Öncelikle merhaba tüm avcı dostlarıma,
Ben Yaban Tv yi sildim falan demiyorum, izliyorum izlerken de bazı programları söylenerek sesli eleştiriyorum, eşim bunlara canını sıkacağına izleme diyor, kendisine niye kızdığımı anlatmaya çalışıyorum umrunda değil çünkü avcı değil, niçin kızdığımı sizinle paylaşayım istedim ister hak verirsiniz ister eleştirirsiniz belki beni anlarsınız.. görüşlerin hepsine saygı duyarım.
Avcılıklığın ranta çevrilmesine kızıyorum, sadece bir kaç kişinin tekelinde kalmasına kızıyorum, malesef Türkiyede 4 avcıyı izlemeye mahkum bırakılmamıza kızıyorum, reklam ve sponsor firmaların desteğiyle lüks, pahallı ve iyi avlaklarda beleş av yapan ustalarımıza, ustalığın kolay arazide ve gösterişle avlanmak olmadığının, alçak gönüllülükle avlanmak olduğunun vurgulanmamasına kızıyorum, 4 avcı dışından kalan yaban tv ye göndereceğiz diye bin bir meşaggatle amatörce 10 numara av görüntülerini, kendi avlarını gölgede bırakacak diye yayınlamayan ustalara ve bu zihniyete kızıyorum, 4 avcı ve ekibinin elindeki beleş tüfeklerdeki reklam baskılarına, sırtındaki yelekte, şapkada montta bulunan firma reklamına, kullanılan beleş fişeğin markasının deklare edilmesine, enayi gibi binlerce para verip o tüfeklerden alan avcılara bir şapka dahi vermeyen zihniyete kızıyorum, domuz avında fısır fısır konuşarak bir görüntü dahi alamayan ustalara birilerinin domuz avı ile bilgi vermemesine, domuzun bırakın konuşmayı bastığın dalın çıt diye kırılmasını duyup yön değiştirdiğini anlatmamasına kızıyorum. Velhasıl eşime hak veriyor kendime kızıyorum niye izliyorum diye, izliyorum çünkü hastayım ikinci bir av kanalı yok mecburen izlediğime kızıyorum... Tüm dostlara saygı selamlar. Bilmem anlatabildim mi ?