bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum.zaten seyrederken deli oluyorumda başka bir şey olmuyorum.adamlar her gittiğinde kuş var.biz kurallara uyup gününde ava çıkıyoruz bir tane kuş yok.teyp mi kuruyorsunuz kuşmu salıyorsunuz kardeşim kuş vuralım markaların reklamını yapalım özel avlaklara gidelim reklamını yapalım avcı için ne yapıyorsunuz koskoca hiç, pardon bişey var avcıyı kadırıp parasını almak.
Murat KÜÇÜKKOÇUM
1973 KOCAELİ

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #50 : 26 Ekim 2011, 11:19:06 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #51 : 23 Kasım 2011, 12:17:30 »
Masallah artık; av market gibi çalısmaya yayın yapmaya basladı.Aslında bu işten en çok madur olanlar av bayileri olan arkadaslarımız.Ama yaban tv nın umurundamı? sonuç olarak bunu el birliği ile biz böyle yaptık.
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA
SÖR....!

Çevrimdışı Ercan ELER

• Avlak Üye
  • *
  • şimdi değilse bir daha asla an beni..
« Yanıtla #52 : 08 Aralık 2011, 11:37:33 »
Öncelikle merhaba tüm avcı dostlarıma,

Ben Yaban Tv yi sildim falan demiyorum, izliyorum izlerken de bazı programları söylenerek sesli eleştiriyorum, eşim bunlara canını sıkacağına izleme diyor, kendisine niye kızdığımı anlatmaya çalışıyorum umrunda değil çünkü avcı değil, niçin kızdığımı sizinle paylaşayım istedim ister hak verirsiniz ister eleştirirsiniz  belki beni anlarsınız.. görüşlerin hepsine saygı duyarım. :)

Avcılıklığın  ranta çevrilmesine kızıyorum, sadece bir kaç kişinin tekelinde kalmasına kızıyorum, malesef Türkiyede 4 avcıyı izlemeye mahkum bırakılmamıza kızıyorum, reklam ve sponsor firmaların desteğiyle lüks, pahallı ve iyi avlaklarda beleş av yapan ustalarımıza,  ustalığın kolay arazide ve gösterişle avlanmak olmadığının,  alçak gönüllülükle avlanmak olduğunun vurgulanmamasına kızıyorum, 4 avcı dışından kalan yaban tv ye göndereceğiz diye bin bir meşaggatle  amatörce 10 numara av görüntülerini, kendi avlarını gölgede bırakacak diye yayınlamayan ustalara ve bu  zihniyete kızıyorum, 4 avcı ve ekibinin elindeki beleş tüfeklerdeki reklam baskılarına, sırtındaki yelekte, şapkada montta bulunan firma reklamına, kullanılan beleş fişeğin markasının deklare edilmesine, enayi gibi binlerce para verip o tüfeklerden alan avcılara bir şapka dahi vermeyen zihniyete kızıyorum, domuz avında fısır fısır konuşarak bir görüntü dahi alamayan ustalara birilerinin domuz avı ile bilgi vermemesine, domuzun bırakın konuşmayı bastığın dalın çıt diye kırılmasını duyup yön değiştirdiğini anlatmamasına kızıyorum.  Velhasıl eşime hak veriyor kendime kızıyorum  niye izliyorum diye, izliyorum çünkü hastayım ikinci bir av kanalı yok mecburen izlediğime  kızıyorum... Tüm dostlara saygı selamlar. Bilmem anlatabildim mi ?  :) :) :)   
Ercan ELER
1975
SAMSUN

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #53 : 08 Aralık 2011, 18:02:26 »
Öncelikle merhaba tüm avcı dostlarıma,

Ben Yaban Tv yi sildim falan demiyorum, izliyorum izlerken de bazı programları söylenerek sesli eleştiriyorum, eşim bunlara canını sıkacağına izleme diyor, kendisine niye kızdığımı anlatmaya çalışıyorum umrunda değil çünkü avcı değil, niçin kızdığımı sizinle paylaşayım istedim ister hak verirsiniz ister eleştirirsiniz  belki beni anlarsınız.. görüşlerin hepsine saygı duyarım. :)

Avcılıklığın  ranta çevrilmesine kızıyorum, sadece bir kaç kişinin tekelinde kalmasına kızıyorum, malesef Türkiyede 4 avcıyı izlemeye mahkum bırakılmamıza kızıyorum, reklam ve sponsor firmaların desteğiyle lüks, pahallı ve iyi avlaklarda beleş av yapan ustalarımıza,  ustalığın kolay arazide ve gösterişle avlanmak olmadığının,  alçak gönüllülükle avlanmak olduğunun vurgulanmamasına kızıyorum, 4 avcı dışından kalan yaban tv ye göndereceğiz diye bin bir meşaggatle  amatörce 10 numara av görüntülerini, kendi avlarını gölgede bırakacak diye yayınlamayan ustalara ve bu  zihniyete kızıyorum, 4 avcı ve ekibinin elindeki beleş tüfeklerdeki reklam baskılarına, sırtındaki yelekte, şapkada montta bulunan firma reklamına, kullanılan beleş fişeğin markasının deklare edilmesine, enayi gibi binlerce para verip o tüfeklerden alan avcılara bir şapka dahi vermeyen zihniyete kızıyorum, domuz avında fısır fısır konuşarak bir görüntü dahi alamayan ustalara birilerinin domuz avı ile bilgi vermemesine, domuzun bırakın konuşmayı bastığın dalın çıt diye kırılmasını duyup yön değiştirdiğini anlatmamasına kızıyorum.  Velhasıl eşime hak veriyor kendime kızıyorum  niye izliyorum diye, izliyorum çünkü hastayım ikinci bir av kanalı yok mecburen izlediğime  kızıyorum... Tüm dostlara saygı selamlar. Bilmem anlatabildim mi ?  :) :) :)   

Ercan abi Dmart aldım istesemde silemiyorum. Ara sıra açıyorum yine reklamlara yada Tarım proğramlarına denk geliyorum. Baya bi kayışlıyorum. Bizim hanımda diyor sevmiyorsan izleme diye ama bende ona" hani sen Hürrem'e kızıyorsun ama yinede Muhteşem Sülüman'ı izlersinya, aynı onun gibi bir şey" diyorum. O zaman hımmm demeye başlıyor. Galiba anlatmanın yolu bu ;D ;D ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ
1980 Antalya - İkamet Yalvaç / ISPARTA

Çevrimdışı Hüseyin EKİNCİ

• Avlak Üye
  • *
  • 5334751516
« Yanıtla #54 : 08 Aralık 2011, 18:24:11 »
bence olay su sızden gelenlerı acıyorum sadece av vurulus anı var arkadasım boyle zevkımı olur koy uzun bır vıdeo ha kalktı ha uctu ha ucacak zevkıne varalım 3 dakka 4 dakka oda atıs anı olmaz bunun oldurmekten baska zevkımı var ama ustalardan 20 dakkıka yayın gırmısler yasak meraya koymuslar teyıbı ormana ohh bence av vıdeoları fılım gıbı olmalı ne zaman ne olacagı bellı olmamalı argo yasak sıgara yasak ıckı yasak goruntu kalıtelı olacak turk fılmımı cevırıyoruz biz o aceleyle video zor cekıyoruz kalıte ıyı degıl yayınlamıyorlar sadece övgü seterler  d alının ömer beyın drahtar harıka benım evdekı kopege ben ayakkabı atıyorum oda apor yapıyor ferma yok ama muhtesem denıyor daha ben o kopegın fermasını gormedm ama alı bırerdınc bence guzel allah var
Hüseyin EKİNCİ
1982-Antalya

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• Avlak Üye
  • *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #55 : 17 Şubat 2012, 21:57:36 »
arkadaslar yabanda ki abilerimizin hepsinin işi tıkırında vede dahada projeleri var kimisi cinsköpek satmanın kimiside özelavlak yapmanın hepsiavuçlarını ovuşturuyor ben ava nasıl gidecem diye düşünüyorum 3kişi bir oluparabaya ortaklasa gaz alıp kader birliğiyapıp ava cıkıcaz ama mera kısıtlı av yok harc ver karşılında meraya bir av kuşu salalımededlimdiyen yabandaki abilerimiz yok dışülkelere silah sponsorlarıyla gidip tur düzenliyorlar eh bizde kendi yağımızla kavrulmak kalıyor isveç avlarındanda bıktık sizden gelenlerde olmasa yandık niye bir iskoçya italya yunanistan fransa avları yok niye para gerek arkadaslar bence hizmet yokkanalda benim düşüncemhepbana hep bana kalın salıcakla
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Avlak Üye
  • *
  • İYİ KÖPEK AV YAPTIRIR, KÖTÜ KÖPEK YOL YAPTIRIR.
« Yanıtla #56 : 05 Nisan 2012, 16:32:44 »
Bende siliyorum, artık tahammülüm kalmadı.
Mustafa AYDIN  1974 SAKARYA

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #57 : 16 Mayıs 2012, 17:04:35 »
yönetim kurulu başkanı avcı değil ki avcının halinden anlasın.kanalı danışmanlar yönetiyor, başkan işin ticari yönüyle ilgileniyor,böylelikle ortaya yaban store tv çıkıyor.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

image hosting jpg

Çevrimdışı Erhan KAYA

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #58 : 20 Mayıs 2012, 23:15:32 »
ben dsmart kullanıyorum onlarda farkına varmışlar kanalı kapatmışlar:)
Erhan KAYA
1979 sarıyer istanbul
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler.

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #58 : 20 Mayıs 2012, 23:15:32 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN