Gönderen Konu: KARAALI AVCILAR DERNEGININ ACILIS VE IFTAR YEMEGINDE DOSTLARIMIZLA BULUSTUK.  (Okunma sayısı 1025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asil EROL

• Uye
  • 0544 396 83 90
Gecen yıl kurmus oldugumuz karaalı avcılar atıcılar ve balıkcılar dernegı olarak 24.08.2010 tarıhınde duzenlemıs oldugumuz acılıs ve ıftar yemegınde sagolsun dostlarımız bızlerı yanlız bırakmadılar,dostlukların kurulması,pekısmesı ve av camıasının bırlık ve beraberlık ıcerısınde oldugunu bırkez daha ıspatlamak adına duzenlemıs oldugumuz etkınlıkte bızlerden destegını esırgemeyen tum avcı dostlarımıza karaalı avcılar atıcılar ve balıkcılar dernegı baskanı olarak dernegımız adına ayrı ayrı tesekkur ederım.ınsallah bu guzel dostluklar ebedı olarak devam eder,bızlerde av camıası olarak herzaman bırlık ve beraberlık ıcerısınde kalırız.tum avcı dostlarımızın hersey gonlunce olsun.

/333zomv.jpg[/IMG]

« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2010, 18:22:35 Gönderen: Asil EROL »
Asil EROL
1984 MANİSA KARAALİ AVCILAR,ATICILAR VE BALIKCILAR DERNEGİ.

Avcılık Av Köpekleri Av Avcı

Çevrimdışı Zafer KESENDURAN

• Uye
    Karaalı avcılar atıcılar ve balıkcılar dernegı açılış ve iftar yemeğinde dostlarla birlikte olmak çok güzeldi ev sahıpliğini en iyi şekilde gösteren başkan Asil Erol ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz bu kadar genç bir derneğin bu kadar kalabalık bir organizasyonu gerçekleştirmesi ve desteklenmesi dernek adına gurur vericiydi tüm dostlara selam ve saygılar.
zafer kesenduran 1963 seferihisar izmir

Avcılık Av Köpekleri Av Avcı

Çevrimdışı Metin GÖRGÜLÜ

• Uye
  • yelkili
Misafirperverliğini en iyi şekilde gösteren Başkan Asil Erol ve yönetim kurulu ve KARAALİ Muhtarına teşekkür ederiz. Bu kadar genç bir derneğin bu kadar kalabalık bir organizasyonu gerçekleştirmesi ve desteklenmesi dernek adına gurur vericiydi emeği geçen herkesi tebrik ederim tüm dostlara YELKİ den selam ve saygılar.
METİN GÖRGÜLÜ
1969  İZMİR

YELKİ KÖYÜ AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ
                                1958

Çevrimdışı Hüsamettin YARDIMCI

• Uye
iş nedeni ile katılamadığım bu davete gerçekten yoğun ilgi gösterilmesi kulubümüz kurucu üyesi olarak beni cok gururlandırdı başta muhtrımız salih bulut  ve başkanımız kardeşim asil erol olmak müzere davette büyük emği geçen amca oğlum halil yardımcı ve değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. ayrıca davetimize iştirak eden klup başkanları ve değerli avcı arkadaşlara da verdikleri desdekten dolayı teşekürler. ben inşallah karaali avcılar klubünün bunun gibi daha bircok organizasyona değerli başkanımız sayesinde imza atacağına inanıyorum ve bu organizasyonlar sayesinde daha güzel dosluklar kurulacağı kanaatindeyim. avcılığın sadece dağda gezmek değilde böyle güzel etkinliklerle de daha cazip hale getiren kardeşlerimiz ve sayın büyüklerimize tekrar tektar teşekkür ederiz. :) :) :) 
Hüsamettin YARDIMCI
1985 MANİSA

Çevrimdışı Asil EROL

• Uye
  • 0544 396 83 90
Selam avcı dostlarım,sevgılı zafer abi,metın abi ve kardesim husamettın guzel yorumlarınız ıcın dernegımız adına cok tesekkur ederım,saygıdeger avcı dostlarımızın sızlerın destegı olmasaydı boyle bır organizasyonu gerceklestırmemız mumkun degıldı.bızlerı destekledıgınız ıcın nekadar tesekkur etsek azdır.hersey gonlunuzce olsun.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2010, 23:09:37 Gönderen: Zafer KESENDURAN »
Asil EROL
1984 MANİSA KARAALİ AVCILAR,ATICILAR VE BALIKCILAR DERNEGİ.

Çevrimdışı İsmail ÇIKRIKÇI

• Uye
emeği geçen tüm dernek idarecilerini tebrık ederim. harika bir etkinlik olmuş...
İsmail ÇIKRIKÇI
1957 BALIKESİR
Tel. 05326577460

Çevrimdışı Bülent HÖNGÜL

• Uye
  • Bülent Höngül
Karaali Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Derneğinin kaynaşma,dayanışma ve tanışma niteliğindeki iftar yemeğinde tüm dostlarla birlikte olmak çok güzeldi. Bu organizasyonda başta dernek başkanı Asil Erol olmak üzere yönetim kuruluna ve emeği geçen tüm Karaali avcılarına teşekkür ediyor, kendilerine bu uğurda başarılar diliyorum.
Bülent HÖNGÜL
1965 /MANİSA

www.dk-vom-manisa.com

Çevrimdışı Bahattin ÖRTÜKOĞLU

• Uye
    • www.maysankapimarket.com
TEMENNİM ALLAH TEKRARINA ERDİRSİN BİRLİK VE BERABERLİKTEN AYIRMASIN
Bahattin ÖRTÜKOĞLU
1970 KASTAMONU
05327153381
www.maysankapimarket.com

Çevrimdışı Mustafa DENLİ

• Uye
çok genç bi kulup.üye arkadaşlarımız genç (ben hariç)(:)sağolsunlar  muhtar ve yönetim  heyeti dernek başkanımız ve dernek üyelerimiz. amatör spor kulübü başkan ve heyeti el birliğiyle kısıtlı üye sayımız olmasına rağmen azimle güzel bi organizasyon yaparak çok daha iyi organızsonların altından başarıyla kalkabileceklerini avcılık camiasına çok daha modern görevlerin altına ellerini koyabileceklerini en iyi şekiilde ıspatladıklarını inanıyorum.köyümüz muhtarı salih bulut ve dernek başkanımız asil erol,a özellikle teşekkür etmek isterim.uygulamış olduğumuz organizsyonun her yıl geleneksel ve daha geniç çaplı hale getirebilmek için çok daha fazla çalışmamız gerekecek.ama tabiki en önemlisi bu organizsyano desteğini bizleri kırmayıp manisa,akhisar.bergama.izmir.ve çevre il ilçelerden gelen değerli misafirlerimize ne kadar teşekkür etsek az gelir.çok değerli zamanlarını bizlerle paylaştıkları ve sohbetleriyle beklediğizden daha fazla onurlandırdılar  arzulayıpta müsait olmadıkları için gelemeyen tüm arkadaşlarımıza gönül ve ayaklarına sağlık diyorum.bi hatamız kusurumuz olduysa affola saygılarımla
Mustafa DENLİ
1969-Manisa

Çevrimdışı Ramazan DOĞAN

• Uye
asil  kardeşim cok güzel bir etkinlik oldu av cimasında   nice yıllara  diyelim
Ramazan  DOĞAN
1962 MANİSA

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Uye
asil kardeşim emeği geçen tüm dernek idarecilerini tebrık ederim. harika bir etkinlik olmuş...rasgele
samsundan selamlar

1974   bafra/samsun

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • yönetici
    • Avcı Sayfası avlak
Birlik ve beraberliğiniz hep böyle olsun inşallah hayırlı olsun
Tuncay KANDEMİR
1971 ANKARA 5052152298
SAMSUN Elektronik Öğretmeni
Site Yönetici & Teknik Sorumlu

"Yumuşak başlıysam sanma uysal koyunum,kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum"

Çevrimdışı İbrahim YENİGELEN

• Uye
Asil Başkanı ve yönetimi canı gönülden kutluyorum biz avcılar olarak bu bütünlüğü sağladığımız zaman neler olmazki bu etkinliklerin tüm kulüplere yansımasını dilerim çok güzel kalıcı hareketler ellerinize yüreğinize sağlık.
İbrahim YENİGELEN
1963-MANİSA

MANİSA YABAN AVCILIK ATICILIK VE AMATÖR BALIKCILIK SPOR KULÜBÜ

Çevrimdışı Ozan KAYGISIZ

• Uye
KARAKÖY AVCILAR DERNEGİ olarak katılamadıgımız için çok üzgünüz işallah en kısa zamanda yönetim olarak ziyaretinize gelecegiz .çalışmalarınızın devamını dilerim.

Ozan KAYGISIZ 1979/ MANİSA
KARAKÖY AVCILIKveATICILIK
SPOR KULÜBÜ 2. BAŞKANI   

Bu sayfa 0.645 saniyede 23 sorgu ile oluşturulmuştur