0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekrar tekrar söylüyorum dostum sizlere imrenmemek elde değil.Mevlam birlik beraberliğinizi bozmasın.Sizlere kazasız belasız avlar.Domuzda süpermiş.herkeze selamlar.
Mustafa ekip sağlam olunca böyle güzel kareler çıkıyo ortaya maşaallah tüm domuz avcıları orada Ali Turan beyi anlayamadım asker arkadaşınmış gibi orhanda baya hızlı iyi başladı bakalım selamlar.
anılım bende çok memnun oldum beraber güzel bi av oldu seni akşam orda görünce süpriz oldu sonunda sende domuz avının zevkini o heyecanını yaşamış oldun bizimle inşallah daha iyi avlarda görüşmek dileğiyle bu arada balıkları tut çağır unutma:())))))))
anılım fotoğraflar için teşekkürler bu arada orhan burda dediğin gibi muhabbet ederiz sıkıntı yok sen muhabbet etmek isde yetergerisi kolay abisi kendine iyi bak ekremem selamlar
## DUYURU ## ALTAŞ TV "ANADOLU AVCILARI" Sizden gelenler programı YAYINDA Video göndermek isteyen arkadaşlarımız; en alttaki dilekçe örneği ile iletişim bilgilerini ve videolarını CD olarak KARGO ile gönderebilirler Aras kargo; ORDU Boztepe Şubesi Serhat ÇELEBİOĞLU Tel: 544 857 78 70 ORDU Dilekçe Örneği: ALTAŞ TV YÖNETİMİNE ORDU Ekte gönderdiğim CD lerde kayıtlı videolar şahsıma ait olup; ALTAŞ TV de yayınlanmasını rica eder herhangi bir telif hakkı talep etmediğimi kabul ederim.
Ad Soyad: Adres: Cep Tel: İş yada Ev Tel: Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN