0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HARİKA BİR ORGANİZASYON OLMUŞ SENEYEDE BİZİM MİSAFİRİMİZ OLUN NEDERSİNİZ?
Bahadır 2011'i çarşamba ilçesi aldı kastamolu da 2012 senesinin adayı olsun şimdiden..
Bahattin bey önümüzdeki sezon çarşambadayız inşallah,Diğer Seneye dilerim Kastamonu da gerçekleştiririz düşünmeniz bile yeter zaten amacımızda bu her sene başka bir yerde avcılarımıza bu birliktelik zevkinin tattırmakteşekkürler selamlar
kardesım aklına beynıne her yerıne saglık harıka oldu ınsallah seneye herkezı erdırmek dılegıyle carsambaya da gıder gorevımızı yaparız gorev dedım cukku bu bızım ıcın yapılması gereken bırsey oldu teskkurler
Ben bu sene ilk defa katıldım ve çok memnun kaldım Allah sağlık ve ömür verirse bundan sonra yer mekan neresi olursa fark etmez seneye Çarşamba 2012 de Kastamonu veya 2013 PAPUA YENİ GİNE hiç farketmez,dostlar nereye ben oraya,
PAPUA YENİ GİNE yi benimde ziyaret edesim geldi güzel yerdir benide listeye yazın
Valla Özhan abi başlattı ama bu gidişle orada toplanacaz gibime geliyo... Gelmeyen Selman YİĞİT gibi olsun...
ÖZHANIN BAŞLATTIGI HERŞEY OLUMLUDUR AMA HÜSEYİNE BİR HALLER OLUYOR ARKADAŞLAR SIKI TAKİP EDİN NE YAPTINI BİLMEZ OLDU HELE HELE SELMAN YİĞİT KARDEŞİM BEN OLSAM BU VATANDAŞI BIRAK SİNOPA KARADENİZ SINIRLARI İÇİNE SOKMAM ..... SELMAN , YAZ SONUNA KADAR BU YASAGI UYGULARSAN BENDE AYRIYETEN MUTLU OLACAGIM ,SEN YASAGI KOY SENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYACAGIM SENLE BERABER SİNOPUN TÜM İLÇELERİNİ DOLAŞIRIZ ÖZELLİKLE BİR İLÇESİ VARKİ ORADA GİDİP BAZI AVCI ARKADAŞLARIMIZIN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATACAGIZ ........
BENİ AFRİKAYA SAFARİYE GÖTÜRDÜLER (SAĞOLSUNLAR) senide papuuuu a nereyse oraya götürürler,belki 40*50 yıl içerisinde, yanlız gelirken sana zahmet bana bir çift papua papağanı getir,
işte bu selman gitmiş kadar oldum tşk.ederim,bakalım hüseyin nasıl çıkacak bu işin içinden
Onun işi zor Yalçın abim
Arkadaş işlerin yoğunluğundan siteye bi giremedik Papua Yeni Gineler mi istersin safariye çıkanlar mı istersin herkes bi yerlere gidiyor...... Orada durun bakalım kimse biryere gidemiyor Herkes ÇARŞAMBAYA ! ! ! ! Şimdiden iple çekiyorum o günün gelmesini...YAnlız Selman Usta bu konuda tecrübe sahibisin biraz tiyo versene bana....
BURAK kardeşim o günü iple çeken bir tek sen degilsin rahat ol Valal tiyo kısmında pek yardımcı olmam işin güzelligi zaten orda O heycan ve haz hiç birşeyde yok yaşa gör ozman konuşalım
Burak Çarşamba kolay iş zaten Papua Yenigine'nin yanında değilmi Çarşamba 5 dakikada oraya geçeriz... Sen merak etme inşallah orada oluruz ama tiyo işine gelince bu Selman insana günahını bile vermez...
DEĞERLİ DOSTLAR...Çimentosunu av ve doğa sevgisinin oluşturduğu dost canlısı bir okadar yüreği sevgi dolu insanların bir araya gelerek oluşturduğu sayfamız üyelerinin özverileri sayesinde üçüncü karadeniz toplantısınıda Sinop'lu dostlarımızın sayesinde onların ev sahipliğinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.Katılımcı arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum.Üç yıl önce nasıl başlayıp nerede nasıl sonuçlanacağını dahi bilmeden yola çıkarak ilkini Fatsada gerçekleştirdiğimiz karadeniz toplantısının ikincisini Terme'de üçüncüsünü Erfelek'te gerçekleştirdik. Dördüncü toplantınında ev sahipliğini yapacak olan Çarşamba'lı dostlarlada el sıkışarak herbirimiz güzel anılarla ve pozitif düşüncelerle vedalaşarak ayrıldık.Ben artık bu toplantıların içini daha farklı etkinliklerle doldurma zamanı geldi diye düşünüyorum.Mesela federasyon başkanının aramızda olduğu bu toplantıda bölgesel sorunların konuşulduğu ve çözüm önerilerilerininde tartışıldığı hatta bunların katılımcıların görüşleri doğrultusunda asgari müşterekte anlaşarak toplantı sonuç bildirgesi adı altında dilek ve temennilerimizi basın açıklaması şeklinde başta Yaban tv olmak üzere yerel ve ulusal basın ve yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak vs gibi.Toplantı tarihine kadar düşünce ve önerilerimizi sayfamızda açacağımız bir başlık altında toplayarak hazırlıklara başlamayı öneriyorum.Bu konuyu site yönetcimiz Tuncay KANDEMİR'ede bu vesileyle ilettiğimi düşünüyorum.Hepinize rasgele...