hafta sonu eskişehirli dostlarımızın yanına ,bıldırcın sezonu açılışı için gittik. dostlar bizi gecenin geç saatlerinde karşıladılar .sadece 2 kişiydiler ancak arabada birkuş sığacak kadar yer yoktu

sebebini meramızda kamp alanımıza varınca anladık!!! bizim için sağolsunlar öyle bir hazırlık yapmışlardıki,araba erzak doluydu! gece aslanapa bölgesindeki hava koşulları bizi şok,İSMAİL abimizin,namı diğer karakartal ın hazırladığı sofra mest etti.

birlikte gittiğimiz muharrem ve bilal kardeşim hazırlıksız gelmişlerdi,birazcık dondular.hemen ateşbaşına.

karakartal abim bize gecenin yarışı güveçte kavurma yaptı hiç üşenmeden.

ilk gün meramızda,fazla kuş bulamadık 20 kadar kuşla kapattık sabah avımızı.

ama yinede vurduğumuz kuşlar karakartal abimin bize harika bir güveç yapmasına yetti,ama ne sofraydı şok üzerine şok oldum.güvecin yanında merada tereyağlı pilav yaptılar,içinde buz parçaları olan cacık! üzerine harika bir tatlı ziyafeti.

ilk günün sabah avının ardından eskişehirli dostlarımız meradaki av durumundan memnun kalmayınca başladılar telefonda istihbarat tırafiğine.telefon istiğbaratında kuşların yerini bulduk ama biraz uzaktı,dedik olsun biz av için geldik heryere gideriz! ver elini sivrihisar. burada gece kampımıza eskişehir ekibinden diğer dostlarda katıldı. mera çok güzel kuş boldu. burada avımız çok keyif verdi. ben pek avda resim çekmeyi beceremesemde kızım ve oğlumun bu çok güzel pozunu yakalamayı başardım.

merada kuş bol olunca bol tüfek atmanın rahatlığıyla biraz resim çekebildim.

hava inanılmaz sıcaktı,durum böyle olunca toplu halde attık kendimizi buz gibi sulara.

ÖZKAN BAKIR hocam alman ırkına gönül vermiş diğer dostları bulunca başladılar köpekleriyle bir itaat şov yapmaya,gerçekten hoş bir görüntüydü.

ÖZKAN hocam kızı nadyayla serin suların tadını ençok çıkaranlardandı.

filko ve bulutun biryavrusunu götürdüğüm İSMAİL kardeşim yeni köpeğiyle ısınma turları attı.

bulutun yavrusu sanki annesinden ayrılacağını anlamış gibi annesinin üzerinden hiç ayrılmadı veda edergibi.

2. günün öğleni yine aynı kapsamlı ziyafeti hazırladı karakartal abim.
öğleden sonra avına henüz başlamıştıkki,hepimizin canını sıkan o tatsız olay geldi başımıza;muharrem kardeşimin tüfek sesinin ardından önümüzde duran bir motorsikletten inen iki kişi bağırıp çağırmaya başladı,önce ne olduğunu anlamadım,ama malesef korktuğum başımıza geldi,motordaki şahıslara saçma gelmişti!hemen yanlarına koştuk.allahıma şükür önemli bir durum yoktu.sirkenin arkasından kuşa atan muharremin önüne doğru motorla hızla gelmeleri,güneşin otarafta oluşu malesef bu kazanın yaşanmasına sebep olmuştu.çok üzülmüştük ,adamlardan binlerce özür diledik,ancak merak ediyordum neden merada avlanan bir avcının önüne hızla motorla geçerki insan?cevap çok tıraji komikti;adamlar köy muhtarlığının azalarındanmış ve bizim belgelerimizi konturol etmeye geliyorlarmış!neyse sonuçta o yada bu sebepten bukaza yaşanmıştı.jandarma geldi,ifade içim muharrem kardeşim karakola gitti,tabiki bizde bütün ekip olarak karakolun önüne!

uzun süre bekledik,eskişehirli dostlarımızla.çok şükür olayın birkaza olduğu anlaşıldı,köylülerde sağolsun şikayetçi olmadılar.muharrem kardeşim elinde tüfeğiyle çıkınca çok sevindik.

sonu biraz sıkıntılı bitsede,çok güzel bol avlı ,harika dostluklar edindiğimiz bir haftasonu yaşadık,bu durumdan ötürü avlarımızla final resmi çekilemedik ama olsun zaten amaç bakın biz neçok vurduk olmamalı paylaşımda!huzurlarınızda bizi ağırlıyan eskişehirli dostlarımıza binlerce teşekkür ederim.
SAYGILAR.