Gönderen Konu: bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....  (Okunma sayısı 4208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ersoy ALTINDİŞ

• Avlak Üye
  • *
  • ...BUCALI...
bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....
« : 12 Nisan 2011, 21:33:32 »
Arkadaşlar ,ustalar!yaban tv karar almış,kıf yarışmalarından başka yarışma yayınlamayacakmış!
hoş ya pekte kimsenin umurundada değil.ama insan hakikatten üzülüyor.koskoca yaban tv'yi yaban tv yapan avcılara sırt çeviripte ,bana kalırsa reklamları dahil herşeyinle avcılardan parayı kazanan bir kanal,avcılara bu saattten sonra sırt çevirip,kıf yarışmasından başka yarışma yayınlamayacağım demesi,beni gerçekten çok çok üzdü.
ben tjk tv'de canlı yayın kameramanıyım.belki bunu biçoğunuz biliyosunuzdur.tjk tv yayın ilkesinde bu acemiliği hiç görmedim.en azından 20 yuıldır bu camiadayım.
eskişehir rahvan yarışlarından tutunda,konkura,ciritten tutunda ,engel atlamaya,oradan tutunda mahalli yarışlara her zaman destek olmuşuzdur....
diyeceksiniz ki eeee ne olmuş?
nemi olmuş? ülke atçılığına tjk her zaman destek olmuş!
ammmmaaa   çıkar söz konusu olunca bana göre,yaban ne yapmış? demişki ,yıllardır,geldiğim hepinizin yarışmaları çarşı ,pazar yarışması!!!!!
yuuuhhh be ustam yuuuuhhh!!!!
namkörlük yapmayalım ALLLAH aşkına ,namkörlük yapmayalım.
malum derneklerle ters düşüldü diye taraflı yayıncılık yapmayalım ustalarım.bunu alim olanın anlamasına gerek yok.benim 8 yaşında oğluma anlattım o bile güldü,hatta baba oha yaa dedi.
bende daha ne diyeyim artık,yapabildiğim tekşey,uydumdan yaban tv'yi silmekti,bende sildim.
herkese tekrar tekrar rasgele.ne mutlu ben avcıyım diyene!!!!
ERSOY ALTINDİŞ
...İZMİR....1976...    0536 47 47 543

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....
« : 12 Nisan 2011, 21:33:32 »
akgün av köpekleri

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Avlak Üye
  • *
Ynt: bu saaten sonra yaban tv'yi tv'mden siliyorum....
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2011, 21:49:12 »
Dogru söze ne denirki?ben gecen sene silme karari aldim ve silmistim bir yildirda izlemiyorum o baglamda cok rahatim...
Ahmet GÜCLÜ
1980-Tavas-DENIZLI
guclu20@hotmail.de

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2011, 21:59:11 »
Ersoy Abi
Diğer bir konuda Ramazan Killi abinin Yaban Tv Hakkında bir yazısı var ve yazıda;
Ülkem avcısını pek de iyi tanımayan insanlarca da yönetildiğini düşünüyorum
Elimizde olan, avcının isteklerini dile getirebilecek tek televizyon kanalıdır......
Avcılıkla ilgili var olan tek televizyon kanalına düşman olmak biz avcılara ve Türkiye avcılığına ne kazandırır ne kaybettirir iyi düşünülmesi lazım..........

Eger bir karar alacaksak bunu beraber almalıyız.Madem hepimiz avcıysak,arkadassak,kardeş isek bu sitedede paylaşım yapıyorsak tek olan doğruyu beraber bulalım ama ama arkadaslarımızın,abilerimizin yorumlarını düşüncelerini gözardı etmeyelim
.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2011, 22:00:18 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ-0532 130 33 61
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimiçi Ersoy ALTINDİŞ

• Avlak Üye
  • *
  • ...BUCALI...
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2011, 22:06:47 »
ahmet kendimize muhatap bulmadığımız bir ortam değil burası,bakalım muhatap bulabilecekmiyiz?
peşinen söyleyim.davul çalar ,zurna dinler güzel kardeşim.
en iyisi bırak ,bizbize dinleşelim ;)
ERSOY ALTINDİŞ

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Moderatör
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2011, 22:14:25 »
 ;)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ-0532 130 33 61
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2011, 22:19:07 »
Sevgili ramazan bey sana tamamen katılıyorum,ben çoktan silmiştim,senin silmenede sevindim.Ben bu zamana kadar izledim avcılar adına kendimce olumlu bir yayın izliyemedim,kimden yana olduğunuda pek anlıymadım.Anlıyan varsa anlatsın bizlerde ikna olalım.
Avcılar adına yayın yapanlar birleştirici,bütünleştirici olmalılar,Daha önemliside avcılardan yana olmalılar diye düşünüyorum.
Avına avcısına ve de doğasına sahip çıkan dostlara selam olsun.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2011, 23:11:32 »
bu yarısmaları yayınlamıcaksa bu ınsanları kazansınlar, o zaman  boyle demek ben sızı yok sayıyorum demekten baska bırsey degıl  parçalıyıcı degıl bırlestırıcı olmalarını umuyorum
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

saadettin BIYIKLI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2011, 01:18:17 »
evet yaban tvi çok doğru bir karar almış kıf artık setter club rüyası görür bundan sonra körler sağırlar bir birlerini ağırlar artık  herzaman olduğu gibi
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2011, 09:28:08 Gönderen: Saadettin BIYIKLI »

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2011, 01:21:20 »
Bu konuda çok detay var ama gerek yok açıklamaya..Bu açıklamayıda Eyhaf yetkilileri yapmalı bence, hadi köpek yarışmaları için belli bir tavır almışlar buna eyvallah (eyhaf yarışması ,çadır ,panayır yarışmasıymış) Peki sürdürülebilir avcılık için bir sempozyum düzenlendi.Bakanlıktan gelenler onaylı ve görevli geldiler.Avcılığımızı masaya yatıralım dedik,bundan iyi konumu olur.Gelmemekle çok şey kaybettiler bence..
   Çevre il ve ilçelerden gelen dernek yöneticileri, katılımcılar, Mak temsilcileri, biz avcılar....
    çok üzüldük...çok.......      
Özkan BAKIR
1958 Akhisar _Manisa

Akhisar avcılık,atıcılık,amatör balıkçılık ihtisas spor kulübü genel sekreteri

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 61

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2011, 08:42:29 »
sen yenimi sildin ben onu sileli çok oldu
evet yaban tvi çok doğru bir karar almış kıf artık setter club rüyası görür bundan sonra körler sağırlar bir birlerini ağırlar artık berkcim herzaman olduğu gibi
Mustafa ÇİL
1979-Trabzon
0532 598 68 94

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2011, 09:32:33 »
Bir basın yayın organının taraf  olmasını doğru bulmuyorum.

Avcıların de kendi içinde bölünüp taraf olmaları doğru bumadığım gibi.

Keşke şuncu buncu diye bölünmek bu kadar kolay olmasaydı.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 
BETER  

saadettin BIYIKLI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2011, 09:35:08 »
Arkadaşlar ,ustalar!yaban tv karar almış,kıf yarışmalarından başka yarışma yayınlamayacakmış!
  böyle başlamışsın değerli dostum ama unuttuğun bir kısım var yaban yayınlar hemde ne istersen yayınlar sadece evrak eksik oldumum yayınlamam der sende evrağın arasına 5000 tl sıkıştırırsan bak hergün yayınlamazmı bize öyle demişlerdi geçen sene bende hayırlı işler dedim trt birde yayınlanmıştı bir kısmı inşallah bu senede başka bir kanalda yayınlatacaz yaban yaparsa kendine yapar yaban yaban kalır ve kalacaktır pirim vermeyelim arkadaşlar kendi çalsın kendi oynasın  aynı görüntüleri tekrar tekrar göstersin dursun belli kişileri şöhret yapmaya çalışsın köpeklerine varana kadar kendileri kaybeder yakında bir kanal çıkacak inşallah çalıuşmalar varmı o zman görecemm ben bunları
YAVUZCUM YANİ KIF SETTER CLUBUN PARASINIDA  ÖDEDİ YAYINLANMASIN DİYE  PARA VERDİĞİMİZ HALDE YAYINLAMAMIŞ HAYRET BİZİM KAYIT PARALARI YAVAŞ YAVAŞ HARCANIYOR GALİBA (YABAN YAPARSA İYİ YAPAR)

Çevrimdışı Halil ARIK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 13 Nisan 2011, 09:59:19 »
çok güzel bir karar almış tebrik etmek lazım... Zaten yaban kemeri sattığı 3 senedir sınırlı sayıda üretilen yaban çizmesi yeleği sattığı biz avcılarda bu karara çok sevindik...
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Ahmet EMİN

• GEREDE' Lİ AVCI
  • Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2011, 11:11:09 »
Dün akşamda taş taş üstüne proğramı vardı ordaki konuşmaları dinledimde bu ömer borovalı ep devlete kesip biçiyor ya.Nasıl bir avcı proğramıysa artık.Diyorki devlet vergisini alsın avcı pulunu alsın fiyat değişmesin ama gittiği yerde mesela 2 adet keklik vurması gerekirken fazlasını vuruyorsa vurduğu keklik kadar para ödesinler diyordu.Bu kanaldan herşey beklenir nerden menfaat orda yaban vardır kesin.Geçen günde iwa 2011'de bir fişek firmasınında reklamını yaptılar yanlış hatırlamıyorsam yavaşçalarmı sterlingmi neydi.Adamlar br koli fişek hediye etmişler yabana denemek için dr.Ali anlatıyordu fişek böyle vuruyor şöyle atılıyor felan filn reklam nerden yaban orda.Varsa paranız yapsınlar reklamı

İwa daki fişek reklamınıda, taş taş üstündeki saçmalıklarıda dinledim, Kanal objektiflikten gittikçe uzaklaşıyor. Avcıyı yanlış yönlendiriyor. Düzen ve yenilikten çok karmaşa peşindeymiş gibi bir izlenim oluştu bende..

Reklamı yapılan fişeğe gelince... bir sezon önce 2 arkadaş kullanma gafletinde bulunduk ikimizdede otomatik tüfek vardı ve tüfekler ard arda tutukluk yapmaya başladı ilk önce anlayamadık ama daha sonra boş kovanlara baktığımızda fişek üzerindeki kapsüllerin düştüğünü ve mekanizmayı sıkıştırdıığını gördük :( bir daha tövbe..
Ahmet EMİN 1981 ANKARA

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #14 : 13 Nisan 2011, 14:28:18 »
çok geç bile kaldık yaban bizlere çok yabancı, hiç pirim vermeyelim bende izlemiyorum receıverimdan sileli çok oldu daha önce yoktu şimdide yok sayıyorum, bize hiçbir faydası olmayan bu kuruluşun hiçbir şekildede yanında olamam, her geçen gün bir rezilliğini duymaktan yabandan nefret ettim nefret

%50 insanlık garanti
1981 / Malatya / İkamet Samsun
0545 302 80 12

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • yönetici
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #15 : 13 Nisan 2011, 14:47:43 »
Arkadaşlar bende şahsi fikirlerimi yazmak istedim ;

Öncelikle yazdıklarımızın muhataplarına ulaşması ve onların açıklama yapması için, kullandığımız kelimelere v.s dikkat etmemiz lazım.
saldırı ortamı yaratılırsa cevapta ya o şekilde olur yada cevap alınmaz Sonuç alınmaz.

Anladığım kadarıyla Yaban TV bu yarışları hiç bir zaman yayınlamayacağım dememiş.
Sn Dr Ali bey kendi insiyatifini, kendi yaptığı programı için kullanmış
ve KIF a destek olmak yönünde hareket etmiştir, yazılanlardan ben bunu anlıyorum.
Buda tamamen kendi tasarrufudur isteyen saygı duyar.
Doğrusunu sadece yaşayanlar bilir gerisi dedikodu olur.

Kimseyi savunmuyorum fakat ;

Yaban TV biz avcılar için lazım,
KIF ülkemiz için lazım,
Bizim gibi Web siteleri ifade özgürlüğü ve bir araya gelmek için lazım.

"Maksat üzüm yemek olmalı, Bağcıyı dövmek değil"

Bizde kendi işimizi doğru yapmaya çalışalım lütfen,

Eğer fırsat verilirse Yaban TV bu konuda en azından kendi sitesinden yazılı bir açıklama yapacaktır.

KIF ise Köpek Irkları konusunda ülkemizi temsil eden kurum olarak yerini almıştır, destek olmak lazım.
Ben şahsen KIF a her zaman destek olabilmek isterim, bu noktada destek olanlara teşekkür ediyorum.

Gemileri yakmak daha çok parçalanmaktan başka işe yaramaz...
konfederayonlar, Federasyonlar, Yayın kuruluşları, internet siteleri birinci dereceden kendi işleri ile uğraşmalı başarı için çalışmalı,

50-60 yıldır bir arpa boyu yol alamadığımız konularda hepimiz dikkatli olmalıyız.
Bir şeyler yapanlara saygı duymalıyız dışlamamalı, kazanmaya çalışmalıyız.
Bu AYHAK, KIF, Yaban TV, ve Derneklerimiz için, hepimiz için geçerli.
Saygılar teşekkürler...
Tuncay KANDEMİR
1971 ANKARA 5052152298
SAMSUN Elektronik Öğretmeni
Site Yönetici & Teknik Sorumlu

"Yumuşak başlıysam sanma uysal koyunum,kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum"

Çevrimdışı Osman KOCABIYIK

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 13 Nisan 2011, 15:25:44 »
yaban tv sözlük anlamı: YERLİ AVCIDAN OLMAYAN
ÜLKEMDE yaban avcısımı çok yerli avcımı
AVCILIK: nedir?
baylaşım  yaban ne yapmış gerisini siz söyleyin
saygılar
Osman KOCABIYIK
1977 SAKARC:\Users\Ali Osman KOCABIYIK\Pictures\198553_1525429469464_1646478096_1061163_3221918_n.jpgYA:\Users\Ali Osman KOCABIYIK\Desktop\Img05_10-03-2012.JPG

Çevrimdışı Abdulkadir DOĞRU

• Avlak Üye
  • *
  • GOOSE,DUCK,HUNTER . KODOBAY
    • http://www.yabanda.com/
« Yanıtla #17 : 13 Nisan 2011, 15:52:13 »
    Bende bişeyler yazmak istedim
KEDİYE sormuşlar anenmi babanmı kedi demiş neooow  neooow   >:D yani ne babam ne anemden memnun demek istemiş bu işin espirisi
Ersoy beyi yakından takip etiğim değerli bir dostumuz şüpesiz burdaki tüm arkadaşlardan bizler ve bir çok kişi güzel şeyler öğrendi Tuncay beyinde her zamanki gibi ılımlı ve yapıcılığı ortada acaba ben yani bizler hepmiz bu avcılık kunusunda hep dört dörlük müyüz acaba her kunuyu veya her yurumu pozitif negatif tüm yönlerini masaya yatıra bilmiş miyiz bazı arkadaşlar fişek reklamına değinmiş yerli yatırımcıları destekliyelim bende isterim bir yere gelmelerini güzel malzemeler ve fişekler üretsinler unları uyaralım yaban tv reklamlarını yapmalı bazı cisimleri satmalı çalışanı var gideri var masraflı işler ben köpeklerden ve KIF tan anlamam ülkemizin tek av ile alakalı televizyonudur beğenmediğim programları kapatır beğendiğim programları seyrederim yaban tv sahiplerini tanımam etmem kimseyide savonmam ama eleştirilerimizide yapalım yaparken ülkemizdeki tüm televizyon kanallarını masaya yatıralım hangisi dört dörtlük af edersiniz kimisi anasını boyatır tekrar tekrar babasına satmaya çalışır yalnışları varsa bizlerinde birliğimiz varmı ELHAMDULİLA var görüyorum beraber uyaralım taleplerimizi dile getirelim taleplerimiz kalaya almazlarsa geregini beraberce yapalım herkese iyi paylaşımlar .
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2011, 16:08:29 Gönderen: Abdulkadir DOĞRU »

.     Abdulkadir DOĞRU  Doğu anadolu bölgesi
       1971 Tatvan / BİTLİS kısaca (KODOBAY)                  http://www.yabanda.com/

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 13 Nisan 2011, 15:55:29 »
Arkadaşlar bende şahsi fikirlerimi yazmak istedim ;

Öncelikle yazdıklarımızın muhataplarına ulaşması ve onların açıklama yapması için, kullandığımız kelimelere v.s dikkat etmemiz lazım.
saldırı ortamı yaratılırsa cevapta ya o şekilde olur yada cevap alınmaz Sonuç alınmaz.

Anladığım kadarıyla Yaban TV bu yarışları hiç bir zaman yayınlamayacağım dememiş.
Sn Dr Ali bey kendi insiyatifini, kendi yaptığı programı için kullanmış
ve KIF a destek olmak yönünde hareket etmiştir, yazılanlardan ben bunu anlıyorum.
Buda tamamen kendi tasarrufudur isteyen saygı duyar.
Doğrusunu sadece yaşayanlar bilir gerisi dedikodu olur.

Kimseyi savunmuyorum fakat ;

Yaban TV biz avcılar için lazım,
KIF ülkemiz için lazım,
Bizim gibi Web siteleri ifade özgürlüğü ve bir araya gelmek için lazım.

"Maksat üzüm yemek olmalı, Bağcıyı dövmek değil"

Bizde kendi işimizi doğru yapmaya çalışalım lütfen,

Eğer fırsat verilirse Yaban TV bu konuda en azından kendi sitesinden yazılı bir açıklama yapacaktır.

KIF ise Köpek Irkları konusunda ülkemizi temsil eden kurum olarak yerini almıştır, destek olmak lazım.
Ben şahsen KIF a her zaman destek olabilmek isterim, bu noktada destek olanlara teşekkür ediyorum.

Gemileri yakmak daha çok parçalanmaktan başka işe yaramaz...
konfederayonlar, Federasyonlar, Yayın kuruluşları, internet siteleri birinci dereceden kendi işleri ile uğraşmalı başarı için çalışmalı,

50-60 yıldır bir arpa boyu yol alamadığımız konularda hepimiz dikkatli olmalıyız.
Bir şeyler yapanlara saygı duymalıyız dışlamamalı, kazanmaya çalışmalıyız.
Bu AYHAK, KIF, Yaban TV, ve Derneklerimiz için, hepimiz için geçerli.
Saygılar teşekkürler...
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Cüneyt NOYAN

• Avlak Üye
  • *
  • avci
    • www.cuneytnoyan.azbuz.com
« Yanıtla #19 : 13 Nisan 2011, 16:10:27 »
solenecek soz yok tabıkı butun abılerım solmeıs gerkenleri..sadce tasdıklıyorum...
Cüneyt NOYAN
1977 Çeşme-Midyat
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Çevrimdışı Kadri DEMİR

• Avlak Üye
  • *
« Yanıtla #20 : 13 Nisan 2011, 16:12:48 »
yabavtv tek belgesel kanalıdır ama vaz geçilmez değildir.mezarlıklar nice vaz geçilmez insanlarla doludur.bizim yabantv ye ihtiyacımız yoktur ama bizler yabantv için müşteriyiz,müşteri  de her zaman haklıdır. ::)
Kadri DEMİR
Gönen-1967
www.setteristanbul.com

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Avlak Üye
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2011, 16:14:12 »
kadri abi katılmadan yapamıyorum:)
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdışı İbrahim ERKOÇ

• Avlak Üye
  • *
  • Kişi Kendinden Bilir İşi.
    • Ödemiş Kennel
« Yanıtla #22 : 13 Nisan 2011, 18:58:48 »
Düşündürücü bir karar.

NEDEN ACABA ?

DEUTSCH - KURZHAAR ÜRETİCİLERİ VE YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ
                 İZMİR ŞÜBE BAŞKANI
                    İbrahim ERKOÇ

1964 Ödemiş İZMİR 0 536 945 4999

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Teknikeri
« Yanıtla #23 : 13 Nisan 2011, 20:00:52 »
Yayın hayatına başladığı dönemlerde rahmetli Ufuk Güldemir'in yönetiminde büyük yeniliklere imza atan Yaban TV; bugün maalesef üzülerek söylüyorum birkaç kişinin tekeline kalmış durumda..
İlk dönemlerinde Türk avcısına bilinçlendiren, av ahlakını öğreten ve Türk avcılığını ülkemize ve dünyaya tanıtan Yaban Tv; artık köpeklerini öven, reklam peşinde koşan hatta bazı durumlarda kırsal kesimde yaşayan avcıları bile aşağılayan insanların eline geçmiştir çook yazık..
Böyle bir oluşum bu şekilde harcanmamalıydı..
Adını vermek istemediğim bir X şahıs, daha doğru dürüst tüfek tutmasını bile bilmezken çıkıp Türk avcılığı hakkında ahkam kesiyor.Başka bir X şahıs ise her programında İtalya'dan getirdiği köpeklerini öve öve bitiremiyor..
Bir kanalın ayakta durabilmesi için tabiki reklam gerekli fakat yayın akışının %50 sini bu reklamlardan oluşuyorsa kanal artık amacının dışına çıkmış oluyor.
Her alanda olduğu gibi avcılıkta da bir müddet sonra insanları nasıl kazıklarım derdine düşüyorlar.100 Tl ye CAbellas'tan alabileceğin bir ürünü 299 Tl ye satışa çıkarıyorlar.Hani nerede Türk avcısı için çalışan Yaban Tv ?
Son olarak da resmi olmayan yarışmaları yayınlamama kararı almışlar :)
Yazık çok yazık...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN\TRABZON
Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 05442834455

Çevrimiçi Ersoy ALTINDİŞ

• Avlak Üye
  • *
  • ...BUCALI...
« Yanıtla #24 : 13 Nisan 2011, 20:37:11 »
bence ılımını koruyan vede çerçevesinin dışına çıkmayan mesajlar geldiği için inanın çok mutlu oldum.
öncelikle anladığımı anlatmaya çalışayım!
bizler müşteri vasfından çıkmadık.bende bir yayın organında çalışan biri olarak şunu söylemeliyim,hedefimiz izlenmek!izlenmek demek gelir demek, izleyenden para kazanmak değil.izleyicinin ne istediği ilk planda olmalı!eğer izleyicilerin avcı olduğu göz önünde bulundurulursa çok daha güzel olur.
izleyen ne istiyor? önce bunu soralım!
izleyen av videolarında üstüne basa basa tüfeği atış sonrası eskort marka olduğunu göstermektense kaçan avın nasıl kaçtığını görmek istiyor.izleyen gerçek bıldırcını seyretmek istiyor!açık unutulan teybi değil!!!
izleyen reklamıda istiyor,ister iyi ister kötü ,neyin ne olduğunu istiyor!!!! hakkı ,iyiyide göstersin kötüyüde!
yayın akışında av ,yarışma  ,atraksiyon istiyor,belli kesime bağlanmak değil.çoban köpeği av yapsın,köylü çarşı pazarda toplansın , bu toplantıyıda istiyor izleyen!!!!
ama kişi ve şahıslara kızıpta,yok bunu yayınlamam ,yok şunu yayınlarım....
izleyende derki o zaman buyurun siz izleyin....hem bu arada araya girmeye çalışanlara söyleyim.dilekçeyle FCI'a karalama kampanyası yapanlarıda yayınlarmı acaba( yerel yarışmalara gelenler için) malum kurumlar.
neden acaba olduğunu çıkarlara hizmet edilmemesi gerektiğini bu işlerin ranttan çıkmasının gerektiğini anlamıyormu bu izleyen? bence anladı ve bakın silen silene yaban tv'yi!!!!
imalı mesajlara gerek yok ibrahim bey,hiç gerek yok !!!kişilere kızıpta vay efendim şunu yayınlamam,vay efendim bunu yayınlamam.
umarım bu konu neden açıldığını siz anlamışsınızdır.anlamadıysanızda ben size sorayım !
NEDEN ACABA?
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2011, 22:30:54 Gönderen: Ersoy ALTINDİŞ »
ERSOY ALTINDİŞ

Avcılık Av Köpekleri Avcı Sayfası

« Yanıtla #24 : 13 Nisan 2011, 20:37:11 »
altaş tv

## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA
Video göndermek isteyen arkadaşlarımız;
en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler
Aras kargo;
ORDU Boztepe Şubesi
Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU

Dilekçe Örneği:
ALTAŞ TV YÖNETİMİNE
ORDU
Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup;
ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.

Ad Soyad:
Adres:
Cep Tel:
İş yada Ev Tel:
Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN