yaw bu teyp işinin çok üztüne düşmeyin bence fazla değil 2-3 sene sonra mak kararlarında şöyle bir yazı okuya bilirsiniz
teyp le bıldırcın vurma adeti 20 (kişi başına )
SN özhan keleş beyin yazısı
Çorum'un Ortaköy ilçesinde, av komisyonu başkanı ve üç arkadaşı, ruhsatsız tüfekle kaçak avlandıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
Bir ihbarı değerlendiren Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Av Komisyonu Başkanı Kamil K. (44) ile arkadaşları Halim C. (49), Salih K. (44) ve Şenay B'yi (40), Gündoğdu Dağı civarında avlanırken yakaladı.
Av sezonunun kapalı olmasına rağmen tavşan avlamaya çalışan 4 kişinin kullandığı 3 tüfeğin de ruhsatsız olduğu belirlendi.
Av Komisyonu Başkanı Kamil K. ve arkadaşlarını gözaltına alan jandarma ekipleri, ruhsatsız tüfekler ile 2 av köpeğine de el koydu
Biz burada bir mesele ile ilgili yorum yaptık su ve hava kadar gerçek olan bir mesele sn özhan beyin yaptığı haber en somut örnek verdiğim örnek te av sezonunun kapalı olması ayrı bir suç suçu işleyen insanın bulunduğu konumudur bilmem anlatabildimmi bu teypçiliği yapanlarda bu avcılık camiasındaki kişilerdir burada şuursuzca onu veya bunu kayırma amacında değiliz bu yanlışların yapılmaması için gayretimiz ne olur ona bakmamız lazım sanırım olayın önemini anlayamayanlar var ahkam kesmeye çalışanlar var
Sn. Ersin kasap öncelikle neden alınıyorsunuz anlamış değilim siz teyp kurmadıysanız alınmanıza gerek yok biz bu olaylar yaşandığı için yazma gereğini duyduk bunlar yaşanan gerçekler sonra benim kuş olmayan meralarda gezdiğimi söyleyenler var ben kimsenin avcılığını burada tartışmadım kimse de benim avcılığımı tartışamaz ve laf söyleyemez biz teyp kuranları konuşuyoruz burada ben burada eline para geçip te avcı olanlardan değilim aileden 3cü kuşak avcı olarak ben devam ettiriyorum trakyayı da kimseden öğrenmeme ihtiyacım yok her yerini avucumun içi gibi bilirim herkes kendi işine bakarsa ve gerçek problem ler ile uğraşırsa sanırım bu konu hakkında mesafe alabiliriz yoksa olduğumuz yerde saymaya devam ederiz sonrasını da söyliyeyim avlaklar birer birer kapatılıp özel avlak yapıldığı zaman buradaki hiç kimsenin konuşmasının bir anlam ifade etmiyeceğini hepimizin bilmesi lazım bimem anlatabildimmi .........