Arkadaşlar ,ustalar!yaban tv karar almış,kıf yarışmalarından başka yarışma yayınlamayacakmış!
hoş ya pekte kimsenin umurundada değil.ama insan hakikatten üzülüyor.koskoca yaban tv'yi yaban tv yapan avcılara sırt çeviripte ,bana kalırsa reklamları dahil herşeyinle avcılardan parayı kazanan bir kanal,avcılara bu saattten sonra sırt çevirip,kıf yarışmasından başka yarışma yayınlamayacağım demesi,beni gerçekten çok çok üzdü.
ben tjk tv'de canlı yayın kameramanıyım.belki bunu biçoğunuz biliyosunuzdur.tjk tv yayın ilkesinde bu acemiliği hiç görmedim.en azından 20 yuıldır bu camiadayım.
eskişehir rahvan yarışlarından tutunda,konkura,ciritten tutunda ,engel atlamaya,oradan tutunda mahalli yarışlara her zaman destek olmuşuzdur....
diyeceksiniz ki eeee ne olmuş?
nemi olmuş? ülke atçılığına tjk her zaman destek olmuş!
ammmmaaa çıkar söz konusu olunca bana göre,yaban ne yapmış? demişki ,yıllardır,geldiğim hepinizin yarışmaları çarşı ,pazar yarışması!!!!!
yuuuhhh be ustam yuuuuhhh!!!!
namkörlük yapmayalım ALLLAH aşkına ,namkörlük yapmayalım.
malum derneklerle ters düşüldü diye taraflı yayıncılık yapmayalım ustalarım.bunu alim olanın anlamasına gerek yok.benim 8 yaşında oğluma anlattım o bile güldü,hatta baba oha yaa dedi.
bende daha ne diyeyim artık,yapabildiğim tekşey,uydumdan yaban tv'yi silmekti,bende sildim.
herkese tekrar tekrar rasgele.ne mutlu ben avcıyım diyene!!!!