0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 numara ekip,10 numara muhabbet..Hal böyle olunca av 20 numara oluyor Mustafa abi avınız muhabbetiniz bol olsun,albayın tuluma hayran kaldım haberi olsun Selamlar..
Maşallah 10 numara av olmuş Mustafa,Çarşamba günü bende çıkıyorum yola geliyorum Trabzona 29 ekimde dağların havasını solumak banada kısmet olacak inşallah,Trabzonda görüşmek üzere avınız daim olsun RASTGELE
Nedesem bilmem ki MUSTAFA abim senin yaptıgını avcıya düşman yapmaz be Heleki benim gibi keklik maduru birin ebu fotolar kurşun gibi geldi Ama şu varki seni ve ekibini görünce kendim yapmış gibi o avları haz alıyorum...Gerçekten harikasıznız...En kötü gününüz böyle olsun...Avınız bol Neşeniz ise ömür boyu çoşkulu ve daim olsun...SİNOP'tan Kucak Dolusu Sevgiler Saygılar....RASTGELE
köksal abi iyi bi keklik avı yaparsınız inşallah dikkat etin lastik kesdirmeyin fotoları bekliyorum hadi şimdiden rasgele
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN